![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
ps. IA P..A!!!!! |
am o masina exclusivista sa-nteleG?
|
ce riposta.... ce meci :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"n-as da dacia mea nici pe 10 mertsuri"
|
Sa inteleg ca aici citezi din vorbele lui AML...?
Lasa frate ca si chinezeasca e buna..., shoferul trebuie sa se mai experimenteze nitel...; e intr-adevar o masina cam fragila desi arata foarte bine, dar se pot scoate si din ea catziva calutzi ... ;) |
las' ca ma antrenez cu lucrul manual sa-i mai dau 15-20 de cai din cutie.
|
Bine Treeeeeeee!
Tatatatatatatatataaaaaaaaaaaaaa! Poate mergem o fuga intr-un weekend pana la Strejnic sa vedem si noi ce se intampla acolo. www.pilotaj.ro |
Don, vezi ca Titi aur are sediul la Cta. Griogrescu are scaoala la Buc dar face cursuri si la BV la cirucit de karting.
langa Ploiesti e scoala lui stefan vasile. demult tot vreau sa ma apuc! dar vad ca si ei am mai schimbat locatia http://www.pilotaj-********/cursuri.htm |
Campioana sexului http://www.libertatea.ro/index.php?s...iva&sid=180528 :-)
|
Ia zicezti baietzi!
Ne inscriem si noi la maraton? I-o dam si noi lu' romanca asta? O tzinem numai in limitare. Tatatatatatatatatatatatatatatatatatata! Pana ii cad segmentii in baie. Oricum din cate-mi dau seama tipa deja scapa compresie ca lumea asa ca uzura la motor e mare. E mare rau! Cred ca inghite mult de tot... Mai rau ca VR6-le meu, doar ca VR-ul inghite benzina ;) Mah ce sa zic..., ii urez succes tipei, dar chiar ca americanca cu 620 de barbatzi in 24 ore..., nici VR-ul nu si-ar dori atata forja intr-o zi. |
Tocim si noi niste cauciucuri pe ea(Durex sau "MAICALIN":D). Dar cred ca dupa toata experienta ei de pana acum pistoanele noastre o sa joace in camasile ei foarte mult largite.:D
|
Quote:
tng ai gresit linku trebuia la linkuri utile:D |
ce sa facem le strejnik , donule?
si cand sa merem? what did i miss? |
Nu e treaba de fete mai acolo..., valabil si pentru AML :lol: Maama, ce tare a fost asta..., ce gluma buna am bagat, frate!!! :lol: :lol: :lol:
Intra pe www.pilotaj.ro si ai sa intelegi..., era link-ul acolo unde vorbeam de Strejnic. |
pai AML stie din astea, era vorba de mine nu donule?
|
Nu mah, cum sa fie vorba de tine...
N-as putea sa-ti spun asa ceva. Ce sa stie mah AML-ul? Ne dam ba? |
Quote:
|
donule pai asta ziceam, eu am nevoie de ceva cursuri ca sunt varza, nu ca aml-u care o controleaza si la 200/h!
|
tre, cand ne bagam la karturi? peste 2 sapt e bine?
vezi ca dupa aia vrem sa facem o mare cu echipa pe care o stii, si am zis ca un weekend la viena. ca ne costa cam 150 euro de perosane, drum+cazare. se mai baga careva? |
eu am asigurare din aia model vechi, incheiata in dec. 06. trebuie sa-mi fac si carte verde?
|
Vi se pare cunoscuta masina asta :D
|
sincer mie nu-mi place genul asta de masini. deloc.
|
vreau si eu la carturi!deci cand mereti anuntati-ma si pe min ca vin..
unde vreti? in herastrau sau brasov? |
si te bagi daca e ? :-)
|
pai in heratsrau se duc copiii....
noi mergem fie la AMCkart sau la BV. are minim 1km un tur...nu 20 de cm ca la H. dar ne dam de mai multe ori. e un fel de track day. si nu vrem sa ne lovim, sau nu facem competitie cu drifturi. noi mergem sa vedem care scote cel mai bun timp. un fel de calificari de la F1. |
unii dintre noi dau mai mult pe benzin pana acolo decat pe sesiunea efectiva de... calificari. :)
|
Bahi baieti am si eu nevoie de ajutor! L-am urcat pe un tip cu bordura si si-a spart capacele de Skoda! Ideei de unde iau si cat costa?
|
ce se poate raspunde la asa ceva?
...vezi pe 23 august. |
capace cu sigla skoda pe 23 august???? o sa vad! daca gasesc eu de unde sa ciordesc mancati-as...............:twisted: :twisted:
|
sau intr-o parcare mai intunecata :lol:
|
Quote:
:)):twisted: :twisted: :twisted: |
mah..... pe bune de nu-mi place mentalitatea voastra..... ce comportament antisocial promovatzi.... :twisted: :twisted:
:poke: Maax..... bravo.... in loc sa-tzi repari greseala.... il mai nenoroceshti shi pe altul care n-are nicio vina..... :evil: p.s. you were kidding, right?.... :-P |
Quote:
|
Un singur lucru pot spune: Lasati masinile altora asa cum vreti sa le gasiti pe ale voastre! .....
|
impresii , basini , figuri , bani de la parinti . . .
asta se intampla . . . asha mor oameni nevinovati . . . |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning