Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 01-07-06 20:55

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
am si eu o noua masina ...

Oxide 01-07-06 21:29

c naiba ai facut man???ai dat lovitura cu nissanu` ala sport...wtf?man...is ffffffff dezamagit d u...pleoapele is f nashpa..."buza" spoilerului ii oribila...zici k ii facuta in paint...cu sita c ai facut man???dreaq...nu ma ashteptam la o lucrare asha d rea din partea ta...:(

Gabi 01-07-06 23:40

2 Attachment(s)
Am facut si eu un C-Max :)

Oxide 01-07-06 23:50

pai...culoarea ii un pic ireala...jentzile is ben puse...la fel shi spoileru` fatza numa` buza din fibra de carbon park nu se continua pan und se termina spoileru`...so...nice:)

Kolegosu' 02-07-06 01:47

3 Attachment(s)
Ola amigos .... Va rog Comentarii :wink: vinylata dedicata lui patriotu ca el stie sa comenteze doar la vinylate :D :D

vio[s] 02-07-06 02:11

Nice
Vezi ca roata din fata trebuia sa fie pe spate si invers ;) cel putin asa mi se pare mie ca cea de pe fata e mai lata ca cea de pe spate :rolleyes2

Lukian_XXX 02-07-06 09:54

2 Attachment(s)
:D :shock: :D am facut o Celica!

patriotu90 02-07-06 10:12

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX

partea de jos a spoilerului fata e blurry ... jantele nu sunt cele mai potrivite pt genu asta de masinia ... janta spate e plata ... gurile de aer cea laterala si cea dp spoiler pepartea laterala nu sunt foarte reusite ...

Ace Axel 02-07-06 10:51

Quote:

Originally Posted by t1grul
sa fim seriosi...eu am vazut in realitate spinn`uri pe o masina sport (un Z4 cu nr de leasing).....asa ca de ce crezi ca virtual nu ar da bine??:?:

da am vz si eu destepti din-astia... e un tip cu o seria 3 cu spinnere exact langa mine... dar tie iti plac cum arata!?

Oxide 02-07-06 11:08

Quote:

Originally Posted by Kolegu™
Ola amigos .... Va rog Comentarii :wink: vinylata dedicata lui patriotu ca el stie sa comenteze doar la vinylate :D :D

f curata....imi place mult d tot...ideea cu elem din fibra de carbon ii f mishto shi capota ii f ben realizata...bv

HoricutzWSR 02-07-06 11:16

Quote:

Originally Posted by patriotu90
mdea ... no comment ...

mda...vechea indeletnicire a lui Sandrin....Damn`

Oxide 02-07-06 11:43

Quote:

partea de jos a spoilerului fatza ii blurry....aerisirea din prag are selectzii grosolane,la fel shi priza din spoileru` fatza + jantele is k nishte foi shi pe langa asta mai is shi blurry

t1grul 02-07-06 12:26

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
da am vz si eu destepti din-astia... e un tip cu o seria 3 cu spinnere exact langa mine... dar tie iti plac cum arata!?

sincer sa fiu...pe z4`ul ala dau bine...mie asa mi se pare, sunt imense, nush pe cat sunt....iar pe seria 3 nush cum o da...acum depinde si de model...

Reme 02-07-06 13:53

Quote:

Originally Posted by patriotu90
am si eu o noua masina ...

misto civicul!

Reme 02-07-06 13:54

Quote:

parca i-ar mai trebui un eleron de carbon! ce zici?

All times are GMT +2. The time now is 11:23.

- Copyright 2026 4Tuning