Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

HațeganuB 26-07-12 18:08

Re: Club TICO

Salut! Din start vă spun că nu am un Tico tunat dar m-am înscris pe acest forum pentru a discuta eventualele nelămuriri pe care le am legate de întreținerea mașinii. Am greșit locul sau e ok aici?

Tank 26-07-12 18:09

Quote:

Originally Posted by HațeganuB (Post 5116579)
Salut! Din start vă spun că nu am un Tico tunat dar m-am înscris pe acest forum pentru a discuta eventualele nelămuriri pe care le am legate de întreținerea mașinii. Am greșit locul sau e ok aici?

dar nu trebuie sa ai un tico tunat pt a face parte din tico club...de unde ideea asta? esti la locul potrivit aici :)

HațeganuB 26-07-12 18:31

Bine, mulțumesc pentru confirmare. Acum vin cu câteva întrebări legate de mașină dar întâi voi prezenta situația. Din păcate încă am anvelopele de iarnă puse, pentru că atunci când am plecat la drum cu mașina era spre iarnă și credeam că mă voi întoarce în timp util să le schimb cu cele de vară. Acum fiind mijlocul verii, tot nu am ajuns acolo unde am anvelopele de vară așa că sunt prinse cu cele de iarnă.

Ce presiune trebuie să bag în anvelopele de iarnă vara? (Fără ca mașina să fie încărcată. Iar în Salzburg, unde mă aflu acum, nu a fost așa de cald ca la București dar totuși nu sunt temperaturi sub 7grade.) Și dacă aș face drumul Salzburg - București cu anvelopele de iarnă este foarte periculos? De obicei merg cu maximum 140 km/h pe autostrăzi. Sau ar trebui să caut aici anvelope de vară?

Fireburn_03 26-07-12 19:39

Quote:

Originally Posted by HațeganuB (Post 5116613)
Bine, mulțumesc pentru confirmare. Acum vin cu câteva întrebări legate de mașină dar întâi voi prezenta situația. Din păcate încă am anvelopele de iarnă puse, pentru că atunci când am plecat la drum cu mașina era spre iarnă și credeam că mă voi întoarce în timp util să le schimb cu cele de vară. Acum fiind mijlocul verii, tot nu am ajuns acolo unde am anvelopele de vară așa că sunt prinse cu cele de iarnă.

Ce presiune trebuie să bag în anvelopele de iarnă vara? (Fără ca mașina să fie încărcată. Iar în Salzburg, unde mă aflu acum, nu a fost așa de cald ca la București dar totuși nu sunt temperaturi sub 7grade.) Și dacă aș face drumul Salzburg - București cu anvelopele de iarnă este foarte periculos? De obicei merg cu maximum 140 km/h pe autostrăzi. Sau ar trebui să caut aici anvelope de vară?

depinde de stilul de condus. legat de presiune nu stiu sa iti dau un raspuns.
distanta de franare creste seminificativ (eu am lovit recent masina din aceasta cauza :)) ) dar daca ai o distanta mai mare nu sunt probleme.
legat de autostrada masina merge cam la fel. nu se simt mari diferente(m-am intors recent de la pitesti pe autostrada 130+, pe la pranz si nu au fost probleme)

HațeganuB 26-07-12 20:13

Să înțeleg că și tu mergi cu anvelopele de iarnă acum?
Eu mă întrebam dacă să bag aceeași presiune recomandată pe anvelope ca și iarna? Am Debica 135/ 80 R12 și zice 44 P.S.I. Atât să bag?

kyd_ursu 26-07-12 22:34

Quote:

Originally Posted by royalAST (Post 5112200)
Cineva interesat de un schimb de jante pe 12 aliaj cu unele pe 13?

nu vrei sa le vinzi? :)...un tico intreaba de ele :)

royalAST 26-07-12 23:01

Quote:

Originally Posted by kyd_ursu (Post 5116941)
nu vrei sa le vinzi? :)...un tico intreaba de ele :)

nu le pot vinde pentru ca raman eu fara jante pe masina...din cauza asta le scjimb

AlexRudy 27-07-12 14:56

Salut,
Am cumparat un Tico acum cateva zile si sincer chiar sunt uimit de ce stie si poate sa faca....am gasit clubul vostru pe forum si am zis sa intru si eu in el,numele meu este Alex si toata lumea ma stie de GUFY....
cum ziceam abia am cumparat un Tico di 97,cu nu stiu cati km,cu GPL,visiniu,intr-o stare cat de cat okdar vreau sa-l reconditionez total si numai aici pot cere parei si sfaturi...daca este cineva dragut sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna unde asi putea gasi si eu niste aripi bune,o capota buna si niste usi la fel de bune...noi sau sh.....ca sa o reconditionez pe dinauntru ce materiale imi trebuiesc....va lumtumesc!salutare

panther_ops 28-07-12 11:58

1 Attachment(s)
NU UITATI! Duminica, 29.07.2012 intalnire ClubTico Bucuresti in parcare a IKEA, Orele 17:00.

kyd_ursu 28-07-12 13:31

Quote:

Originally Posted by panther_ops (Post 5118471)
NU UITATI! Duminica, 29.07.2012 intalnire ClubTico Bucuresti in parcare a IKEA, Orele 17:00.

nu pot sa vin pt ca tico a avut un accident si momentan este in service :(

kyd_ursu 28-07-12 13:32

Quote:

Originally Posted by royalAST (Post 5116974)
nu le pot vinde pentru ca raman eu fara jante pe masina...din cauza asta le scjimb

am inteles

STREET 28-07-12 14:29

street - 18-19 sau 11-12
axo - 18-19
andreiserban - 11-12
vlad 11-12 sau 18-19 (imi convine putin mai mult 11-12)
Tank - 11-12
Luciang - 11 - 12
Sorizaro - 11 - 12
z4pp - 11 - 12 vot modificat nu mai poate in 18-19
panther_ops - 18-19
Andrei_ticozaur ma rugat sa votez ptr el. 11 12

Conform foturilor exprimate intalnirea Club TICO de anul acesta se va desfasura in perioada 11-12 August 2012
Target: TRANSALPINA

Avand in vedere altitudinea la care o sa urcam si altitudinea la care am fost anul trecut propun sa avem si un "imn"
Guess Who:?:

punctaj obtinut in urma votului:

11-12 - 7 voturi
18-19 - 2 voturi
11-12 sau 18-19 - 1 vot

AndreiSerban 28-07-12 16:38

Mircea ramane sa mai faci un poll si cu locul de campare si traseul de urmat. Avand in vedere ca tu o sa vii din cluj ar fi o treaba sa venim noi cei din sud pe la brasov sibiu si astfel sa urcam impreuna transalpina.

STREET 28-07-12 20:51

Quote:

Originally Posted by AndreiSerban (Post 5118712)
Mircea ramane sa mai faci un poll si cu locul de campare si traseul de urmat. Avand in vedere ca tu o sa vii din cluj ar fi o treaba sa venim noi cei din sud pe la brasov sibiu si astfel sa urcam impreuna transalpina.

ca traseu de urmat sunt doua variante urcam dinspre sibiu sau novaci.
Locul de campare o sa il stabilim la fata locului, ideea ii sa fie cat mai la baza.(sau ne echipam mai bine).

Sa revenim putin la voturi:

Pe unde urcam? SIBIU sau NOVACI?

street - SIBIU
axo -
andreiserban -
vlad -
Tank -
Luciang -
Sorizaro -
z4pp -
panther_ops -
Andrei_ticozaur -

vali-05rzj 29-07-12 10:41

ploiestiul ,stabiliti locul de intilnire si plecarea din ploiesti

panther_ops 29-07-12 12:46

Eu votez cu urcarea de la Novaci

STREET 29-07-12 13:08

street - SIBIU
axo -
andreiserban -
vlad -
Tank -
Luciang -
Sorizaro -
z4pp -
panther_ops - NOVACI
Andrei_ticozaur -

AndreiSerban 29-07-12 16:05

as inclina spre sibiu, sebes pentru ca in partea asta sunt mai multe locuri de campare, putem urca propriu zis pe transalpina si duminica dimineata.(ce ziceti)?

AndreiSerban 29-07-12 16:06

street - SIBIU
axo -
andreiserban - SIBIU
vlad -
Tank -
Luciang -
Sorizaro -
z4pp -
panther_ops - NOVACI
Andrei_ticozaur -

Fireburn_03 30-07-12 11:40

street - SIBIU
axo -
andreiserban - SIBIU
vlad - SIBIU
Tank -
Luciang -
Sorizaro -
z4pp -
panther_ops - NOVACI
Andrei_ticozaur -

p.s. : stiti pe cineva care dezmembreaza un tico alb? as avea nevoie de o aripa stanga

Tank 30-07-12 16:15

street - SIBIU
axo -
andreiserban - SIBIU
vlad - SIBIU
Tank - BUCURESTI :-j ... just kidding...SIBIU
Luciang -
Sorizaro -
z4pp -
panther_ops - NOVACI
Andrei_ticozaur -

AndreiSerban 30-07-12 17:44

5 Attachment(s)
Salut, am prin casa niste paravanturi de tico, poate intereseaza pe cineva. Sunt noi noute in cutie. Ca si pret undeva pe la 100lei. ptr detalii 0720899374 0744398541

dany_pkt 31-07-12 18:45

street - SIBIU
axo -
andreiserban - SIBIU
vlad - SIBIU
Tank - BUCURESTI :-j ... just kidding...SIBIU
Luciang -
Sorizaro -
z4pp -
panther_ops - NOVACI
Andrei_ticozaur -
Dany - SIBIU :D

aXXo 31-07-12 19:21

street - SIBIU
axo - SIBIU
andreiserban - SIBIU
vlad - SIBIU
Tank - SIBIU
Luciang -
Sorizaro -
z4pp -
panther_ops - NOVACI
Andrei_ticozaur -
Dany - SIBIU

panther_ops 31-07-12 22:10

Ok se pare ca sunt oaia neagra... e evident ca se pleaca pe Sibiu:))

sorizaro 01-08-12 10:08

QUOTE=aXXo;5122254]street - SIBIU
axo - SIBIU
andreiserban - SIBIU
vlad - SIBIU
Tank - SIBIU
Luciang -
Sorizaro -SIBIU
z4pp -
panther_ops - NOVACI
Andrei_ticozaur -
Dany - SIBIU[/QUOTE]

Fireburn_03 01-08-12 11:11

aparent urcam prin sibiu.
legat de cazare cea mai buna idee mi se pare sa gasim langa sibiu un camping si sa plecam duminica dimineata la plimbare pe transalpina.

propun ca traseu sa mergem pe valea oltului si apoi sa ne intoarcem tot pe autostrada. (mergem la consum linistiti)

luciang 01-08-12 13:09

Quote:

Originally Posted by sorizaro (Post 5122907)
QUOTE=aXXo;5122254]street - SIBIU
axo - SIBIU
andreiserban - SIBIU
vlad - SIBIU
Tank - SIBIU
Luciang -SIBIU
Sorizaro -SIBIU
z4pp -
panther_ops - NOVACI
Andrei_ticozaur -
Dany - SIBIU

[/QUOTE]

Sunt deacord cu traseul propus de vlad.De data aceasta luati-va haine pentru cort si saci de dormit cei care au fost pe transfagarasean stiu despre ce vorbesc.

STREET 01-08-12 19:10

street - SIBIU
axo - SIBIU
andreiserban - SIBIU
vlad - SIBIU
Tank - SIBIU
Luciang -SIBIU
Sorizaro -SIBIU
z4pp -
panther_ops - NOVACI
Andrei_ticozaur -
Dany - SIBIU

Conform voturilor exprimate urcarea se face dinspre Sibiu... tot mai sus

Propun ca intalnirea sa se faca in Sibiu in parcarea unui supermarket sau daca se sta la o inghetata, in Piata Mare. Parcarea se face in parking ca anul trecut.

andrei_ticozaur 01-08-12 21:20

am revenit de la mareee:D a consumat ticalosu dus intors 4,34 la suta cu mers constant 100:D eu vroiam sa votez prin novaci dar vad ca a iesit sibiu asta e un vot pt novaci:)

Fireburn_03 02-08-12 11:35

cei din bucuresti facem si noi o intalnire luni sau marti seara ca sa mai vorbim de drum si astea? bem si un cico? (nu am propus weekend-ul pt ca e posibil ca unii sa plece de vineri din oras :oops: )

legat de transalpinda: a mai vb cineva cu eugen? stiu ca a fost anul trecut si nu l-am vazut in lista si ma gandeam ca poate nu stie

vali-05rzj 02-08-12 13:36

https://www.4tuning.ro/evenimente-aut...012-15071.html
oare cind o fi si la noi in club ,asa ceva ?

sorizaro 02-08-12 15:36

O mare tragedie s-a intamplat aseara Tank a avut mare accindent si a cam facut tico zob.... nu prea mai se alege ceva din el... este internat la Floreasca pana maine... Foarte nasol

AndreiSerban 02-08-12 15:45

Am vorbit cu tank este mai bine, maine zice ca ar iesi din spital, poate trec si eu pe la el. Despre masina nu cred ca mai intereseaza oe nimeni.

vali-05rzj 02-08-12 15:53

DOCTORE, SAi transmiti sanatate multa ,din partea noaetra,cA ARE NEVOIE

Fireburn_03 02-08-12 16:00

am vb si eu cu tank si se simte cat de cat bine.

stie cineva de unde se pot lua inregistrarile de la camerele video de pe drum?

tank a facut accident pe podul al 2-lea (nu la ikea) spre ploiesti si din cate am inteles e o camera acolo. ar putea fi de ajutor pt a se stabili vinovatia celuilalt sofer.

si el si prietena lui sunt loviti rau si au avut nevoie de spitalizare. celalalt baiat care era cu ei in masina e lovit si el dar nu cred ca e spitalizat.

nr meu de telefon e 0722 589 953. daca ma poate ajuta cineva sa il ajut pe tank as fi recunoscator.

vali-05rzj 02-08-12 17:01

vlade ,trebuie sa te duci acolo si sa vezi daca sunt camere de supraveghere ale politiei ,sau la vreo firma ,si cu unul din ei trebuie vorbit ,da nustiu ,daca iti da fara procuratura

sorizaro 03-08-12 07:04

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 5124662)
am vb si eu cu tank si se simte cat de cat bine.

stie cineva de unde se pot lua inregistrarile de la camerele video de pe drum?

tank a facut accident pe podul al 2-lea (nu la ikea) spre ploiesti si din cate am inteles e o camera acolo. ar putea fi de ajutor pt a se stabili vinovatia celuilalt sofer.

si el si prietena lui sunt loviti rau si au avut nevoie de spitalizare. celalalt baiat care era cu ei in masina e lovit si el dar nu cred ca e spitalizat.

nr meu de telefon e 0722 589 953. daca ma poate ajuta cineva sa il ajut pe tank as fi recunoscator.

Vlad si cel de-al 3-lea este internat tot la floreasca Green era al 3 lea.. este cu pleoapa taiata... a dat cap in cap cu tank si si-a spart ochelarii si i-a taiat pleoapa... tank este cu 2 coaste rupte Carmen este cel mai rau...picior rupt si spranceana rupta cu tot cu carne...

Foarte nasol....

luciang 03-08-12 08:12

Quote:

Originally Posted by sorizaro (Post 5125237)
Vlad si cel de-al 3-lea este internat tot la floreasca Green era al 3 lea.. este cu pleoapa taiata... a dat cap in cap cu tank si si-a spart ochelarii si i-a taiat pleoapa... tank este cu 2 coaste rupte Carmen este cel mai rau...picior rupt si spranceana rupta cu tot cu carne...

Foarte nasol....

Aproape ca nu imi vine sa cred... insanatosire grabnica baieti.

Tank 04-08-12 22:47

3 Attachment(s)
ok... intr-adevar, eu am coaste rupte si nasul rupt...destul de rau.. si ceva copci, grin a scapat ieftin, ca sa zic asa, doar cu o pleoapa cusuta, iar Camy, e ceva mai rau, in sensul ca s-a lovit de parbriz cu fata si s-a taiat, dar se rezolva tot. si la picior avea un hematom destul de uratel, dar s-a retras si e mai ok piciorul, oase rupte nu are. O sa stea pana luni la spital. iar legat de tabla....ca masina nu se mai poate numi... vedeti din poze.. dar nu tabla e importanta...tot ce vreau e sa o vad pe aia mica acasa sanatoasa si fara urmele accidentului...

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning