![]() |
|
re: Club Ford Capri
codrin.eu am instalatia refacuta toata.nu am nimic akolo..;)e astupat de mine. vezi electromotor,alternator ,lumini
|
or fi fost proiectoarele?!? sau....cine stie, poate se mai uita cineva!
zippo-am arborele, bielele,pistoanele,ax came si roata lui dintata,chiulasele complete,pompa de ulei. |
carburator nu este ?
|
Codrin
Codrin-e Da Si Mie Un Nr De Tel De Al Tau
|
Quote:
si paste fericit si toate cele aferente situatziei |
Quote:
|
atunci ,2 sunt proiectoarele, si 2..... fuck! e posibil sa fie in legatura cu alarma.
multumesc oricum, insa, niste fire ar trebui sa aveti si voi, ptr. ca e.....gaura |
Quote:
... nimic, 0, nada... nici macar gaura:D |
Quote:
ar trebui facut rencesamantu la capre ...sunt cam putine ;) |
si unele au tras din nou pe dreapta..in urma unor belele de proportii :(..care este
|
2 Attachment(s)
Salut baieti eu sint mai nou pe aici dar cum vad o sa mai apar des!!!
Am un FORD CAPRI 1970 acuma incerc sa il restaurez ! Eu sint din Oradea daca cumva stie cineva ceva piese pentru Capri prin apropiere va rog sa ma anunte sau care magazin sau pese auto aduce la comanda pise sau o adresa de net etc .... si daca mai sint in ORADEA asa ( nebuni de capri ) as lua legatura cu ei !!! [email protected] 8) |
fraticule...da ai tras oleaca pana ai dat de tabla.. oricum, asa se face treaba calumea.
cat despre gaura si firele mele..... o sa aflu eu prin eliminare. instalatia am dat-o jos, dar nu avea legatura cu firele respective. ele sunt conectate cu firele din interior(din bord) |
nu te inteleg daca functioneaza totul bine ce te doare pe tine ca ai citeva fire in plus ??
iar daca vrei sa afli ce sint uitete daca circula curent prin ele daca de te uiti de unde vine !!! |
3 Attachment(s)
ia da amu asa arata dar asa va arata Spre !!!!:))
sau ceva de genu !!8) |
WoW inca una din fostele mele mashinutze intra la lucru :joy:
YYHEEE Zolley spune cum e la tabla..ce probleme ascundea vopseaua...cum se prezinta? Nu pot sa nu ma bucur knd vad ce frumos ai curatzat-o toata pana la "piele" :tenisclap :tenisclap pai ce piese ti-ar trebui in afara de faruri si bloc de lumini? :rolleyes2 eu stiu k doar astea erau schimbate(de Dacie) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning