![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Nu ma. am intrebato cum pot face reflectii ! si ea mea zis cu ajutorul a 2 culor..una mai inchisa(pt umbra) si descisa !
|
de fapt... se foloseste aceasi culoare dar la intensitati diferite
|
2 Attachment(s)
inca nu e gata...ast niste comentarii...mai am de retusat niste chestii...
|
spoilerul fata are reflexii aiurea...
|
Si priza de aer spate..vezi ca nu ai retusat bine ;)
|
mai am de facut la ea cateva chestii nu e gata...si de retusat...sa cam stricat cu spileru ala da asta e..altu nu am gasit ...si nici brush nu prea stiu sa fac la spoiler...
|
2 Attachment(s)
Un Nissan 350Z, pentru battle cu DJul
|
Quote:
omule incepi sa avansezi .... ai un profesor bun :lol: ... merge ... da poti mai bine ... pragu lateral ar fi bine daca ai gasi sa-l inlocuiesti cu unu c/p |
1 Attachment(s)
am mai facut si eu cateva retusuri...e gata ptr battle...::lol:
|
wlady ... toata masinae blurry, plus c a zis si leeloo cu pragu
dj ... relexia din dreapta nu prea are de unde sa vina... iar fata pare de alta culoare dekt restul masinii |
2 Attachment(s)
un cielo:arrow:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un Ford facut de varamiu ------ Spera sa va placa....Este foarte mandru de el:D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa trebuia sa arate Nissanul meu .... dar v-ati grabit cu pollul :wink:
|
pai de ce l`ai pus pe forum in stadiu in care era??nu puteai astepta sa`l pui in faza finala?erai prea nerabdator...
|
sa zicem ... dar si DJul a pus un WIP ... dar asta e ... comentati-l pe asta :wink:
|
2 Attachment(s)
:grandpa: un ford focus ....versiunea europeana:D
|
Arata bine focusu european :D da nu prea imi place grila. In rest arata bine. Imi place janta fata. Tine-o tot asa.
|
mersi....mia luat mult timp sa il fac pt k am lucrat mult la selectii, am vrut sa fie cat mai "perfect" si sa arate real dak se poate....
|
bejdesigne, deci kit-ul e facut de mine, dar nu si versiunea...mai am mult pana acolo;), dak nu ma crezi poti sa te convingi si singur .. http://speedycars.net/e/carlist_mode...sID=454&type=1
Ionut_M ... ford-ul facut de varatau arata parca a fost desenat cu paint wlady e prea exagerat nissan-ul, ai grija la selectii k pot sa strice tot, mi sa intamplat si mie:D |
Ionute :)) si eu fac mai bine ! no offence ! dar e nasol....mai incearca ca Adobe Photoshop..nu paint
|
axl...mai incearca man, si incearca sa iti repari greselile la masina inainte sa faci una noua.....inca mai ai cateva selectii nasoale...ex janta spate....si inca scrie opel pe discul frana fata.....ar trebui sa fie european version?? din cate stiu eu, stilul european are formele cat mai curbe...priza de aer nu este in context....plus ca grila din priza de aer este destul de...neglijent pusa (este la fel de mare acolo ca si cea din grila fata...nu ar trebui sa fie mai mica??)....la roata spate tias fi sugerat sa o vopsesti pe cea originala...asta care ai folosito tu (mie cel putin) imi da impresia ca ar sta pe loc...intercooler plat....cam atat am observat eu....
|
2 Attachment(s)
ceva simplutz:D:arrow:
|
uuuu ... noul a5 .... decat sa iti enumar toate greselile mia bine iti spun direct k ai probleme la km tot c ai modificat! dar nu renunta ... bafta ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
Greseli nu sunt.......cel putin eu nu vad.....arata bine atata k nu pare reala .......bv
|
2 Attachment(s)
Un prieten de al meu a facuto si am vrut sai arat cum as faceo eu...:lol: 8)
|
Si nu te-ai facut de ras ? Ma rog ... masina e full de greseli ! DE la "carbon" la jante totul e gresit .. Selectii aiurea ! Umbre ? Nimic ! Jante ? Plate ca naiba ... mai lucreaza :wink:
|
Quote:
|
8)
Quote:
|
l33l00 man...sincer, imi place lucrarea asta...f smekera...bv;) momentan nu vad greseli, ca sunt obosit;)
|
2 Attachment(s)
:) cred ca niste defecte (bara fata )..ziceti voi :-)
|
Ai mai multe greseli : la usi se vede cum ai sters linia usilor ( nush cum ii zice ) ,grila de la radior ( nu prea seamana cu o grila ) , tribalul e ireal ca si culoarea masinii ... obs din lucrarea ta ca esti la inceput , incearca lucruri simple dar de calitate ... mai ai de invatat :D fi atent nu te grabi ... spor la munca :D
|
sunt si io incepator si vreau sa imi spuneti si mie daca mia iesit oleak prima masina::D ..:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
sunt si io incepator si vreau sa imi spuneti si mie daca a iesit ceva din prima masina modificata:D ...:rolleyes2 .ma scuzati k am postat de 2 ori
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning