![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
;) , sa o stapanesti sanatos , si fara incidente ;)
|
2 Attachment(s)
deenes......rogu-te frumos transfera culoarea de pe BMW mov pe cel alb si pune pleoape!Te rog mult de tot!Daca pot si altii astept.Multumesc mult!
PS:..narile sa fie negre!Danke shoen! |
1 Attachment(s)
Wilgax
|
1 Attachment(s)
va rog frumos,jantele albe simple sau cu buza albastra... si folie p spate.multumesc.cum credeti voi k e mai frumos
|
deenes merci mult man.totusi te mai rog ceva.......fa si partea de jos a spoilerului fata, lateralele si partea de jos pe spate aceeasi culoare.Sper ca nu e deranj si numai daca se poateMerci mult
PS:si geamurile laterale si ala pe spate fumurii plus.......plus daca nu te superi.cauta o insigna de ///M pe fata in loc de aia originala!Numai daca vrei si se poate si nu cer prea mult!Astept un eventual raspuns! |
2 Attachment(s)
aprox.
|
shantzu..in caz ca tu esti moderatorul sectiunii...ce ai zice sa lasi postate doar lucrarile care merita....nu cele facute in photoshop precum ar fii in paint?:>
|
deenes...inca odata respect pentru munca depusa pe pozele astea ca e munca si te cred indiferent cat de mica ar fi si inca odata....mare mare placere sa lucrez cu tine!MAXIM RESPECT!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Daca era poza mai de calitate... se puteau face mai multe. Totusi, sper sa iti placa. :arrow: |
cornelmen , da mai dute`n m***i m***i !!! doar tu esti prezent pe topicu asta si vrei ca baietii sa iti modifice masina ? sunt unii care asteapta de zile bune sa primeasca un raspuns ! tot vrei poze modificate dar fapte ba ! urla fierea`n tine ca ai o barca de masina care o intalnesti la orice colt de strada si te multumesti doar cu imigini modificate ! c******e !
|
;) ,asa e . ,multi asteapta poze...
|
1 Attachment(s)
am incercat ceva ...sper sa-ti placa
|
nu vreau sa te superi p mn,dar nu as vrea cv asa strident.incearca te rog daca poti jantele albe cu buza albastra,culoarea masinii.multumesc.
|
ok
....incerc mai diseara... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
un albastru frumos si cat mai real daca este posibil! si multumesc lui L4ur pentru vt-ul facut...cateva poze cu triplele in urma vt-ului ..cam asa au esit real
|
ce tare baiatu cu albea si-a pus toate pozele pe picasa.. si acu e mandru.. eu sincer nu inteleg de ce il mai ajutati... oricum.. bafta
|
:)) ,pe bune ? ?:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
se mai baga cineva la jucaria mea ? faza cu jantele albe pica :| numi place cum o da .... as schimba culoarea la triple ... insa nustiu unde sa fac negru si unde sa las rosu ... niste combinati ceva de culori ? mai accentuate,mai intrun fel , ce idei aveti ? ar fi bine venite ... as vrea in primu rand sa scap de portocaliu ala ... ceva rosu negru ... mersi mult
|
faceti va rog negru partea cu semnalul si marsalierul si partea de jos sa ramana rosie ca geo e cam nehotarat, dar nu foarte inchis sa nu fie un contrast prea mare;)
|
1 Attachment(s)
dak se poate sa imi faca cineva capota bad boy look, grila fara semn si o alta poza in care sa fie si spoilerul vopsit in culoarea masini dar tot cu bad boy look...
|
2 Attachment(s)
.....(Cititi regulametul inainte de a posta)
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
2 idei....
|
8 Attachment(s)
deenes............aplica te rog culoarea si pe pozele astea cand ai timp!pls.danke shoen!
sper sa nu te superi!Numai cand ai timp!aceeasi culoare si daca poti la care nu ai sa pui un set de pleoape!Merci! |
salutare oameni buni.....am o toyota celica ...care as vrea sa ma ocup de ea....as fi vrut daca puteti un kit tuning pentru ea dar real suspensie lasata niste jante frumoase gemurile fumuri niste stopuri mai frumoase si la faruri daca puteti sa puneti angel eyes....si culoarea daca puteti fff putin deschisa si perlata ......aaaa inca ceva la spate daca se poate evacuarea cu 2 iesiri....multumesc si imi cer scz ptr claritatea pozelor....
|
3 Attachment(s)
scz am uitat sa pun si pozele
|
dintre toate imi place cel mai mult aia ultima ... cu stopuri inchis spre verde,gri facute de cmdbass parca .... dar cum sa le fac asa :| ? mersi mult . si celorlati pentru idei
|
5 Attachment(s)
Buna seara,
Am putea face o modificare pt. bara de fata sa o mutam de pe Lancer pe Espero macar ca idee...si sa pune si jantele tot pe Espero sau orice alt body kit va place voua. Merci. |
1 Attachment(s)
va rog si eu o treaba mai urgenta puteti sa mi puneti si mie jantele astea va rog pe masina ca maine as vrea sa le iau sa vad cum se vad va rog frumos
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1264081826 |
2 Attachment(s)
pt. Rob3rt_espero... jantele si jante+eleron. e prea tarziu pentru mai mult..
|
2 Attachment(s)
Salutari baieti as vrea si eu niste modificari in P.S. la masinutza mea :-) as vrea acele jenti :D daca se poate niste geamuri fumurii si un eleron va rog. Multumesc! :-)
|
4 Attachment(s)
Salut as vrea si eu jantele astea pe Logan.Mersi.
|
1 Attachment(s)
am incercat eu ceva
|
1 Attachment(s)
Si una de la mine!!!:)
|
1 Attachment(s)
un mic sfat pt toti pozele trb sa fie mari toate inclus ceva de pe care vreiti sa se iau piese si sa se pune p ale voastre
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu ceva..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning