![]() |
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
|
Re: Când au început circuitele în România?
[QUOTE=MarianB;5763880]
Quote:
|
John,da pe google Samsonas Motorsport,apoi pe site product si apar o droaie de kituri de cutii de viteza
Cornele,asa cum spui probabil ca monococa de carbon ramane un vis,dar se pot face multe alte masini top si altfel,de exemplu toata paleta Radical este facut Space frame de otel gitterrohrrahmen si au pefomantze excelente si sant realizabile si perfomante si foarte important mult mai ieftine |
1 Attachment(s)
nea Werner
|
1 Attachment(s)
am primit o foto de la dnul Ray Purucker! in care ma roaga sa identificam pilotul roman.
"№64 Алексей Григорьев(СССР, Москва) на одном из этапов Кубка Дружбы. Чуть позади представитель румынской сборной на "Дачиа-1300". 1981 год. №64 Alexei Grigoriev (URSS, Moscova), pe una din Cupei de prietenie. Chiar în spatele lui , reprezentantul echipei naționale românești de la "Dacia-1300." 1981. "" |
daca este nr 105 este Silviu Dinu
|
dupa informatiile mele in aceea vreme au mai concurat in afara de Grigoras,Iancovici,Nicoara si Ursu Burebista 104 si C-tin Zarnescu 106,cred ca Werner a avut la grupa A 107,a fost singurul dintre noi care a participat in CPP atat la gr.A cat si la Eastere si asta la 57 de ani nu la tras curentul
|
Am o veste proaspata! Am vorbit cu baiatul lui Cioaca Gh. si mi-a spus ca easterul este restaurat si complet functional.
|
3 Attachment(s)
D-l Dan Niristeanu, pilota o dacie cu acelasi design. Nea Mitica, cred ca ne poate ajuta cu raspunsul.
|
asta este o veste buna,exista ceva poze sau ceva detalii ce motor,ce roti,este carena modificata(fibra)
|
NU am detalii, dar daca a restaurato inseamna ca are motorul de Lada 3000. Nu stiu mai multe,dar sper sa aflu! :-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Road,te rog sa nu mio iei in nume de rau,dar eu sant curios,masina lui Cioca este "primul meu nascut" si de acea ma intereseaza in mod deosebit,ce a modificat si cum cand a luato de la mine masina nu a avut motor,cutie si roti si o carena din tabla de aluminiu,el a folosit un motor Dacia preparat a la Pitesti,cilindrea nu o cunosc si o cutie de 5 trepte Dacia in decursul anilor a mai modificat cate ceva si la design,inclusiv aripa deportanta spate dar aici se termina ce cunosc eu,de aceia sant curios cum sa dezvoltat mai departe dupa ani1990
ce este Lada 3000 nu stiu,dar poate aflam |
3 Attachment(s)
Asta e inainte de restaurare. I-am lasat un mesaj, poate ne da mai multe detalii !!! Habar nu am nici eu ce inseamna Lada 3000, dar el asa a spus.
In fine... i-am lasat mesaj sa vedem poate aflam ceva mai mult. |
Cam ciudata pozitia la volan .. Pozitia pilotului nu trebuia sa fie mai jos? Ma uit la poze si-mi pare cam inghesuita pozitia la volan .. in special in poza veche cu mai multe formule in spate, este o diferenta mare de pozitie ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Are cineva nr. de telefon al lui Sylvyu? |
Quote:
101 GRIGOȘ 102 IANCOVICI 103 NICOARĂ 104 MAZILU (NECULA) 105 CIUCĂ 106 PREOTEASA 107 DUMITRESCU 108 HIRSCHVOGEL 109 ..... 110 DINU (la Reșița) ..... ZĂRNESCU Revin, s-ar putea să nu fie DINU. Mai caut. |
intradevar,acuma imi amintesc Werner a avut 108 masina alba cu dungi rosii si negre,stie cineva unde este facuta poza Grigoriev 64 si dacia cu necunoscutul la volan
Dan,pozitia la volan a lui Cioaca este cunoscuta,era aproape 20 de cm mai inalt ca mine si plus,dupa cate tin minte sia montat si un scaun ca sa stea mai "comod" de aici rezulta pozitia cam ciudata,in plus este carena modificata,fata(botul)este mult mai lat si pontoanele sant trase spre interior,el asa sa simtit bine |
Quote:
|
Quote:
|
Am vorbit acum cu dnu Dan si a confirmat ca e masina pe care a alergat si dumnealui,dar nu e el.
|
Nea Mitica, multumim frumos pentru raspuns. Mult respect
Road, fa tot posibilul si roaga-l pe D-l Dan Niristeanu, sa intre aici in randul clasicilor. Dupa parerea mea, ar avea multe de povestit si dansul. Astept un semn. Sa auzim de bine |
Dnul Niristeanu spune ca in nici un caz nu poate fi vorba de Ciuca. El spuna ca masina IPAS nu a conduso niciodata Puiu Ciuca. Spune ca ar fi posibil sa fie Virgil Oancea sau Petre Constantinescu.
|
daca poza este din 1986 ,nu 1981 cum am crezut initial atunci este cu SIGURANTA Puiu Ciuca cu casca rosie,spun asta ca in 1986 am fost si eu la Albena cu Easterul ,la grupa A a castigat Grigoriew,la Eastere Toomas Napa,eu am terminat pe locul 12
Virgil Oancea sau Petre Constantinescu nu au fost niciodata in lotul national,cum a ajuns Puiu Ciuca la masina in acest design,nu stiu,cea ce stiu sigur este ca Ciuca,cea ce priveste cluburile pentru care a concurat a fost cam "nomad" Dan,cu perna sar putea sa ai dreptate,Cornel ar fi spus acuma cu sigurantza ca Cioaca sia pus o perna sa nusi sifoneze costumul PS daca stiam de la inceput ca poza este din 1986,asi fi stiut de la inceput cine este pilotul |
Quote:
Dacă vă uitați deasupra mașini 105 veți vedea că este un indicator pe care scrie VARNA, deci sigur e Albena. Dan NIRIȘTEANU poate ști dacă nr. de înmatriculare este la final .. SB-373? Dacă e așa atunci este Petre Constantinescu. Mai cercetăm. |
ce stim acuma sigur este ca poza este facuta la Albena,dar nu stim anuldaca este 1981 nu stiu cine este,nu am fost acolo,daca este 1986 este definitiv Puiu Ciuca
este posibil sa fie din alt an decat 81 sau 86? |
1 Attachment(s)
Auto Union Grand Prix Bucuresti 1939
( Carol al ll lea in margine sau in centru ? ) |
Quote:
"' Lucian Mihai -- Restaurarea a fost facuta anul asta de catre studenti de-ai tatalui meu in cadrul Universitatii din Pitesti....poze o sa-ti trimit cand mai ajung pe acolo."" |
Iar in alta ordine de idei, am ceva ptr voi. Stiu ca Tibi si Cornel au participat la acea cursa! Primul film e incarcat de mine,iar celalt de altcineva!
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/CCPfcUZjKL0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_MwN0EyoR8E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
2 Attachment(s)
Quote:
1. Cioaca 2. Moshu' CB ....aici este chestie de securitatea pilotului in caz ca te dai dea berbeleacu'...in poza pare cam "chinuit" saracu' Cioaca :lol: ...nu are perna de fapt el se chinuia sa stea cu capul la 5 cm sub varful roll-bar-ului conform regulamentului....solutia era Patul lui Procust unde daca nu incapeai ti se taia din picioare hehehehehee !!! (Sunt la ora de Horror :lol: ) |
Zici ca da sa iasa din masina, asa de sus sta!
Da' ce oglinzi de bicla aveai, Moshule, din alea cu ochi de pisica! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Cornele,tu spui ca eram destul de normali,ca statura da eu 1,70cm,dar la cap ma indoiesc,ca altfel nu se explica de ce am construit astfel de masini si am si concurat cu ele hahaha,in orice caz Cioaca cu gabaritul lui a avut probleme,eu toate cele 3 masini leam construit pe gabaritul meu,in special pe TG86 care era ca un costum pe masura aveam numai o pereche de pantofi cu care puteam conduce
|
1 Attachment(s)
asa a aratat masina cu mine la volan in anul 1983,construita in 1982 unde a avut aproape 600 kg,asta din poza este varianta usurata
|
FRAS-Gala Campionilor
Ediția din 2014 a Galei Campionilor Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), ce va avea loc pe 13 decembrie a.c. la Sinaia, oferă mai multe noutăți importante pentru sportivii din Campionatul Național de Raliuri DUNLOP, dar și din celelalte campionate organizate sub egida FRAS. Astfel, așa cum deja am anunțat în primul comunicat referitor la acest eveniment, în acest an urmează să fie premiați Juniorii și sportivii de Claselor 5 și 6 (deși aceste clase nu s-au constituit decât la prima etapă din 2014). În plus, la această ediție FRAS va premia în premieră și copiloții, pe baza clasamentului realizat pe baza punctelor primite de aceștia în clasamentul FIA. O altă categorie prezentă pentru prima dată în cadrul Galei este cea a competitorilor în competiția vehiculelor istorice (Clasa 15). FRAS a decis, totodata, sa premieze si organizatorii etapelor din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2014 pe baza ierarhiei rezultate în urma punctajelor acordate celor șapte runde din calendarul actualului sezon. Anunțată pentru prima jumătate a lunii decembrie, Gala Campionilor FRAS va fi găzduită din nou de Cazinoul din Sinaia, o locație aflată aproape de inima țării și preferată de majoritatea sportivilor ce vin din toate colțurile României. Programată în data de 13 decembrie a.c., Gala Campionilor FRAS va începe la orele 18.00. |
mai lipseste sa se premieze ei(functionari FRAS) siguri,atunci au toata paleta.
|
In fiecare an s-au premiat si intre ei, nu vad de ce ar face exceptie tocmai acum! Sunt curios cine plateste factura pt gala anul asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning