![]() |
Re: Club astra bertone
Poate facem o mica intalnire a bertonistilor la cursa de duminica din Craiova.:D
|
eu zic ca este bine sa plecam de sambata, nu cred ca are rost sa plecam noaptea spre Craiova
|
Quote:
|
@NRV - la ce ora incep cursele in Craiova? Sambata e cam ocupat pe la mine si nici nu prea am bani ca sa pot sta o noapte acolo.
|
Duminica la 11:00 cica se da primul start. nr meu : 0753758178 sau id- sezione91_blue
|
Daca plecam pe la 6 nu e bine?
|
Eu zic ca daca plecati la 6 din Bucuresti ajugeti la 9 ( maxim) in Craiova. Cam nasol sa plecati de sambata pentru ca sunt altii care nu pot sta o noapte in Craiova.
|
deci pana la urma shorty si gigi sa inteleg ca vor sa mearga din Bucuresti....eu vreau sa plec de sambata, gigi lasa si tu numarul tau ca numarul lui shorty il am
|
yo plec duminica pe la 3-4 dim ca plec cu brigada de masini,si aia trebuie sa ajunga devreme ca s-au inscris la curse...abia astept:rolleyes2
|
Da eu vreau sa merg de duminica ca nu pot sta o noapte acolo, din pacate. Pana acum cati ne-am anuntat cu Bertone doar eu , gigi_x si NRV?
E bine daca plecam pe la 6 asa ca avem timp sa ajungem lejer... |
Mai vine si FEY. Poate se baga si florinike :) Eu zic sa ne vedem la 6 la metro militari. Nr e 0726 759 718.
|
veniti toti cu o masina? Ca daca e ne vedem acolo la 6 da?
|
Nu. Fiecare cu a lui + acolo neste ajutor la benzina :D
|
Duminica la 3 avem inltanirea OpelTeam. Ne omorati cu prezenta daca tot veniti la craiova?
|
Nu omoram pe nimeni...suntem pasnici. :) Probabil ca da
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning