Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

raidaru 14-06-11 00:45

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Noapte buna baieti, continuam maine "discutia":lol: ca vad ca a devenit o rutina8)

calinpetco 14-06-11 00:57

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

ia, ia si tu un bas frumos....

https://www.youtube.com/watch?v=RhxsEDyOtzQ

ReLLaXX 14-06-11 01:20

Sigur nu va trece discutia asta de buna voie? Cred eu ca e mai bine asa.

Mai insistati cu atacuri la persoana si-l scutesc eu pe Criss de "munca murdara". Valabil pentru absolut toata lumea. Linia fina dintre aluzie si atac la persoana nu-i greu de incalcat, dupa cum se vede... Si e pacat.

In loc sa va bucurati ca unii pun Aradul pe harta (mai mult decat era deja), voi gasiti subiect de telenovela. Foarte fain si productiv.

Va rog, faceti un efort si schimbati subiectul, ati exagerat suficient, cu 0 utilitate. Toti aveti dreptate, dar nu toti aveti cupe. Ca sa zic asa. :) Cei care nu au cupe au opinii. Deci, egalitate absoluta.

Bafta si pace in suflet! Ca de liniste.... vad ca nu e cazul. :)

roli 14-06-11 01:44

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4395526)

Mai insistati cu atacuri la persoana si-l scutesc eu pe Criss de "munca murdara". Valabil pentru absolut toata lumea. Linia fina dintre aluzie si atac la persoana nu-i greu de incalcat, dupa cum se vede... Si e pacat.

In loc sa va bucurati ca unii pun Aradul pe harta (mai mult decat era deja), voi gasiti subiect de telenovela. Foarte fain si productiv.

Va rog, faceti un efort si schimbati subiectul, ati exagerat suficient, cu 0 utilitate. Toti aveti dreptate, dar nu toti aveti cupe. Ca sa zic asa. :) Cei care nu au cupe au opinii. Deci, egalitate absoluta.

Domnule e greu de apreciat munca unora la noi
nu ai vazut ca lumea a uitat sa aplaude la premierea de la Expo, la noi doar cei care chiar lucra la masinile lor stiu cu adevarat ce e aia pasiune

realmode 14-06-11 09:44

Quote:

Originally Posted by AR88JRK (Post 4395478)
realmode ,VI cu mine vineri acolo. 8)

Evident ! PM cu nr de tel. :arrow:

NEo007 14-06-11 11:43

Amatori de un karting? E vreme numai buna pt. asa ceva :-)

morghen 14-06-11 12:25

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 4396117)
Amatori de un karting? E vreme numai buna pt. asa ceva :-)

Si zici ca nu prea este aderenta la timi...hmm interesant...dar prefer VIK-ul
Ar trebui sa ne strangem si sa ne dam...ca pe vremuri :D
Hai ca vb cu baietii...poate facem o intalnire pe sfarsitul saptamanii.

NEo007 14-06-11 12:35

Nu este aderenta? Si mai bine :lol: Singuru minus ce il vad e pista mica mica.. La VIK pista e super ok pt kart dar karturile unu mai mandru ca altul :lol:

cauciucurixxl 14-06-11 12:37

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 4396222)
Nu este aderenta? Si mai bine :lol: Singuru minus ce il vad e pista mica mica.. La VIK pista e super ok pt kart dar karturile unu mai mandru ca altul :lol:

daca mergeti vin si eu...
oriunde...tm, vik, armonia:lol:

sa ma suni cipri, dar din timp, sa nu plec dincolo

vine si prietenamea, dar la kg ei ne rupe pe toti....:lol::lol:

is praf la vik?
eu la vik nu m-am dat niciodata

morghen 14-06-11 12:48

la vik nu merg egal...unele sunt uzate..altele sunt mai ok...depinde cum nimeresti.

dar vorba lu Ema...si ce daca nu merg egal? oricum mergem pe distractie nu pe competitie :)

te sun cand ne-am tocmit mai multi cu data si ora.

NEo007 14-06-11 12:49

Ok :) Mergem pt. distractie dar eu vreau kartul cel mai tare :lol:

cauciucurixxl 14-06-11 12:50

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4396248)
la vik nu merg egal...unele sunt uzate..altele sunt mai ok...depinde cum nimeresti.

dar vorba lu Ema...si ce daca nu merg egal? oricum mergem pe distractie nu pe competitie :)

te sun cand ne-am tocmit mai multi cu data si ora.

atunci tu iei unul uzat...:lol:
eu vreau sa merg taaaare, sa simt adrenalina, asa la vreo 150la ora:lol::lol:

clar pe distractie, oricum o sa ma bag in tine si o sa te scot de pe pista

roli 14-06-11 14:14

La vik nu se mai poate merge sa inchiriezi kart-uri
A fost preluata pista de un italian
Am fost recent sa intreb

NEo007 14-06-11 14:43

Si ce face atunci pe ea? Macaroane?

morghen 14-06-11 14:57

trist....ne cumpara strainii !!
vai si amar....chiar nu inteleg de ce a trebuit sa dea pista aia...dupa cate stiu tipul care detinea si administra pista nu duce nevoie de bani :(

91-GRS 14-06-11 15:57

Roli cat de recent ai intrebat?
ei au anuntat pe pagina lor de facebook ca au si karturi
Quote:

Originally Posted by VIK POWER ARAD
Vik Power Arad
De azi avem si karturi de inchiriat, prima luna e 30 de lei / 10 minute . Va asteptam !!!!
duminică la 19:31

roli 14-06-11 16:08

Quote:

Originally Posted by 91-GRS (Post 4396625)
Roli cat de recent ai intrebat?
ei au anuntat pe pagina lor de facebook ca au si karturi

acuma o luna
deci poate ca a dat drumu italianu, dar cand am fost eu au zis ca nu mai da la liber...

AR88JRK 14-06-11 17:20

Vreau sa stiu care ADMIN a sters iar doar ce vrea el!!!!!!!!!!!!:!::!::!:" vrei sa-l ti de manuta? "

Asta de ce a ramas?!:evil:

Spunea ca nu are timp sa se ocupe de forum. Ce facem frate?! Te-am rugat frumos in 2 posturi private sa imi argumentezi cand imi stergi un post! Ce parere ai daca fac si eu abuz "unde pot" ?! Eu activez pe 5-6 forumuri de diferite domenii de ani buni si peste tot exista "clinciuri" si "polemici" pentru ca asta e lumea in care traim. Dar asa Admin eu inca nu am intalnit. Daca se intampla sa repete careva greseala se da chiar "ban" si asa mai departe daca vrei sa ti totusi ON TOPIC "situatia".

" Pentru ca raul sa triumfe e de ajuns ca cei buni sa nu faca nimic "

criss 14-06-11 18:18

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4395526)

:idea:

Pt. AR88JRK- sunt moderator,nici admin nici altceva.

Evoluti0n 14-06-11 18:41

voi chiar va plictisiti groaznic....chill man cu stresu asta muriti de tineri
legat de pistoale si alte cele , suntem pe un forum auto nu de arme, laudativa cu masinile nu cu tot felu de iatagane
stiti si voi vorba aia: vorba multa, saracia omului

realmode 14-06-11 22:06

Quote:

Originally Posted by Evoluti0n (Post 4396991)
legat de pistoale si alte cele , suntem pe un forum auto nu de arme, laudativa cu masinile nu cu tot felu de iatagane

Tara arde, baba se piapta-na !

calinpetco 14-06-11 23:44

Quote:

Originally Posted by Evoluti0n (Post 4396991)

tu citesti in alta parte si scrii aici? ...unde ai vazu tu pistoale, iatagane si alte cele? :)))))

roli 15-06-11 00:49

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4397752)
tu citesti in alta parte si scrii aici? ...unde ai vazu tu pistoale, iatagane si alte cele? :)))))

sau sters innainte de a vedea tu :))

calinpetco 15-06-11 01:25

aaa, ii bun...

cauciucurixxl 15-06-11 09:21

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4397875)
aaa, ii bun...

pai vezi daca lipsesti de la discutii cate pierzi...:lol:

Iojy 15-06-11 10:39

[QUOTE=Evoluti0n;4396991]voi chiar va plictisiti groaznic....chill man cu stresu asta muriti de tineri
stiti si voi vorba aia: vorba multa, saracia omului[/QUOT

Cred ca unele persoane se cred in vestul salbatic sau se cred justitiari!...nu am vz cu ochii mei cine a scris porcaria cu arma, DAR sa fie constient ca daca isi permite sa ameninte atat de deschis, arma ii aduce mai multe belele decat sa il scoata din situatii critice(presupunand ca are permis de port arma PENTRU AUTOAPARARE!).
Adevarul e ca aproape oricine poate obtine permisul de port arma(daca e sanatos la cabina, are argumente pt ce ii trebuie arma sau doar stie sa minta ff credibil), DAR la fel de repede poate ramane si fara acel permis+arma confiscata+ dosar penal.
USOR CU AMENINTARILE DE GENU, PT CA EXISTA AC LA COJOCUL FIECARUIA!
Hai sa incercam sa fim civilizati odata, lasand magariile, ca deja situatia nu e nostima!

AR88JRK 15-06-11 12:03

Quote:

Originally Posted by raidaru (Post 4395492)
Pai de ce crezi ca nu se descurca singur? vrei sa-l ti de manuta?:lol: of of, unde s-a ajuns............. ducem si pistoale ca sa stiu:?::lol: :rolleyes2

Si eu am spus ca poate sa duca, eu oricum il am mereu la mine. Eventual il pun sa inghita un cartus. Nici macar nu a fost sters postul imbecilului care a inceput off-topic la greu pe aici.
Eu sunt curat ca lacrima. Bruce Wayne nu face nimic rau 8)

Iojy 15-06-11 12:22

Quote:

Originally Posted by AR88JRK (Post 4395478)
realmode ,VI cu mine vineri acolo. 8)

AR88JRK, e ok ca ai arma, lumea e plina de imbecili si nu stii cand poti avea nevoie...dar daca o ai, nu ameninta cu ea nici macar in gluma( darmite descarcat in cineva sau bagat pe gat la Raidaru :))) ).
Eu nu inteleg 1 lucru, pana acum nu ai participat la nici o intalnire, motivul pt care ai vrea sa vii care e?

morghen 15-06-11 12:26

https://img846.imageshack.us/img846/139/lambada.jpg

raidaru 15-06-11 12:28

Quote:

Originally Posted by AR88JRK (Post 4398633)
Si eu am spus ca poate sa duca, eu oricum il am mereu la mine. Eventual il pun sa inghita un cartus. Nici macar nu a fost sters postul imbecilului care a inceput off-topic la greu pe aici.
Eu sunt curat ca lacrima. Bruce Wayne nu face nimic rau 8)

Am pus niste smiley-uri dupa fraza cu pistoalele, au si ele un rol;) Ma daca are gust bun cartusul il inghit:???: Oare de ce nu a fost sters postul imbecilului:???::?:. "Curat ca lacrima", mai putin un vocabular exemplar;) Ti-am scris PM ca sa nu mai stricam topicul, si inca am fost cat se poate de formal si cu respect fata de tine in el, insa se pare ca tu vrei sa demonstrezi nu stiu ce aici pe forum........ce sa zic, bafta!;)

AR88JRK 15-06-11 12:28

Unde vezi tu ca eu am amenintat cu arma?! Esti nebun?!??!!?!?!?!?!?
Ai vazut mai sus care a facut asta! Citeste atent inainte sa faci o afirmatie. Vin pentru ca am fost invitat de mai multe persoane acolo. Si am primit chiar si doua mesaje private in care am fost invitat sa vin. Nu am apucat fiindca am fost ocupat. Si nu voiam sa vin pana nu imi "tunez" masina. (la sfarsitul lunii).

Iojy 15-06-11 12:37

Quote:

Originally Posted by AR88JRK (Post 4398702)
Unde vezi tu ca eu am amenintat cu arma?! Esti nebun?!??!!?!?!?!?!?
Ai vazut mai sus care a facut asta! Citeste atent inainte sa faci o afirmatie. Vin pentru ca am fost invitat de mai multe persoane acolo. Si am primit chiar si doua mesaje private in care am fost invitat sa vin. Nu am apucat fiindca am fost ocupat. Si nu voiam sa vin pana nu imi "tunez" masina. (la sfarsitul lunii).

1. Tu, chiar mai sus ai scris ca il bagi pe gat lui Raidaru...
2. Nu stiu daca ma cunosti personal, si nu stiu cine SCULA LUI JOKER esti de ma faci pe mine nebun????....deocamdata am vb cat se poate de respectuos, nu ti-am adresat nici un fel de "alint" de gen ce ai facut tu mai inainte...

AR88JRK 15-06-11 12:42

Quote:

Originally Posted by Iojy (Post 4398729)
1. Tu, chiar mai sus ai scris ca il bagi pe gat lui Raidaru...
2. Nu stiu daca ma cunosti personal, si nu stiu cine SCULA LUI JOKER esti de ma faci pe mine nebun????....deocamdata am vb cat se poate de respectuos, nu ti-am adresat nici un fel de "alint" de gen ce ai facut tu mai inainte...

Crede-ma ca m-am saturat de infantilismele astea. Am lucruri mai importante de facut. Nu imi place sa mi se bage "cuvinte in gura" REPET!!!!!!!!!!! Ce anume ii bag? Tu ai spus ca pistolul!!! " am spus ca il pun sa inghita un cartus! " Nici nu e nevoie de pistol. Aici conteaza semantica propozitiei !!!!!!!!:!::!::!: TOCMAI fiindca nu e de gluma!!!

Nu mai dau nicio replica daca e off-topic de acum! Sanatate!

AR88JRK 15-06-11 12:44

morghen, ce mesteresti? Cu ce te ocupi? Sper ca nu tu esti Joker!! :D :)):rolleyes2

ar88kos 15-06-11 12:47

ce de activitate p'aci .....:lol::lol: :rolleyes2:pistoles::lol::lol::lol:

AR88JRK 15-06-11 12:58

Era prea sec deja :lol:

ar88kos 15-06-11 13:04

daaa....ma duc p'afara ...am venit numa sa-mi incarc pistolu.....:lol::lol::lol::lol: ca am ramas fara apa :lol::lol::lol: :))))=))))))) o zi faina sa aveti!!:peace:

Evoluti0n 15-06-11 13:08

Quote:

Originally Posted by ar88kos (Post 4398793)
daaa....ma duc p'afara ...am venit numa sa-mi incarc pistolu.....:lol::lol::lol::lol: ca am ramas fara apa :lol::lol::lol: :))))=))))))) o zi faina sa aveti!!:peace:

:))))))) pe jos de ras :)))

morghen 15-06-11 13:13

Quote:

bwahahhahah mega tare !!! dau o bere !!
u made my day ! :lol:

AR88JRK 15-06-11 15:14

Quote:

+1. Mega comic!!! =))))))))))))

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning