![]() |
|
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
|
Foarte mari prosti sunt la conducere. Nu stiu ce dreaq ar mai conta daca ai luato printr-o firma sau de la o persoana fizica,, tot un drac de masina e, tot pentru inmatriculat e, si tot inainte de 15 dec este, atunci de ce conteaza atat cum si de unde ai luato. Acuma ca sa dat taxa inapoi cauta nod in papura ca tot mai putini sa beneficeze de asta.
Ma tem ca in scurt timp in loc de taxa dubla o sa ne ceara tot tripla... |
am citit toate comentariile si nu am inteles nimic concret. oricum treaba e complicata in asa fel incat tot mai putine persoane sa beneficieze de acea "pasuire" de care vorbea ministrul mediului.
|
Quote:
da.mi un link pls.. la calculatoru e taxa 2009 |
inca nu a aparut..
pana apare cel mai bun calculator ramane acesta dai la site partenere si este calculator..rezultatul il inmultesti cu 2..E simplu.. |
am scris mai sus , se gaseste noul calculator pe siteul www.*********** , a dreaq matematica
|
daca calculatorul de pe autovit e corect, inseamna ca masinile euro 2 mai vechi de 14 ani au aproape aceeasi taxa,ba din potriva mai mare....:evil:
|
Re: Taxa de prima inmatriculare
poate sa ma lamureasca si pe mine cineva???
am un bmw 318is 1994(euro 2) conform legii vechi taxa era 890e calculand pe autovit rezulta 1100e... pana la urma unde e reducerea de 33% ??? |
33% reducere fata de taxa triplata. adica nu o sa fie triplata ci doar dublata. asta pentru daxa noua.
daca o sa o inscrii pe taxa veche adica cu masina adusa inainte de 15 decembrie o sa fie probabil cat ti-ai calculat .. sau mai putin. ca a mai imbatranit masina. |
EU am o mica problema !
Masina a fost inmatriculata prima data in februarie 1995 , cum o incadreaza cei de la finante ??? 13-14 ani sau 14-15 ??? Teoretic ar trebui incadrata 14-15 ani pentru ca a trecut de 14 ani masina ! |
[QUOTE=Spark;2088258]33% reducere fata de taxa triplata. adica nu o sa fie triplata ci doar dublata. asta pentru daxa noua.
daca o sa o inscrii pe taxa veche adica cu masina adusa inainte de 15 decembrie o sa fie probabil cat ti-ai calculat .. sau mai putin. ca a mai imbatranit masina.[/QUOT masina a intrat in tara in ianuarie 2009 1994,1796cc,euro 2 deci cat e taxa??? 593e sau 1185e? |
cel mai bine ar fi sa mergi luni la finante sa vezi exact. dar din cante am inteles ... si sper sa nu induc in eroare cu ceva ... dar o platesti asta triplata. e aia veche pana in 15 decembrie. triplata intre 15 decembrie si 20 februarie. si dublata peste 20 februarie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
alte calculatoare de pe alte site-uri dau taxa corecta..nu stiu ce sa mai cred :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning