Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

ar80rau 04-01-10 22:22

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 2946803)
Raule da tu ai umblat cu masina nevopsita 1 an de zile si tu te iei de mine ca nu am itp

Cine-i treaba cu bulina ca nu ma prind

"pai da am umblat 1 an cu ea nevopsita...m-a lovit criza mai repede...dar "bulina rosie" nu se leaga decat de aia fara itp care dau tare in intersectii

BULLETTT 04-01-10 22:41

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Verbita man vreau o programare VIP:lol: la verbita da nu asa...dimineata vreau sa vad platforma la polivalenta, daca nu ai covor rosu te iert:lol:...punem masina sus..acolo la destinatie vreau mancare si o sticla de vin:-P dupa punem cauciucurile de scandal si dam tare, numa sa nu stramb iara bratele de la fuzete

ar80rau 04-01-10 22:52

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 2946895)
Verbita man vreau o programare VIP:lol: la verbita da nu asa...dimineata vreau sa vad platforma la polivalenta, daca nu ai covor rosu te iert:lol:...punem masina sus..acolo la destinatie vreau mancare si o sticla de vin:-P dupa punem cauciucurile de scandal si dam tare, numa sa nu stramb iara bratele de la fuzete

Uite acuma am sunat la Astistenta si dimineata la prima ora va fi platforma la tine acasa...acuma de covor rosu nu promit nimic dar daca nu are poate gasim unul prin oras ...iar de bratele de la fuzeta ne ocupam noi daca se stramba ca doar este service ....acuma ramane partea ta adica sa dai tare in curbe...deci Noapte buna tuturor ca dimineata avem program!!

BULLETTT 04-01-10 23:14

Raule mi rau deja am prea mult vin in mine:lol:...si in ultimele mele clipe de luciditate stau si ma gandesc dc puii mei mai stau pe forumu asta ca pasionat de masini nu sunt, grija de masina mea nu am,la intalniri sau festuri nu merg nici macar nu o spal

el presidente am strans multe avertismente de la tine, recunosc...dar promit solemn ca ma voi schimba....
in final vreau sa imi iau ramas bun de la toti fanii fie ei buline albastre, scufite rosii, mamici gestante ii salut pe rau' pe banel( exitu) pe cipri de la meka pe calin cu ursu pe misu...chiar daca esti ungur te iert si mai ii ala cu pisica cu ochelari am lapsus sau prea mult vin in mine
sa dus pe p tot firu narativ eul liric ma tradat si inchei cu un deznodamant aparte
Nu betzi vin cu pringles
vaia condiosz

ar80rau 04-01-10 23:29

:drunk: hai noroc...vai vai bullettt iti ineci amarul in bautura :D iar vei lua avertismente pe forum :)) speram sa fie indulgent sefu:oops:

baiatu cu pisica te referi la marius presupun(te salvez eu in ultimele clipe, dai o bere) eu tot iti spun ca vinul este bun la sanatate dar tu tzi pre mult la sanatatea ta si bei pre mult...un somn bun te reface, maine o sa te stranga un pic scafarlia dar nu-i bai o supa buna si iti revi...daca apar complicatii la noapte dai un telefon si trimitem bulinele rosii dupa tine :D asa ca ramane sa iti spun noapte'n duna si ramane pe dimineata cu platforma, cauciucuri de scandal, covor rosu si alea alea.

:zombie::zombie:

criss 05-01-10 07:10

Raule, du-i si o ciorba de burta pe platforma, sa fie depanarea completa :lol:

ar80rau 05-01-10 10:19

Quote:

Originally Posted by criss (Post 2947334)
Raule, du-i si o ciorba de burta pe platforma, sa fie depanarea completa :lol:

da ai drerptate criss doar ciorba de burta ar lipsi:joy:...dar atunci iti dai sema ca el va sta in masina lui pe platforma ca altfel redecoreaza interiorul la Asistenta :evil_laug:evil_laug

Norby89 06-01-10 14:39

De vinerea viitoare incep sa vin si eu pe la intalniri ;)
Si fara Sofer :)) unii stiti de ce zic asta :))

alexalfa2006 06-01-10 19:38

apare cineva vineri la intalnire?

wow-ar 06-01-10 20:00

eu cred k ajung...

predescu 06-01-10 23:14

Quote:

Originally Posted by Norby89 (Post 2951423)
De vinerea viitoare incep sa vin si eu pe la intalniri ;)
Si fara Sofer :)) unii stiti de ce zic asta :))

felicitari Norby .....sa intelegem ca ai luat permisul;);):D;):D:D:D

ar80rau 07-01-10 07:18

Si eu dau cu prezenta vineri...speram ca o sa fie vreme frumoasa dupa cum se anunta si sa mergem cat mai multi...

Norby89 07-01-10 14:28

Mersi..... da da ...asa e :D 8)
era si cazu asai ?:))

predescu 07-01-10 14:30

Quote:

Originally Posted by Norby89 (Post 2954542)
Mersi..... da da ...asa e :D 8)
era si cazu asai ?:))

normal.....acum poti sa vii mai des si tu la intalniri....;)ca doar ai masina frumoasa

Norby89 08-01-10 08:22

dada :) o sa vin , azi nu pot da sapt viitoare vin

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning