Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

werwceul 22-09-10 16:33

Re: Chat

ma...ce mama draculu, mai trebuie sa glumim, nu-i destul de neagra viata, criza economica ( :lol::lol::lol:), venirea toamnei (:lol::lol::lol:) etc...(:lol::lol::lol::lol::lol:)

RA_2fast4u 23-09-10 19:30

https://www.youtube.com/watch?v=QeNVm6dgMY0

ascultati. De-ai nostrii de la cluj, incepe sa mearga si pe radio.. sa speram ca hit.

BULLDOG 23-09-10 19:44

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 3678718)

ascultati. De-ai nostrii de la cluj, incepe sa mearga si pe radio.. sa speram ca hit.

cum sa-i zici la chestia asta muzica? :rolleyes2

RA_2fast4u 23-09-10 20:03

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3678751)

Tu poti sa ii spui abramburica daca vrei :))

werwceul 24-09-10 09:19

https://www.youtube.com/watch?v=qweZ_Y7O9Mo

asta-i muzica :))

dan_stage28 24-09-10 22:06

https://www.youtube.com/watch?v=jEdwg...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=d88xIIRDI9U

https://www.youtube.com/watch?v=fa0sDk8yqGYn

https://www.youtube.com/watch?v=rlTT2...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=8NmqTleKSzI

asta- muzica

Piry 25-09-10 12:03

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3678751)

LIKE! LIKE! LIKE!!!!

RA_2fast4u 25-09-10 20:19

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 3682125)
LIKE! LIKE! LIKE!!!!

te mai prind eu prin after ! :))

si pe tine dan promit sa te claxonez cand te vad cu mozartu mergand prin masina...

nu e necesar sa facem top za shit muzic!! ... ceea ce am pus acolo e muzica comerciala, muzica care trece (si care de altfel e foarte apreciata in europa, avem si noi ceva la ce suntem vazuti bine) si am postat-o pentru ca sunt clujeni de-ai nostrii!

noh, si cam atat, ma duc sa ma uit la mezzo...

BULLDOG 25-09-10 20:21

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 3682904)

si pe tine dan promit sa te claxonez cand te vad cu mozartu mergand prin masina...

nu e necesar sa facem top za shit muzic!! ... ceea ce am pus acolo e muzica comerciala, muzica care trece (si care de altfel e foarte apreciata in europa, avem si noi ceva la ce suntem vazuti bine) si am postat-o pentru ca sunt clujeni de-ai nostrii!

noh, si cam atat, ma duc sa ma uit la mezzo...

e comerciala si atat. Nu e muzica :D

dan_stage28 25-09-10 22:32

[QUOTE=RA_2fast4u;3682904]te mai prind eu prin after ! :))

eu in masina numai rock de se toti cocalari si dupa amiezile sau duminica sljuba la radio renasterea si numai ocazional radio cultural cu teatru si simfonic

si vezi ca nu prea merg cu fiatul merg cu un matiz cj-10 sjg(soricei joaca golf) :lol:

Cuiutz 26-09-10 02:39

[QUOTE=dan_stage28;3683111]
Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 3682904)

eu in masina numai rock de se toti cocalari si dupa amiezile sau duminica sljuba la radio renasterea si numai ocazional radio cultural cu teatru si simfonic

si vezi ca nu prea merg cu fiatul merg cu un matiz cj-10 sjg(soricei joaca golf) :lol:

Numa Dzo va stie problemele care le aveti pe acest pamant ..

Cateii de club va rog comunicati sefilor/stapaniilor ca sunt niste umili care vor sa faca un event ...

zN3u 26-09-10 14:05

Quote:

Cateii de club va rog comunicati sefilor/stapaniilor ca sunt niste umili care vor sa faca un event ...
Ce afirmatie dura cuiutzule :D .......

Si saptamana vitoare in weekend mare tambalau la polus nu ce a fost acu la sala sportului....
Altceva nou pe aici ?

bebeko 26-09-10 16:59

Cine imi poate spune unde gasesc in Cluj autocolant aluminiu look ?

werwceul 26-09-10 20:42

la verla pe horea, peste drum de salvare
de la 9 la 17 parca :P

bebeko 26-09-10 20:52

Multumesc, acolo m-am gandit si eu prima data. In cazul in care nu gasesc, exista si in alta parte ?

team namo 26-09-10 21:41

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 3678718)

manele, sper sa nu aiba succes si clujenii sa nu se mai apuce de facut acest gen de muzica...

ALEX_Agressor 27-09-10 13:07

Quote:

Originally Posted by bebeko (Post 3684925)
Multumesc, acolo m-am gandit si eu prima data. In cazul in care nu gasesc, exista si in alta parte ?

akolo sigur nu gasesti nuanta aia(numai argintiu/gri)dar la firma asta sigur vei gasi 0733 697 030 sau 0734 392 962 au sediu pe str Emil murgu.bafta

ALEX_Agressor 30-09-10 18:32

stiu la bani putini un golf 1 inmatriculat cu acte la zi,stare buna,motor 1.1benz,model in 3 usi,culoare alb,trebuie vopsit haionul+bara spata(mic accident)la 300 euro poate i tre la ceva incepator,pasionat,etc pt detalii va dau nr la om pe pm

Sebi 30-09-10 20:01

Recomandati-mi va rog un centru de anvelope cu preturi de criza sau un vanzator privat, ma intereseaza 2 anvelope 205 R55 16 91v sau w.

BULLDOG 30-09-10 20:09

R55 mai greu:D

CJ19TZU 30-09-10 21:09

iarna, vara, noi, second? am 2 buc dunlop sp 2000 de vara sh si 2 buc pirelli p6 sau p6000 sh, nust exact daca te intereseaza.

zN3u 04-10-10 20:26

Toate ca toate dar vine frigu si de ceva organizat tot nu se mai aude nimic.:shakefist

Cluj`u oras mare!Dar in materie de tuning e la un nivel mult prea scazut din pacate.
Numai oameni cu gura mare si forumisti in rest nimic altceva.:evil::blahblah:

BULLDOG 04-10-10 20:51

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3702671)
Toate ca toate dar vine frigu si de ceva organizat tot nu se mai aude nimic.:shakefist

Cluj`u oras mare!Dar in materie de tuning e la un nivel mult prea scazut din pacate.
Numai oameni cu gura mare si forumisti in rest nimic altceva.:evil::blahblah:

Ai bani ? Ai timp ? Ai cunostinte? Organizeaza!:)

zN3u 04-10-10 21:16

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3702737)
Ai bani ? Ai timp ? Ai cunostinte? Organizeaza!:)

Sincer de unu singur cu siguranta eu nu as putea face asa ceva insa trebuie sa fie alte persoane in masura sa faca asa ceva , ceva timp pentru a ajuta as face bine intales si sa ajut cu cat mai mult daca punem mana de la mana o manuta de oameni putem incarca ceva insa asa ca nu se face nimic iti place mai mult?

Cuiutz 04-10-10 21:19

Am zis ca usor nu e .. dar daca e binevointa din partea cuburiilor auto si anumitor persoane cu bani .. se poate face un event frumos ..
Daca nu .. vb aia fiecare cu p**** *****

Comentariile de genu .. cluju mare .. tunerii la greu si alea alea nu ajuta la nimic .. incercati sa ajutati cu ceva .. € preferabil in perioada asta :twisted:

E destul de scump sa faci un event de genu .. calculeaza cazarea la expozantii care vin din alte orase .. sonorizare .. amenajare .. acte .. autorizatii .. reclama .. flyere .. afise .. si multe altele.
Nu are rost sa intram in detalii .. sapt asta am sa sun eu pe la cluburiile auto sa vedem ce parere au si daca sunt interesati ..

In principiu e simplu : Cine organizeaza ? Ce vrem sa oferim publicului ? Si costuri ! .. Daca gasim finantare (din interiorul cluburiilor,sponsori,pers fizice .. etc) pt ceea ce vrem sa facem .. se face EVENT .. Daca nu .. NU!
Ori facem ceva frumos ori ne vedem de treaba .. simplu !

bexx 04-10-10 21:23

l-ati suparat rau :))):shock:
in alta ordine de idei si lasand gluma la o parte. nu sunteti in stare sa va adunati 10 oameni la o intalnire si va asteptati sa ploua cu tuning show-uri? mai da-o dracu de treaba. cine a mai organizat asa ceva stie cat de greu in primul rand e sa orgnizezi, stie care sunt costurile, daca se renteaza sau nu. daca e sa sa faca de dragul vremurilor bune, stati linisti ca se va face. daca e sa se faca pt faptul ca 2-3 de pe forum vor, o sa se faca. dar sanse mari sa fie intr-un apartament, cu 4 beri. citez: "simplu"

mihadiva 05-10-10 08:25

Dragi tovarasi si colegi forumisti :lol::lol: Stati linistiti nu va mai rupeti tricourile si zgariati peretii ca din nou Clujul va fi in curand gazda pentru motorsport si tuning...Aveti rabdare ca pana in 2011 mai este

bexx 05-10-10 19:34

Quote:

Originally Posted by mihadiva (Post 3703552)
Dragi tovarasi si colegi forumisti :lol::lol: Stati linistiti nu va mai rupeti tricourile si zgariati peretii ca din nou Clujul va fi in curand gazda pentru motorsport si tuning...Aveti rabdare ca pana in 2011 mai este

ai dat drumu la porumbel. nu mai scapi de intrebari si nerabdari amu :))))))

zN3u 06-10-10 14:29

Cuiule de geaba te-ai aprins asa eu ma refeream strict ca suntem un oras mare si nu ne putem organiza in fata clubului vostru imi scot palaria ori cand. Ati incercat si incercati sa faceti ceva dar din pacate nu aveti cu cine.Doar voi nu se poate insa voi faceti miscarile care le puteti.

Restu cluburilor clujene sunt si ele asa doar de vrajala sub un nume care nu fac nimic realizabil decat asa ici colo se mai intalnesc si ei si atat nimic mai mult.

Nu are rost sa ma cert cu nimeni sau sa ma iau de nimeni sunt mic si asta e insa au ajuns sa faca baieti din iasi si suceava mai multa miscare ca si noi,la noi nu suntem in stare sa ne adunam mai multi sa stam macar la o poveste insa pe forum e plin de mari cunoscatori si mari performeri.

Plin cluju de "piloti" ce sa le faci.

Nu o spun din rautate de loc insa noi nu punem mana de la mana decat acolo un grupulet,alorlalti le place sa se prezinte si sa isi prezinte "capodoperele".

Inca o data pentru CUSTOM CREW in ultimu timp am foarte multa stima si respect.Felicitari,insa sincerele mele felicitari nu va incalzesc cu nimic.
Insa ati castigat un sustinator al clubului.

O zi buna si de la restu astept sa vad replay`urile rautacioase si pline de ura.

"Un simplu baiat.!"

bexx 06-10-10 14:56

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3706886)
Cuiule de geaba te-ai aprins asa eu ma refeream strict ca suntem un oras mare si nu ne putem organiza in fata clubului vostru imi scot palaria ori cand. Ati incercat si incercati sa faceti ceva dar din pacate nu aveti cu cine.Doar voi nu se poate insa voi faceti miscarile care le puteti.

Restu cluburilor clujene sunt si ele asa doar de vrajala sub un nume care nu fac nimic realizabil decat asa ici colo se mai intalnesc si ei si atat nimic mai mult.

Nu are rost sa ma cert cu nimeni sau sa ma iau de nimeni sunt mic si asta e insa au ajuns sa faca baieti din iasi si suceava mai multa miscare ca si noi,la noi nu suntem in stare sa ne adunam mai multi sa stam macar la o poveste insa pe forum e plin de mari cunoscatori si mari performeri.

Plin cluju de "piloti" ce sa le faci.

Nu o spun din rautate de loc insa noi nu punem mana de la mana decat acolo un grupulet,alorlalti le place sa se prezinte si sa isi prezinte "capodoperele".

Inca o data pentru CUSTOM CREW in ultimu timp am foarte multa stima si respect.Felicitari,insa sincerele mele felicitari nu va incalzesc cu nimic.
Insa ati castigat un sustinator al clubului.

O zi buna si de la restu astept sa vad replay`urile rautacioase si pline de ura.

"Un simplu baiat.!"

chiar nu am timp pt asa ceva. anyway:
1. avem cu cine ne organiza, oameni cu care se poate face ceva, sunt, si se va face.

2. ideea cu scosu palariei, multumim, desi bucurator pentru noi si cei de pe langa noi, ar fi fost o mana de ajutor altfel decat 2 "strofe" scrise aci pe forum. useless.

3. restul cluburilor, nu sunt doar de nume. sunt si ele dar fiecare isi stie planurile de viitor si stie fiecare ce urmareste. (daca vrei sa iti faci un club auto poti sa ti-l faci si cu 3 oameni si in fiecare zi sa va intalniti la spart seminte)

4. daca probabil erai si tu pe "scena" acu vreo cativa ani, probabil nu te mai chinuiai sa intelegi ce se intampla mai nou pe forum si de ce nu mai posteaza ceilalti.

5. tre sa revin la multumiri, dar cum spuneam si cum spuneai si tu, nu un club face o comunitate, ca in fond si la urma urmei despre asta e vorba in discutia asta fabuloasa de pe chat.

ps - cum spunea si mihadiva, putina rabdare ca se fac toate. ideea postului meu nu a fost sa te critic sau sa te resping, ci doar sa te fac sa intelegi

Cuiutz 06-10-10 18:28

Nu am nimic cu tine zn3u .. ma deranjeaza faptul ca toata lumea vrea sa fie ceva si cand e de facut nu ai cu cine ..

Oricum maine joi la ora 19 in parcare la iulius cluburiile care is interesate de un eveniment va astept acolo la niste discutii ..

Numai bine !

mihadiva 07-10-10 15:58

ai cam mult timp liber ma cuiut, ar trebui sa til mai ocupi cu ceva...e cam devreme zic eu ora 7 ca unii mai si lucreaza :lol:

mihadiva 07-10-10 17:37

Apuc si eu sa apar pe la 7jumate. ne vedem acolo. va pup fetelor

soaarecu 13-10-10 10:39

stie careva ceva depozit de electrocasnice ieftine in cluj?

jupinul 13-10-10 19:03

:help: stie careva de ceva aditiv de benzina pt masina?

elnino 14-10-10 15:22

Stiati ca http://www.a-car.ro/site/stiri/187-a...inmatriculare- ?

vladigrec 14-10-10 23:00

nu dezmembreaza nimeni bmw e36 in cluj ?

zN3u 16-10-10 12:53

Intalnire BMWClub Cluj-Napoca 16 Octombrie 2010 Iulius Mall ora 16.00 in parcarea supraterana dupa care vom pleca in coloana in P-ta Matei Corvin. Sunt bineveniti toti admiratorii si posesorii marcii BMW

Pentru cei interesati cu aceasta marca.

Lil' D 17-10-10 11:33

Quote:

Originally Posted by elnino (Post 3726933)

Mersi, urmeaza sa-i incerc :D

Champion 19-10-10 12:22

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3731408)
Intalnire BMWClub Cluj-Napoca 16 Octombrie 2010 Iulius Mall ora 16.00 in parcarea supraterana dupa care vom pleca in coloana in P-ta Matei Corvin. Sunt bineveniti toti admiratorii si posesorii marcii BMW

Pentru cei interesati cu aceasta marca.

Cica n-a fost nimeni, ***.

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning