![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
CoCoBistrocel - cars>racers
parts>engines (motoare parts: jante baterii etc dary762 - mdaa:-? acum trebuie sa ma inspir din ceva ca nici eu nuprea stiu .. eu as zice .. ca daca tot e de showoff sa fie legal orice... fara exagerari .. si o poza cand face wheele cu ea :-?? are cineva cv de obiectat ??? |
Quote:
Mai bine fara el v6,v8 si v12 si inline 4,6 |
auziti, am si eu doua intrebari:
1. Cum fac o masina de drifting? stiu ca de obicei intram la runing gear si lauam de acolo un kit de drift, dar acum nu mai sunt astfel de kit-uri, deci cum fac? :D 2. Cand pun un motor asa cum spuneti voi nu imi apare acolo la kit-uri, stiti voi ce are? |
dary762 - maaaaaaaaa e concurs de prezentare .. ala care face masina cea mai frumoasa ala castiga nu conteaza care are cei mai multi cai X_X .. o sa facem si de viteza da nu acum .. e 2 runde :)) dar daca face vreo unu cu turbotehnics la cursa trebuie sa schimbe motoru :)
maine incepe prima runda a concursului , o sa scrie regulile pe poster :) , e ora 2:11 , ne auzim maine :) radu - ca sa faci masina de drift trebuie sa iei motor cu tranzmisie adjustabila :) si trebuie sa alegi tu tractiunea .. ea este 50/50 si tu iti alegi ori pe fata ori pe spate :) |
Baieti eu deja mi-am pregatit masina pentru drift astept sa incepeti...
|
Quote:
Prezentare? doamne X_X Pana acum am vorbit de drag si acum faci de prezentare? Treaba ta |
particip si eu la concurs de prezentare:P
|
3 Attachment(s)
Oricum eu mi-am scos din garaj fiara mea:lol:
|
2 Attachment(s)
New toy :arrow:
|
ANDR31, ce se intampla cu grafica ta ?:???:
|
Cum adica ? NU arata bine :rolleyes2 ??
|
masina e super, dar grafica, seteaza placa video...
|
cand incepe concursul si cum il facem, postam masinile aici?
|
9 Attachment(s)
New car/new photo set/new graphics
Attachment 2055705 Attachment 2055706 Attachment 2055707 Attachment 2055708 Attachment 2055709 Attachment 2055710 Attachment 2055711 Attachment 2055712 Attachment 2055713 |
2 Attachment(s)
Mini Mini Mini Mini Mini :X
Andrei ultima poza e faina |
Numa ultima :lol: nu stiu de ce nu imi ies umbrele si reflewxiile in degrade :cry: ma enerveaza
BTW, imi place cum ai surprins masinuta in ultima poza ;) |
ANDR31, asa da :lol: , imi place masina... mai ales cum ai incadrat-o in ultima poza ;) te asteptam si cu altele:lol:
|
Quote:
|
cand se incepe acel concurs de prezentare, am facut doua masini si nush pe care sa o folosesc...
|
Uite aici ursul FesnicIlie :-)
|
5 Attachment(s)
mazda mea :) ca e placuta de ceilalti bne ca nu este tot bine :) pareri critici :)
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
VW Beetle :arrow:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dms628-Foarte frumoasa
ANDR31-Simplu si cu gust..ORIGINALA....frumoasa Dms628-Chiar nu stiu...Ne spui tu?:)) Revin si eu cu un VW Corrado in haine Mate..pareri?(Bune si rele) |
@Dms628 este Honda Civic Del Sol :lol:
@RacingCars multu // frumos Corrado |
ANDR31 ai ghicit :) este honda civic crx del sol :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Red-Zone:lol:
Pe final crash. |
5 Attachment(s)
nu am avut ce face si am facut si eu o mazda rx8 :) am dato pe japoneze :)) pareri critici :)
|
DaRY762-frumos bmw dar de ce ai jante diferite?....ai iesit la o partida de drift si de asta sau de ce?
Dms628-Numai japoneze ai in cap ma:))...frumoasa |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
NU stiu de ce ai vrea sa pui pe Silvia S13 spate de 240SX !!???!!!??
|
https://img37.imageshack.us/img37/8085/dragcompeion.jpg
Drag Competition Sesion 1 : Show Off Reguli : 1 . Fara Turbotehnics 2 . Doar V6 si v8 3 . Fara NOS sau Azot sau No2 4 . Doar 3 poze : Fata , Spate si din lateral sau una dintr-un unghi anume 5 . Orice model de masina inafara de Top Fuel Dragster Acestea fiind zise :) puteam da drumu la Concurs :) Sesiunea 1 incepe :) sper sa aveti putere la motoare ca o sa va trebuiasca la a doua :) si nu mai aveti voie sa schimbati masina :) alegeti cu grija :) . |
Quote:
Racing:nu m-am putut hotari:D |
dary762 - pai dreacu ce frumusete gasesti tu la ala X_X e urat si mare .. dreacu daia am zis sa il scot .. si cu ala sigur ii intreceai pe toti .. o sa facem alta data concurs numai cu dragstere :)
|
Bine baieti dar pe ce harta e concursul:?:
|
1 Attachment(s)
Ma bag si eu,acuma am vazut.
pana atunci un nou record. |
Quote:
bai frate ce reguli sunt alea ??? si ce masina e aia fara piese pe ea ???? doamnee .... masinile trebuie sa fie intregi .. cu toate piesele pe ele ma rog fara interior si capota daca aveti monstru ;) sa nu aveti sub 1000kg si ... trebuia totusi o limita de cai putere ca daca umbli la java cred poti sa iti faci motor de 99999999999cp |
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning