![]() |
Re: Chat
Care dintre voi stie undeva un platou sau un loc unde sa poti sa mergi sa te distrezi cu masina:d?fara sa fie probleme cu politia si oameni si masini parcate....
|
Quote:
|
Am vazut am vazut mare dorm. Vreau sa specific ca ma-r interesa un platou ceva sa fie mai lat decat o strada cu 3 sensuri.
|
Poligonu numai ca acolo sunt gropi ,sau cauti vreo curte de uzina parasita
|
Da ceva de genu, o uzina parasita sau un poligon....
Scuze pentru greselile gramaticale de mai sus. :d eram grabit. |
Unde gasesc in Cluj un atelier unde as putea infolia un Passat CC???.... eventual si un tuning? pentru un prieten.
|
cine ma poate ajuta cu niste detalii cum pot da bordu jos de la un passat b6....vreau sa ajung la martorii din bord...si nu stiu cum sa-l dau jos
|
are careva un abs de passat 1, 9 tdi, pd , 116 cai, motor atj, an 2000. cod abs: 8e06 14 111 ah?
|
Quote:
Cu multa rabdare si perseverenta:p |
Quote:
|
ce parere aveti de parkingul din manastur?
|
Ceva magazin de piese auto mai ieftine..stie cineva?
|
da-mi pm cu ce piese vrei, poate te ajut mai mult ca un magazin.
|
tinand cont ca pe sectiunea cluj e cea mai mare liniste in privinta tuningului si motorsportului si cea mai mare galagie in orice alt domeniu inutil ....nu ne mobilizam cluburile si sa facem un event la cluj inainte sa vina iarna ca anul acesta in loc de 4t nu a fost nimic la cluj!!!???
|
este chiar rusine, cu atatea cluburi la bord, sa nu se poata organiza un event, "ca la carte". va tin pumnii
|
Ar fi o treaba, dar ceva calumea si cu partea de show stricta, nu orice prastie cu toba sa apara la show'n'shine.
|
Noi Custom Crew suntem deschisi la orice colaborare ..
Ca un club sa faca singur un event nu e usor .. mai ales in perioada asta .. vorba aia nu este "timp" ... Daca ne punem cateva cluburi la masa si discutam .. ar putea iesi ceva frumos .. |
divo
tu nu ai fost in stare sa te arati la amarata aia de intalnire 4t cu membrii cand am fost in ro si acuma vrei event :D ( valabil si celorlalti ) . singurii seriosi au fost custom crew (si vad si cei mai manierati din zona) |
Se merita sa pun pe o masina diesel stock un filtru sport K&N? Se va simti vreo diferenta?
|
manele...
|
Quote:
|
pfff, esti rau ma, eu ziceam de discutia de mai sus. si nu! nu se poate sa nu comentez, si da si filtru k&n pe motor stock e manele, da' cel mai manele ii cand i-l pui si nu e "uns" si inghite tot prafu si iti termina motoru... atunci ii cel mai "manele"...
http://dagostinoracing.com/bmz_cache...ge.400x400.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
Sa trecem la subiecte mai serioase...conducerile cluburilor sunt invitate ,care doresc evident, sa facem o intalnire pentru o eventuala colaborare pentru organizarea unui event complex de auto/moto la cluj
|
Quote:
|
Quote:
:D . BTW mai iti pui multe culori acolo sub nume ..? http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...vhrdyGhYShkps=:lol::lol: |
Quote:
|
Clubul Custom Crew .. Prezent.
Ne auzim la telefon pt detalii. |
intre timp....
Hpi-Racing Shop Cluj Napoca , angajeaza reprezentant comercial (vanzator) la magazinul deschis pe Napoca 23/3 , full time sau part time. Magazin cu vanzare de produse de modelism , in principiu automodelism. Pentru detalii mail la info@hpi-racing punct ro sau direct la magazinul de pe Napoca 23 www punct hpi-racing punct ro |
Quote:
|
prea mult nfs :))
totusi ii frumos sa visam, dar nu cu ochii deschisi :P evident, este un pamflet si trebuie tratat ca atare :)) |
Quote:
|
Cine stie cat ii un parbriz nou la un golf 4 1.9 tdi ? an 200
|
Quote:
Si ca sa intelegi si tu de ce nu mai intra userii vechi pe forum,cam asta e motivul. Cand se incepe o discutie se baga cate unul ca tine vorbind in pamflete si se ia tot elanul la orice. Ma retrag din nou de pe forum, nu voi mai posta va las pe voi sa va traiti viata online in threadul CHAT ca thread "masina mea modificata" nu vei deschide niciodata ca nu ai cu ce. In afara de certuri si jigniri sectiunea CLUJ nu aduce nimic productiv pe intregul forum ...totusi e un forum de pasionati auto cica....prea putini oameni seriosi in cj...tot mai putini |
Quote:
|
Quote:
|
suciule, era o gluma.
de cand intorci honda aia in parcare si pui type R din ala din piata, nu mai stii de gluma? :)) :lol::lol::lol::lol: bexule, era un pamflet, scria mare :)) |
Apai cand sunt la munca tu crezi ca fac deosebiri dintre glume si lucruri adevarate? deja am in reflex sa ma astept la comentarii pe 4t :)) Imi retrag cuvintele daca ne cunoastem :lol::lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning