![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Merci mult, eram foarte curios cum arata pe masina...macar ca idee ! Sunt de vanzare si nu stiam ce sa fac.
Merci pt. efort inca o data ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am incercat eu ceva!!!!(Cateva din cerintele tale):):D
|
1 Attachment(s)
si eu cu o incercare de incepator!!merge???
|
Da, mersi mult, la varianta asta nu m-am gandit. Poti sa faci si una in care semnalizarea si marsarieru sunt mai inchise ca restul stopului ? Restul stopului sa fie doar putin fumuriu..si astea 2 inchise mai tare. Si lasa geamurile asa cum le-ai facut. Arata f bine poza , mersi.
|
1 Attachment(s)
AvE0...
Attachment 1271151 |
4 Attachment(s)
care se mai joaca si cu masina mea ...faceti cam, ce v-ar placea voua ...sa aibe in plus sau in minus ;) StimaAttachment 1271166Attachment 1271152Attachment 1271153Attachment 1271165
|
1 Attachment(s)
FiaT...
Attachment 1271241 |
waw!!! misto imi place ;) mai incearca si altceva , vad ca ai gusturi bune ...incearca cu un eleron ceva la luneta, spoiler pe spate , fata ...etc , ce-ti trece prin mine ;) Multumesc
|
1 Attachment(s)
Quote:
Varianta din fata:D EnJoY... Attachment 1271301 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Care poate sa-mi puna jentile Wolfrace Matrix pe masina si sa imi vopseasca jentile actuale de pe masina in culoare celor gri. Ms
|
3 Attachment(s)
Poftim
|
Multumesc mult, care ar da mai bine din cele 3 poze?
|
1 Attachment(s)
Bestiala ...imi place cum ai scoso ....imi place mult , mai incercati , incercati orice va trece prin cap . Stima vouaAttachment 1271338
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
cu ce programe faceti lucrurile astea ca vreau sa incerc si eu?
plz help |
cu ce programe faceti lucrurile astea ca vreau sa incerc si eu?
plz help |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1271986 |
1 Attachment(s)
Inca o varianta.
champu91, incearca Photoshop. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Baieti sunteti minunati sa incercam niste praguri ...jante , spoilere prelungite ;) Bafta vouaAttachment 1272558
|
4 Attachment(s)
Incercam si un eleron pe luneta ....ceva spoiler pe spate stil BMW;) Daca se poate :lol:Un angel eyes si xenoane ...si ce mai vrei voi Attachment 1272568Attachment 1272572Attachment 1272570Attachment 1272571
|
Tu chiar vrei sa faci ceva la masina sau ii pui doar la treaba pe baieti? Pentru ca eu chiar vreau sa fac ce i-am rugat si ultimele pagini sunt pline de variante ale masinii tale facute de tot felul de oameni, in timp ce mie mi-au raspuns 2 oameni si atat. Mult succes cu masina daca o sa ii faci macar jumatate din chestiile pe care ii rogi sa le faca pt tine.
|
Quote:
|
Exista vre-o restrictie pe aici cu postarile si eu nu stiu ??? imi place sa vad cum iese , sa stiu de unde sa aleg ..asa ca .....sorry ;) Bafata la tuning
|
Daca nu schimbi jantele (si aici ma refer la marimea lor), masina aia nu va arata niciodata mai bine...
|
Da ...dar va arata bine mecanica masinii , nu masina !!!...ma intereseaza sa mearga perfect ...si crede-ma ca merge BETON. Jantele mari , iti distrug bucsile la masina , mai ales dupa zepezile astea :)) Am si jante de 17'' dar nu le pun ;) Bafta
|
Vrei praguri mari, spoilere prelungite "tip BMW" etc dar nu ai pune niciodata o pereche de jante? Desi chiar tu ii rogi pe baieti sa iti puna si jante.. Pana la urma faci doar colectie de poze modificate cu masina ta sau care e ideea ?
|
chiar daca ...este vre-o problema???? poate ai treaba si eu te retin :)) fa-ti masina cum vrei...nu-mi spune mie ce si cum....baietii fac ca sa se distreze si de placere , ca daca era ...te taxa din secunda UNU ;)
|
Topicu asta e un Haos total!
|
da ,asta cam asa e ...
|
2 Attachment(s)
Daca o luam asa, mai bine lasam deoparte tuning-ul. Primele lucruri care se fac, sunt jantele si suspensia.
Ce inteleg eu prin Tuning. |
Quote:
|
Mi se pare ca are pe undeva topic in care a specificat ca nu prea are de gand sa modifice masina. Daca imi aduc eu bine aminte
|
tare aia :)), ca nu are de gand sa modifice masina ,
|
Da...nu o modific pe partea mecanica si motorizare ..in rest am sa fac ce imi place ;) http://picasaweb.google.com/cornelmenu/MasinaMea#. Bafta voua
|
pei din punctul meu de vedere ,motorul este cel mai important , da bine , gusturile nu se discuta ;)
|
Poisibil sa ai dreptate...ca motorul este cel mai important...dar vreau sa ramana asa cum este ...nu este o masina de fite , sa o pot modifica la motor sau la suspensii , este o masina de 10000 de euro , care vreau sa schimb ceva la design. Multumesc voua
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning