![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
La Multi Ani Shocate!!! >:D< Sa ne traiesti!
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
Luciane , itzi urez cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. La Multzi Ani!!!
|
La multi ani Sobo, tot ce iti doresti !!! Numai realizari in viata....
|
La multi ani Soboleina, sa ai parte de toateee in viataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fara numaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 8)
edit: p.s. ati observat ca mai multi membrii ai comunitatii patru tuning sunt nascuti in mai? si inca o observatie, TOTI in aceeasi saptamana frate :| :twisted:\ edit2: hahahahahahaaa, schimbasi prefixuuuu:lol::lol: |
Quote:
O zi buna... nu are rost sa imi mai scri deoarece mi-am dat seama cu cine vorbesc ;) Bafta :paper: |
ce rau esti sharky!
|
O sa ajungeti sa va luati la bataie pe strada. Chiar nu vi s-a luat de atata cearta, atatea vorbe pe la "spate" ?
|
Nu sunt rau si nu am frate nimic cu nimeni... tocmai de`aia m-a deranjat ca s-a bagat el in seama ca domne` ce cauta masina mea pe VL... nu port pica pe nimeni si nu am nimic cu nimeni.. eu imi vad de ale mele si am grija sa imi fac masina cum vreau eu .. dar mai dai de unii oameni ca radu_nb1 care nu au ce face si se apuca sa faca pe stiutorii de orice... daca e ca el si e asa de bun sa il faca moderator si pe el si dupaia e OK ... dar asa .. sa lase lumea in pace,ca am auzit ca de toti se ia.. oricum asta e una romaneasca facuta la rece.. dar putin imi pasa!
Oricum eu tot de ale mele imi vad... nu ma opreste pe mine o discutie pe forum sa nu mai lucrez la masina... Doamne Ajuta! Si va doresc la toti sa va faceti masinile exact cum va doriti mai mult si sa nu luati in seama toate prostiile! Restu e CanCan Bafta :paper: |
tare asta: Restu e CanCan
:lol: |
ms la all pt urarile de "la multi ani!"......cred k sunt cel mai "mosh" dupa forumul asta de valcea,dar pasiunea pt masini nu are varsta...sper k multi dintre voi sa fie la fel k si mn la 40 d ani.....bafta all...
|
Pai asa e ma provenzano :D restu` nu mai conteaza :)) adica e CanCan
Shobo nu are nici o treaba varsta :) la ce masina ai nici nu prea apuci sa te uiti cine e la volan :D Take care:) Bafta :paper: |
:))))))))))))))))))))))) na ca sa vezi:)))))))))))))
|
nu va enervati!!! tot la fel de bine imi merge chiar daca sunteti stresati.....special pt sharky....:)))))))
|
Quote:
|
tanar vreau mereu sa fiuuuuuu sa traiesc asa cum stiuuuuuuuuuuu :))):*:*:*:*
|
Quote:
:)) e o aluzie sau ce?:))) |
dar te simti sau ce? :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
RIP inca un motor de Lancia ...felicitari Foin:*:(
|
se mai intampla :rolleyes2
|
inca 1 ? :shock:
|
ce ai facut ma nebunule? ai mai spart unu? Vreau povestire cu naratie si tot ce trebuie...
|
hahahaa , +1 la povestea aia :))
|
Quote:
ai rezolvat cu tara lunga aia? cu oglinda ? daca le mai stii numaru de la masina sa mi-l dai si mie putin. |
Quote:
cu motoru e alta poveste,ne intalnim intr-un weekend si va arat care e treaba. |
urat :(
|
Quote:
|
la multi ani trafy
|
multumesc Aaronnel :*:* bei o bere?:)
|
la multi ani trafy....daca este ziua ta....spor la tot ce vr sa realizezi....si "doamne,doamne" sa iti de-a un M3..:*
|
trafy te astept cu buletinu la mine :D
nu cred ca faci 22 de ani si nici ca e ziua ta :D la multi ani si sa ai parte numai de ce ai avut azi ....cand ne am intalnit :D |
La multi ani Trafy! Sanatate sa ai ca restul vin de la sine :)
|
@Sobo: multumesc, un urs 325ix turbo vreau:)) ce apropo subtil..... P.S: cadou:)) bei o bere ?
@ Mitza: shhhhhh:)) candriule:)) nu scapa lumea de tine:)) , bei o bere ? @Spawny : multumesc frumos , bei o bere ? |
Quote:
|
La Multi Ani Trafycutz!!!!Sa fii sanatos,fericit si sa`ti dea Domnu` tot ce`ti doreste muschiu` tau!!!!:wave::icon_kiss
|
multumesc tuturor:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning