![]() |
|
Re: Club Cielo
Vreau sa intru in CieloRunners
Am mai spus asta dar nu stiu sa-mi scriu numarul masinii sub sigla! Help me please!!! |
Salut.....Morbidmind: Eu mi-am luat becuri Philips Blue Vision din targ de la Vitan. Se vede o schimbare mare (eu mi-am schimbat si faruruile din cauza unui eveniment) si s-ar putea sa fie si din cauza asta diferenta amre (oglinda noua). Din targ mai exact unde s-au construit cladirile alea noi...intreaba unde este magazinul Daewoo. Becurile din far sigur sunt H4. Pret ca sa nu mai intrebi: eu am dat 85 RON, doau becuri far+pozitii.
Donn: unii chiar nu au timp sau poate nu au internet la munca si daia nu mai posteaza. Referitor la intalniri eu nu am mai fost pt ca nu am masina acasa. Si sincer din ce am vazut, unii au inceput sa posteze mai mult pe cielorunners si sincer ii inteleg ca deh...noi am vrut un site al nostru si e cam greu sa spui aceleasi lucruri pe doua site-uri. Parerea mea. |
De acord cu ce a zis KTL.
Plus , sunt unii care muncesc si le este greu sa urmareasca toate posturile si sa fie activi saptamana de saptamana , asta nu inseamna neaparat ca sunt dezinteresati. Legat de intalniri , eu am fost si Duminica trecuta la Poli si nu am gasit pe nimeni. Avand in vedere ce vreme era afara , am plecat ... Odata cu imbunatatirea vremii sper sa se imbunatateasca si prezenta la intalniri. Inca un lucru ... eu unu zic sa nu va mai bateti capu cu daca sunt mai mult sau mai putin de 10 persoane active ... lasa sa fim 10 persoane active si cu adevarat pasionati , decat sa fim 200 doar ca numar. Prefer sa ma intalnesc cu 10 persoane cu care am ce vorbi . Duminica 24.02.08 voi fi iar la Poli la ora 16:00 , cine e interesat il astept acolo. Si ca idee , daca parcarea din fata este plina , veniti in spate . |
Donn nu prea mia posteaza lumea pe aci pt k s-au mutat pe celalalt forum....exclusiv clubului ! Asta nu inseamna lipsa de seriozitate ! Ia fii atent ca toti cei care postam pe forumu asta acu postam pe celalalt !
|
b-xx-Mal ai primit stikerele?
|
eu am zis asta pt k siteul acela e doar al nostru...si doar noi stim de el...poate k altii o sa caute aici...si akm orikm nu trebe sa abandonam aici...akm e treaba fiecaruia ce face ! fara suparare...si apropo D_axel sau ceva de genu,nu e devina acu....ceasu ma rog,deoarece nu baga nici caldura..am lasato 5 minute sa se incalzeasca motoru,am mers 100km,si tot rece baga pe trepta 4,pe rosu de tot...la aeroterma deci..
|
aveti ideee pe ce site pot gasi detali mai amanuntite despre cielo de ex in cat timp ajunge la 100 de km ca eu nu gasesc nik:|?
si bha baieti eu sunt muc aici pot zice dar vb lu DONN de ce sa renuntati la siteu asta daor ca sa facut altu si de postat se posteaza dar fiec cu problemele lui si de intalniri inca nu am apucat sa fac masina si sami rezolv niste probleme si voi veni si eu :D oricum nu va dati batuti |
Quote:
tinere talent baga id asta axdxyxyx si o sati fac eu cum vrei u sa fie |
Mi sa dezactivat contu a? ""This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible."" Ok Ms mult ! ok scuze atunci |
Adica a picat serverul...
|
Vazusi si eu...picat serverul..nashpa tare:sad: by the way andy sunt de la c-ta :D
|
poi cont nou?
|
multam KTL AI FARURI CLARE???
|
am facut stikere noi.
de acuma innainte va taxez :):):) 5 lei stikerul cu tot cu trimis acasa 13 lei costa coala ( in care intra 6 stikere mici + 1 mare) + 20 bani (plic) +1 leu (timbrul)= 21 lei (rutunjit) si impartit la 6 stikere da vreo 3 lei si ceva. eu zic ca un 4 lei ii genial :) pana acum am facut 3 coli din bani mei pentru ca am promis si am facut acte de caritate...dar de acum cine vrea imi pune pe cont 4 lei. cand am primit ce`i 4 lei am pus la posta plicul. cred ca`i cat se poate de corect. cine vrea stiker mare se dubleaza pretul cine vrea sa`i trimit si autocolant pentru parbriz in culoarea masini se aduna in functie de marimea stikerului inca 15lei cat costa 1,3 metri de autocolant.( ASTA IN CAZ CA NU ESTE CEVA CULOARE DUBIOASA SI SA COSTE AUTOCOLANTUL MAI MULT) |
dacia..si sa ma duc la banca sa pun 40 de mii pe card?:)))rade aia de mine k am si cunoaste.ti trimit prin posta:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning