![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
numi merge e34 :((( scuzati dublu post
|
9 Attachment(s)
Continuare la Wemweu si un calut nebunatic :twisted:
|
da nu poate sa faca cnv vreo motocicleta sau bicicleta:))? sau exista ?
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Ei bine, mi-am ocupat si eu azi timpul cu un pj. :D Primul pj al meu as putea zice. :) De mentionat ca nu este gata inca si este lucrat din joc, nu in photoshop sau prin alte programe, ca nu ma pricep sincer. :) Astept pareri... :rolleyes2
|
Ooo fu*k ! Andu mult prea tare, sa faci asa un PJ "bogat" in joc :rolleyes2 Eu unu nu cred ca as putea, de unde drq atata rabdare 8) Bun asa !
#Welcome back |
6 Attachment(s)
@Andu_RacE pentru primult tau pj este frumos mie imi place;)
Am facut si eu un Bora si l'am scos la o plimbare:love::love: |
8 Attachment(s)
Da frumos pj andu si eu toate pj'urile pe care le-am facut leam facut in jok si akm cv simplu
Mazda speed 3 stock+ Subaru Impreza 2002 |
Quote:
Te-a inspirat bora mea :)) ? |
care imi da si mie un enb k am stat 3 ore sa ma prind cum modific draciile alea si am facut cacatul praff:((
|
4 Attachment(s)
scz de dublu post:D si de la mn un montecarlo:X:X
|
10 Attachment(s)
Mercedes Mafia :twisted:
Apropo, poate ma scuteste cineva de un mic efort. :-) Am nevoie de niste cauciucuri 195 R15 sau 175 R15 si inca nu am gasit nimic, daca le are cineva la indemana, il rog sa le urce ca am mare nevoie de ele. :rolleyes2 |
cine imi spune si mie ce programe imi treb ca sa fac o masina,sau ma rog,sa incerc sa fac....Zmodeler?????..urcati/urcatzile si voi
|
@Cypos-frumos bmw si mustang, le ador,doar ca rotile fata ar tre sa stea asa: / \ nu asa: \ / (incearca sa pui lmdriftarms) Pt sofer este No driver mod...upload pt tine :)
@CraZzy_K1D-nu este posibil sa faci motocicleta sau ceva cu 2 roti in slrr :) @Andu_race-nush ce sa zic man, e cam "incarcata", cat despre mercedes...hmm roti de mustang pe mercedes nu prea merge :D, la fel aceasi chestie cu rotile, ca si la cypos :) @PlayerSUD-nice Bora :D Bora Bora :twisted: @jurec@d!xxl-simply the Best ! @BMW_850 - cauta la pagina 200 si ceva sunt uploadate de mine :) |
vreau sa imi cer scz ca vam injurat pe useru ( alkpone_andrey) ...nush dak putetzi sa treceti cu vederea,am fost nesimtit,stiu,nu trebuie sa imi spunetzi...si dak se poate sa trecetzi si voi cu vederea,nu o sa se intample si a 2-a oara....SCZ,dak exista vreun user pe aici care nu ma suporta sau are ceva cu mine sa zica si nu o sa mai intru.
KrYpToN am vazut q vreo 100pg in urma un bmw ursuletz decapotabil,pozele sunt postate de tine...asi vrea si io bmw ala...dak il ai urcal te rog io mult |
Quote:
Bmw decapotabil este WIP adiik era work in progress by valy_alx krypton cred ca e singurul care il mai are,si trebuie sa aiba permisiunea lui valy_alx ca sa ti-l dea pt ca e munca lui :) |
9 Attachment(s)
Drag Race ! |
De unde ai scriptul,mapul cu drag ? :-)
E tare. :D Merge sa bagi si pe bani ? |
1 Attachment(s)
nu merge pe bani, e drag java :) iti faci masina oponentului, te duci in meniul principal, dai save car cu numele DragCar , pe urma iti faci masina ta, te duci pe pista si gata :)
Se pune in : D:\slrr\maps\Addon_Maps\Drag_Track\Scripts\src |
4 Attachment(s)
Pontiac GTO Judge :arrow:
continuarea maine :twisted: Grafica Cypos by Maryus :lol: |
whohooo nice car, dar nu ai ascultat faza cu rotile :???:
|
Deci baieti Bmw-ul acela cabrio nu mai exista .. .. Valy Alex Cel care a facut masina mia dat mana libera ca sa il modific .. am inceput sa il modific .. eliminasem stalpii de la usi si ii remodelasem pleoapa ..dar din pacate am pierdut masina cand miam formatat pc ... nar fii greu sa ii tai plafonul .. dar eu nu mai am 3dsmax si nici de unde sal iau nam .. stiu ca e pe gom dar stau mult sa il down si .... pe torrent nu prea e si ....
|
ce vrajeli ai in tine.....;) 1- nu stii sa modelezi, 2-lasate
|
vezi ca am facut cu cnv da ? nu le am recunosc da mia aratat un baiat cum cu TW :P
|
datzimi si mie niste discuri de frane k mi-am bagat dinou slrr si nu mai am nimik:|
|
|
10 Attachment(s)
`70 Dodge Charger/Challenger R/T nici nu mai stiu.
M-am straduit sa fac tot posibilul sa iasa ceva bun, dar cred ca nu o sa va placa :rolleyes2 |
4 Attachment(s)
trebuia sai lasi portbagajul culoarea masini :| in rest frumoasa .. de a mea ce zici ?
|
merge :D acum ma bag sa lucrez la alta. revin
|
ma bag sa imi fac una mica :))
|
10 Attachment(s)
Audi R8 Performanta si PaintJob - For American Army :D Sper sa va placa, iarasi o mica greseala, nu prea am roti sa se potriveasca, asa ca am pus unele de AMG. dar merg si alea. Toarce ca o pisicuta
|
10 Attachment(s)
Mda faine masini baietzi....
|
wow super reventon :X:O sau sigur e murcielago.. ce masina e? apropo am luat peste 30 de modele de masini. pentru toti cei care nu stiu de unde sa ia asa ceva si le este greu, desi suntem o comunitate, trebuie sa ne ajutam unii pe altii, de aceea voi urca toate masinile pentru o concurenta mai mare!! sunt si de 2.2.1 si de 2.3.0 dar cine are jocul instalat dupa criteriile lui maryus e ok.
|
eo in catalog am peste 250 de masini
|
am facut si eu rost de cateva masini!Acum i-am dat sa-l ia ,dar imi ca un c...t !Cine imi poate spune de unde sa iau si eu jocu ii raman recunoscator!
|
60 Attachment(s)
Masini din toate tipurile de firme de la cele mai vechiute la cele mai noi si cele mai trasnet! Sper sa apreciati efortul meu
|
8 Attachment(s)
Rims [ jante ]
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Motoare [ engines ]
|