![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
Cum anume o pot verifica ? Nu avem in oras testere etc . |
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca are o relevanta prea mare daca scoate firul de la sonda , dar oricum poate incerca . |
Nu am mai avut treaba cu sonda asta ... asa ca nu stiu pe unde e si ce fir sa scot . Imi poate explica cineva pe unde vine ?
|
Inainte de catalizator ai sa o vezi infipta in galerie . Nu ai cum sa gresesti , nu e avion !
|
Maine o voi scoate si sa vad cum se comporta . Una noua de calitate la cat ajunge ?
|
1 Attachment(s)
Ca sa-ti faci o idee ; de la Autokarma pentru masina mea .
|
seara'
o diagnoza in Buc pt un 320 din 07. 1992? face cineva? |
Am si eu o intrebare.. daca se elimina catalizatorul de pe traseul de evacuare.. adica se pune tzeava .. sonda lambda mai are vreun rol ?
|
Quote:
|
sonda vine inainte de catalizator...nu are nicio treaba..din cate stiu la m52 e sonda pe catalizator...nu se intampla nimic rau daca o scoti... posibil sa iti consume mai putin si teoretic ar trebui sa traga putin mai bine
|
E vorba de un M50 2.0i. Ideea e ca am scos catalizatorul ca se infundase.. am sudat teava in loc si am renuntat si la sonda.. consuma mai mult decat de obicei.. si trage intr`adevar mai bine..dar am finala afumata.. imi da prea multa benzina si nu o arde pe toata.. vreo idee ?
|
mananca considerabil mai mult fara lambda, de tras nu are legatura. iti trage mai bine pt ca aveai cat infundat si l-ai dat jos. daca sonda e buna, pune-o la loc. daca nu te deranjeaza consumul, poti s-o lasi si scoasa. dar cu trasul nu are legatura.
|
eu zic sa pui sonda la loc
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning