![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa mine a iesit destul de bine si realizabila!:D
voi ce ziceti?:rolleyes2 |
Quote:
|
LukianXXX:janta spate un pic plata(un pic de tot)...aerisirea din prag nu prea arata ben shi nu pastreaza deloc linia mashinii...nush d c ai decolorat geamurile...shi bara fatza ai incercat ceva brush da se vede cum ai dat cu smudge tool...un sfat:nu incerk sa faci tuning stil sport pe mashina de clasa mare...nu iese nici dak eshti dumnezo!!!!
|
2 Attachment(s)
Astept comentarii ... am lucrat destul de multisor la masina asta , asa k vreau sa imi spuneti ce mi'a scapat la ea !
|
pai...efectu` de expozitzie ii super reushit...totushi...la decaluri trebuia sa scazi mai mult din opacitate....la parbriz ai "un pic" cam mult lumina!!!in rest ii ben...k design nu-mi place...sry...:(
|
arata f bine ranek ... o singura problema... dak e intr-un spatiu inkis...n-avea cum sa arate asa parbrizul...parerea mea
|
3 Attachment(s)
pun shi yo o mashina......poate nu am asa de multe greseli:P.......am pus shi poza cu vinyl.....:)
|
da...deci...linia ushii cam a disparut...SPOILERU` FATZA ESTE COPIAT D P UN FORD TUNAT VIRTUAL!!!LA FEL SHI JANTELE!!!!AI SHTERS NUMA SIGLA D LA BMW SHI O RAMAS AMV PE BRATZU JANTEI!!!!!!AMV II TIPU` CARE O FACUT BMW-U`!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NU MAI COPIATZI PIESE D P MASHINILE ALTORA!!!!!!!!!!ROG MODERATORII SA NE SCAPA DE ASEMENEA IDIOTZI!!!!TOT AM SCRIS SA NU MAI COPIATZI DA VAD K SUNTETZI ORBI!!!!F-A-C-E-T-Z-I D-E C-A-C-A-T TOT FORUMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DAVASH BAN!!!!!!!!!
|
oxide dak pun shi yo lucrari de ale tale copiate ......cred k ai sa taci din gura...;) fara suparere dar spoilerul ala lai folosit shi tu pe un ford focus....aceiasi mashina pe care era....dar nu a zis nimeni nimic.....shi jantele...sunt de mazda....degeaba esti shi pe forumul ala.......probabil k acum nu mai faci la fel....cum faceai inainte(adica ca shi noi acum....shi cred k te incadrai shi tu in categoria aia care ai puso tu..).....
|
acum voiam sa postez poza cu rx-8u...numa nu merge edit numa dupa 5 min bagi picioru`...am greshit knd am zis k d p bmw...shi noah...da...shi yo am folosit acelashi spoiler pe un focus....dar aceea chestie cred k ii de un 1 sau juma de an...shi eu macar in ultimele lucrari nu am mai folosit asha ceva deoarece eu numa brush fac...asha k...shi at la men (knd eram shi yo idiot) nu o scris unu k "avetzi grija,nu copiatzi spoilere sau altceva d p mashini tunate virtual"...cel putzin eu am mai scris de 2 ori+altzii...asha k aveai d unde sa vezi...shi eu regret k am copiat spoileru` ala at...dar yo makr m-am "vindekt" de boala idiotzeniei...scapa shi u de ea k nui greu...:)
|
pai incerc sa scap dak ma ajuti sa invat sa fac shi yo brush......sau cel putin cu un tutorial sau link......k altfel nu vad vreo scapare k de invatat din capul meu nu cred k se poate.....;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |