![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
3 Attachment(s)
Quote:
p.s.: scuze pt acest post, dar am simtit nevoia de a expune si eu aceste fotografii pt ca pe mine unul m-a impresionat gravitatea accidentului... |
Deci nu-i adevarat cum a putut sa faca masina asta :|
Ce se mai omoara lumea pe strada .... |
azi de dimineata, am deschis mess-u si primesc un mesaj de la Costi cu tigra galbena....el a luat decizia de a lucra in strainatate pe vas o perioada.....am primit urmatorul mesaj de la el si mi se pare corect sa stiti cu toti
"Am plecta la 7 dimineata de pe otopeni in directia frankfurt.Am ajuns bine in 2 ore si 35 cum scria pe bilet.Am ajuns la poarta sa ma imbarc dupa 2 ore cat dura escala .M.am urcat in avion dupa ce au avut o intarziere de o ora ne-a tinut in avion 2 ore si ne-a dat jos alte 4 ore ca se stricase sistemul de comunicare dupa 4 ore si-au dat seama ca tre sa inlocuiasca avionul intr-un final am ajuns seara la 8 in miami si nu ma astepta nimeni nu stiam ce sa fac asa ca am luat un taxi care pana la hotel mi-a luat 45 de dolari .E bine ca am ajuns si sunt ok aici e foarte cald deabia poti sa respiri dar ma obijnuiesc eu. " |
spor la munca ce sa zicem :)
|
Intamplator l-am gasit pe Bogdy pe youtube (stiu ca este vechi, dar de aur dupa parerea mea, nu exista data sa vad filmul si sa nu rad :))) )
https://www.youtube.com/watch?v=-Ipua...eature=related |
El e sa inebunesc ...... lucian cred ca tu l ai filmat :D
|
:lol::lol::lol:
bah cum frate? i-ai descoperit marele secret??? e balerina omu!!!:lol::lol: |
il aprob pe hyena,cred ca tu l-ai filmat....nu ai cum sa dai de greseala peste asa ceva:))))
|
Fiecare are secretul lui :)) usor usor tot se afla:>
|
:))) are miscare scenica =)))
|
5 Attachment(s)
in cateva zile o sa revin si eu din nou la treaba:evil::lol:
|
are dreptate robynet...se misca bine omu...cred ca si-a ratat cariera
|
ati profitat ca numai mergea contul vechi si va permitati arogante dastea cu mine :))) pai buei nenorocitilor ce se int aici ?
|
|
Mercy Gogu, dar sunt pe 15 (prea mici) si au buza prea mica... Intr-adevar.. ca bani stau bine.. dar nu sunt ce caut eu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning