Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

ZyZ 26-03-11 06:42

Re: Cafeneaua Ieşenilor

N-am putut niciodata sa refuz o cafea buna :lol:. MAP-ul de DigifaRt 1, ce am pus eu pe masina, are tot MAP de 1 bar. Deci in curand va trebui fie schimbat, fie schimbata configuratia cu totul cu un kit de MS2. Tu in ce configuratie mergi acum (turbo, injectoare)? Din ce tin minte rulezi fin un SR20DET, nu ?

ocaruntu 26-03-11 07:14

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 4200204)
... A ta in ce stadiu e?

in stadiul in care imi trebuie niste "maruntis" pt a o duce pe drumul pe care vreau eu, dar din pacate pana fac tot ce'mi doresc ma voi rezuma la cerculete si opturele :)
mi'am propus sa arunc un v8 4.0 pe pisi + toate cele necesare(suspensii, rollcage, punti, etc) - dar am cel mai mare impediment posibil, il stie toata lumea :cry:
vreau sa merg strict pe aspirat, nu ma incanta deloc turbo.

l.e. care dintre voi ati incercat tigara electronica, ce model ati ales din cele de pe piata - daca deranjeaza intrebarile astept raspuns pe PM.

2slow4u 26-03-11 12:50

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 4200725)
in stadiul in care imi trebuie niste "maruntis" pt a o duce pe drumul pe care vreau eu, dar din pacate pana fac tot ce'mi doresc ma voi rezuma la cerculete si opturele :)
mi'am propus sa arunc un v8 4.0 pe pisi + toate cele necesare(suspensii, rollcage, punti, etc) - dar am cel mai mare impediment posibil, il stie toata lumea :cry:
vreau sa merg strict pe aspirat, nu ma incanta deloc turbo.

l.e. care dintre voi ati incercat tigara electronica, ce model ati ales din cele de pe piata - daca deranjeaza intrebarile astept raspuns pe PM.

chiar saptamana asta am vz un reportaj precum tigarile electronice nu sunt bune cum se zice. contine in fiolele alea lichide nicotina....adica cam tot aia e..doar ca cei din jur nu sunt influentati de fum...fiindca iese doar un abur. vezi poate gasesti pe net pareri mai multe si din partea doctorilor. daca vrei sa te lasi de fumat cica exista niste pastile care se luau gratis..fiind organizata initiativa de catre UE.
Succes! :)

XSW 26-03-11 13:31

@ZyZ - Pe moment total stock (T25, 370cc), turbo il las in pace ca se invarte repede si frumos, injectoarele vreau sa le schimb pentru ca la boost mai serios ajung in duty cycle mare, aproape static. Cred ca imi va fi de ajuns la SR o perioada doar injectoare si 0.9 bar avand in vedere ca vreau sa pun V8-ul pe Nissan dar cine stie, vom vedea. Am MAP de 3bar la ebc-ul Greddy doar ca nu pot sa-l folosesc la emanage direct, mai trebuie unul. Desteptul de mine a crezut ca daca profec-ul E-01 merge la unison cu emanage blue, va merge si cu ultimate. Wrong. Pe V8 tot MS vreau sa folosesc deci odata poate facem un mic schimb de experienta :)

@ocaruntu - Din experienta mea, e mai usor cu patch-uri nicorette + gume nicorette (combinate cu orbit). Am avut mai multe tigari electronice si la mine unul nu prea functioneaza.

Multa bafta,
Octav

ocaruntu 26-03-11 14:01

Din cate pareri am citit pe net, cea mai potriva t.e. e DSE901, numai ca nu vreau sa ma arunc fara sa-mi zica cineva "da dom'le, folosesc, ma tine x ore, nu ma deranjeaza deloc". Singura chestie e ca mai toti cei care folosesc(dintre prieteni) au modele diferite si tare ma pune pe ganduri.

ZyZ 26-03-11 16:57

Octav, citindu-ti postul am observat ca ai fix in semnatura motorul de pe Nissan :lol:. Deh...oboseala. Pentru V8 ce aprindere vrei sa folosesti cu MS-ul (volanta, hall, ax cu came)? Si ca tot veni vorba, cam ce ditributie a maselor o sa ai cu V8-ul? Nu sunt sanse sa devina 'nose-heavy' masina?

slip 26-03-11 19:25

Bre zyz-ule.. te grabesti cu evacuarea? ca sunt 2 variante !
ori facem una repede cu coturi si astea.. daca te grabesti..
Ori astepti sa vedem cum merge cu ... (asa cu asa..UK)... si cand vin, facem una ca la carte cu masinarie, teava indoita fara coturi, intermediara, si toate cele.
ce zici?

@Octav.. felicitari pentru evolutie ! sper sa fie din ce in ce mai bine. Mi-as dori eu o japoneza din asta.. :)) sa ma folosesc maxim de ea. Pana una alta merg pe urs....

@ocaruntu.. scoate dracu masina aia odata la plimbare. Si daca te pot ajuta cu swap-ul V8..ma suni !

Bafta la toata lumea !

ocaruntu 26-03-11 20:11

Quote:

Originally Posted by slip (Post 4202227)
@ocaruntu.. scoate dracu masina aia odata la plimbare. Si daca te pot ajuta cu swap-ul V8..ma suni !

Bafta la toata lumea !

momentan e ECO :lol:
daca tot ai zis am sa tin minte cand ajung sa il montez, dar pana atunci strang din buci sa vad ce pot aduna :D

ZyZ 26-03-11 20:12

Grasule, pentru rodaj n-am nevoie neaparat de evacuare mai mare. Daca nu dureaza prea mult la tine, astept s-o facem ca la carte. Daca nu iese pasenta, o rezolvam din coturi. Tinem legatura, ca pana acum. Pana pupa boost, merge si-asa. Spor la treaba si tie, te-astept sa te rezolv cu flansele alea.

ZyZ 26-03-11 20:15

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 4202350)
momentan e ECO :lol:
daca tot ai zis am sa tin minte cand ajung sa il montez, dar pana atunci strang din buci sa vad ce pot aduna :D

Vezi sa nu faci febra musculara :lol:. De care veu ai gasit (3.0 sau 4.0), cu transmisie/fara ?

ocaruntu 27-03-11 12:58

din cate am vazut pe net, Vuri sunt o gramada, cutii manuale sunt putine si la scoruri pe masura, DAR pana nu am banul in mana nu are rost sa ma agit.

f0cs 27-03-11 19:08

https://forum.4tuning.ro/628-candidat...ml#post4204459

Tragem si noi ceva weekendul viitor? :)

TuningBoy 27-03-11 19:54

vorbim pe mess...

grg_92 28-03-11 23:16

primul post cu "Age-19 " mii de scuze dar nu m-am putut abtine :oops::oops:

MnezO 29-03-11 01:28

La Multi ani !grg

zorro6299 29-03-11 10:02

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4208175)
primul post cu "Age-19 " mii de scuze dar nu m-am putut abtine :oops::oops:

La Multi ani !!! :bunch: :drunk: :drunk: :drunk:

P.S. Nu doresti bonus cativa ani de la mine ? / ca acusi mai primesc si eu unu / care desigur nu-mi trebuie / ti-as mai da tie din ce am.... :-P

grg_92 29-03-11 14:07

multumesc mult mnezo ! multumesc zorro ...sincer mi se par prea multi si ai mei...deci nu accept nici macar unul de la tne :)))))

Victor_Is 29-03-11 15:43

La multi ani! sa fii sanatos si toate cele sa ti se indeplineasca (in limita stocului disponibil) :D:D:D:D

p.s. chiar daca nu scriu, citesc cafeneaua Iesenilor si am sa scriu doar unde voi considera ca se merita asta ca sa le raspund celor care zic: "Cine o mai fi si asta, ca nu are postari multe dar ureaza La multi ani"

grg_92 29-03-11 15:48

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 4209738)
La multi ani! sa fii sanatos si toate cele sa ti se indeplineasca (in limita stocului disponibil) :D:D:D:D

p.s. chiar daca nu scriu, citesc cafeneaua Iesenilor si am sa scriu doar unde voi considera ca se merita asta ca sa le raspund celor care zic: "Cine o mai fi si asta, ca nu are postari multe dar ureaza La multi ani"

multumesc mult victor ! doamne ajuta in legatura cu dorintele......si sper sa nu se simta vreun coleg deranjat de astea cateva posturi ;)

BoxeR.RGA 29-03-11 17:56

La multi ani GRG :>!!!

IS19CIP 29-03-11 18:07

La Multi Ani GRG :D:D:D:D !! !!

Victor VRE 30-03-11 00:56

la multi ani si din partea mea :D

m3_catalin 30-03-11 15:28

victor tatal tau e profesor universitar la politehnica?

Eriksson 30-03-11 17:20

Salut. Vreau sa imi instalez GPL , ce stiti de atelierul de pe bucium ?

SeRee 30-03-11 17:37

Quote:

Originally Posted by Eriksson (Post 4213182)
Salut. Vreau sa imi instalez GPL , ce stiti de atelierul de pe bucium ?

dar cam cat ajunge un kit de instalare ?:|

GAby645 30-03-11 17:44

e scump in bucium , dute in bas-ceaus la autogas, mai ieftin si aceasi marfa

Eriksson 30-03-11 17:56

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4213224)
dar cam cat ajunge un kit de instalare ?:|

25 secventiala

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4213236)
e scump in bucium , dute in bas-ceaus la autogas, mai ieftin si aceasi marfa

poti mai specific ?
mc

26WRC 30-03-11 18:04

Quote:

Originally Posted by Eriksson (Post 4213262)
25 secventiala

poti mai specific ?
mc

pt ce motor?

Eriksson 30-03-11 18:06

ai pm , am fost azi si la auto gas (ma gandeam ca-i alta) si aveau acelasi pret:)

GAby645 30-03-11 18:41

2400 ron , am pus eu la o vectra b2 luna trecuta , secventiala si cu butelie toroidala la autogas in bas-ceaus!! in bucium mia cerut 3000 ron cu butelie normala si 3300 ron cu toroidala

Eriksson 30-03-11 18:51

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4213362)
2400 ron , am pus eu la o vectra b2 luna trecuta , secventiala si cu butelie toroidala la autogas in bas-ceaus!! in bucium mia cerut 3000 ron cu butelie normala si 3300 ron cu toroidala

azi am fost la ambele si acelasi pret il aveau...25 cu tot cu rezervor toroidal

PoToS 30-03-11 22:29

o membrana pentru un blow off hks are cineva?:D

jemis90 30-03-11 22:45

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4213362)

Pai cred ca ...pe langa factorul tehnologic se uita si la masina si te frige dupa cum i se pare ca ai $$.
Eram si eu astazi cu eriksson si mi-a dat cel din bucium un raspuns ambiguu cu toate ca avea in lucru un astra tot cu injectie monopunct cum e corsa mea...

"pe la 13 milioane INCOLO daca e nu stiu cum..."( din vocea lui am dedus ca ceva e negru pe sub unghii:lol:)

SeRee 30-03-11 23:18

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 4214217)
Pai cred ca ...pe langa factorul tehnologic se uita si la masina si te frige dupa cum i se pare ca ai $$.
Eram si eu astazi cu eriksson si mi-a dat cel din bucium un raspuns ambiguu cu toate ca avea in lucru un astra tot cu injectie monopunct cum e corsa mea...

"pe la 13 milioane INCOLO daca e nu stiu cum..."( din vocea lui am dedus ca ceva e negru pe sub unghii:lol:)

apai eu tot pe o corsa cu motor 1.2 vreau sa pun...si nam ideie .. daca e avantajos sau nu ?

GAby645 31-03-11 07:45

la cei din bucium numai iam sunat la telefon ca ma asteptam la un pret de asta !!

danielNEC 31-03-11 09:27

Poate e cineva interesat :) https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/2...uper-pret.html

jemis90 31-03-11 09:38

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4214321)
apai eu tot pe o corsa cu motor 1.2 vreau sa pun...si nam ideie .. daca e avantajos sau nu ?

La tine e alta macare de peste tu ai Corsa C...e tehnologie "moderna" ca sa zic asa. Trebuie sa iti pui de nevoie instalatie mai scumpa mai moderna bla bla :-)

Daca te duci cu masina la gratar si servici sau facultate si atat...nu se merita. GPL e salvarea pt cei care fac km multi, nu 10-15 mii pe an.

SeRee 31-03-11 12:16

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 4214956)
La tine e alta macare de peste tu ai Corsa C...e tehnologie "moderna" ca sa zic asa. Trebuie sa iti pui de nevoie instalatie mai scumpa mai moderna bla bla :-)

Daca te duci cu masina la gratar si servici sau facultate si atat...nu se merita. GPL e salvarea pt cei care fac km multi, nu 10-15 mii pe an.

apai eu de asta intrebam.. mai mult merg prin oras..pe la facultate.. si fac cam 30-40 mii de km pe an :twisted:

MnezO 31-03-11 13:00

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 4214166)
o membrana pentru un blow off hks are cineva?:D

nu cred ca se gaseste separat de blow off chestia asta, cel putin asa cred eu !

IS19CIP 31-03-11 14:31

Gaz mi-am pus eu pe a mea acuma 1 luna am dat 23 de milioane cu butelie in locul roti de rezerva:D

All times are GMT +2. The time now is 19:49.

- Copyright 2026 4Tuning