![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
N-am putut niciodata sa refuz o cafea buna :lol:. MAP-ul de DigifaRt 1, ce am pus eu pe masina, are tot MAP de 1 bar. Deci in curand va trebui fie schimbat, fie schimbata configuratia cu totul cu un kit de MS2. Tu in ce configuratie mergi acum (turbo, injectoare)? Din ce tin minte rulezi fin un SR20DET, nu ?
|
Quote:
mi'am propus sa arunc un v8 4.0 pe pisi + toate cele necesare(suspensii, rollcage, punti, etc) - dar am cel mai mare impediment posibil, il stie toata lumea :cry: vreau sa merg strict pe aspirat, nu ma incanta deloc turbo. l.e. care dintre voi ati incercat tigara electronica, ce model ati ales din cele de pe piata - daca deranjeaza intrebarile astept raspuns pe PM. |
Quote:
Succes! :) |
@ZyZ - Pe moment total stock (T25, 370cc), turbo il las in pace ca se invarte repede si frumos, injectoarele vreau sa le schimb pentru ca la boost mai serios ajung in duty cycle mare, aproape static. Cred ca imi va fi de ajuns la SR o perioada doar injectoare si 0.9 bar avand in vedere ca vreau sa pun V8-ul pe Nissan dar cine stie, vom vedea. Am MAP de 3bar la ebc-ul Greddy doar ca nu pot sa-l folosesc la emanage direct, mai trebuie unul. Desteptul de mine a crezut ca daca profec-ul E-01 merge la unison cu emanage blue, va merge si cu ultimate. Wrong. Pe V8 tot MS vreau sa folosesc deci odata poate facem un mic schimb de experienta :)
@ocaruntu - Din experienta mea, e mai usor cu patch-uri nicorette + gume nicorette (combinate cu orbit). Am avut mai multe tigari electronice si la mine unul nu prea functioneaza. Multa bafta, Octav |
Din cate pareri am citit pe net, cea mai potriva t.e. e DSE901, numai ca nu vreau sa ma arunc fara sa-mi zica cineva "da dom'le, folosesc, ma tine x ore, nu ma deranjeaza deloc". Singura chestie e ca mai toti cei care folosesc(dintre prieteni) au modele diferite si tare ma pune pe ganduri.
|
Octav, citindu-ti postul am observat ca ai fix in semnatura motorul de pe Nissan :lol:. Deh...oboseala. Pentru V8 ce aprindere vrei sa folosesti cu MS-ul (volanta, hall, ax cu came)? Si ca tot veni vorba, cam ce ditributie a maselor o sa ai cu V8-ul? Nu sunt sanse sa devina 'nose-heavy' masina?
|
Bre zyz-ule.. te grabesti cu evacuarea? ca sunt 2 variante !
ori facem una repede cu coturi si astea.. daca te grabesti.. Ori astepti sa vedem cum merge cu ... (asa cu asa..UK)... si cand vin, facem una ca la carte cu masinarie, teava indoita fara coturi, intermediara, si toate cele. ce zici? @Octav.. felicitari pentru evolutie ! sper sa fie din ce in ce mai bine. Mi-as dori eu o japoneza din asta.. :)) sa ma folosesc maxim de ea. Pana una alta merg pe urs.... @ocaruntu.. scoate dracu masina aia odata la plimbare. Si daca te pot ajuta cu swap-ul V8..ma suni ! Bafta la toata lumea ! |
Quote:
daca tot ai zis am sa tin minte cand ajung sa il montez, dar pana atunci strang din buci sa vad ce pot aduna :D |
Grasule, pentru rodaj n-am nevoie neaparat de evacuare mai mare. Daca nu dureaza prea mult la tine, astept s-o facem ca la carte. Daca nu iese pasenta, o rezolvam din coturi. Tinem legatura, ca pana acum. Pana pupa boost, merge si-asa. Spor la treaba si tie, te-astept sa te rezolv cu flansele alea.
|
Quote:
|
din cate am vazut pe net, Vuri sunt o gramada, cutii manuale sunt putine si la scoruri pe masura, DAR pana nu am banul in mana nu are rost sa ma agit.
|
|
vorbim pe mess...
|
primul post cu "Age-19 " mii de scuze dar nu m-am putut abtine :oops::oops:
|
La Multi ani !grg
|
Quote:
P.S. Nu doresti bonus cativa ani de la mine ? / ca acusi mai primesc si eu unu / care desigur nu-mi trebuie / ti-as mai da tie din ce am.... :-P |
multumesc mult mnezo ! multumesc zorro ...sincer mi se par prea multi si ai mei...deci nu accept nici macar unul de la tne :)))))
|
La multi ani! sa fii sanatos si toate cele sa ti se indeplineasca (in limita stocului disponibil) :D:D:D:D
p.s. chiar daca nu scriu, citesc cafeneaua Iesenilor si am sa scriu doar unde voi considera ca se merita asta ca sa le raspund celor care zic: "Cine o mai fi si asta, ca nu are postari multe dar ureaza La multi ani" |
Quote:
|
La multi ani GRG :>!!!
|
La Multi Ani GRG :D:D:D:D !! !!
|
la multi ani si din partea mea :D
|
victor tatal tau e profesor universitar la politehnica?
|
Salut. Vreau sa imi instalez GPL , ce stiti de atelierul de pe bucium ?
|
Quote:
|
e scump in bucium , dute in bas-ceaus la autogas, mai ieftin si aceasi marfa
|
Quote:
Quote:
mc |
Quote:
|
ai pm , am fost azi si la auto gas (ma gandeam ca-i alta) si aveau acelasi pret:)
|
2400 ron , am pus eu la o vectra b2 luna trecuta , secventiala si cu butelie toroidala la autogas in bas-ceaus!! in bucium mia cerut 3000 ron cu butelie normala si 3300 ron cu toroidala
|
Quote:
|
o membrana pentru un blow off hks are cineva?:D
|
Quote:
Eram si eu astazi cu eriksson si mi-a dat cel din bucium un raspuns ambiguu cu toate ca avea in lucru un astra tot cu injectie monopunct cum e corsa mea... "pe la 13 milioane INCOLO daca e nu stiu cum..."( din vocea lui am dedus ca ceva e negru pe sub unghii:lol:) |
Quote:
|
la cei din bucium numai iam sunat la telefon ca ma asteptam la un pret de asta !!
|
Poate e cineva interesat :) https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/2...uper-pret.html
|
Quote:
Daca te duci cu masina la gratar si servici sau facultate si atat...nu se merita. GPL e salvarea pt cei care fac km multi, nu 10-15 mii pe an. |
Quote:
|
Quote:
|
Gaz mi-am pus eu pe a mea acuma 1 luna am dat 23 de milioane cu butelie in locul roti de rezerva:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning