![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
asta am remarcat si eu, ca e mai slab ca m50 si are alt sunet...dar dupa datele tehnice e mai rapid de la 0 la 100 cu doua sutimi
|
Quote:
testele sunt teste si sunt facute de piloti de teste nu o sa gasesti tu masini sa faci diferetele alea ......de viteza , poate la fiabilitate sunt multe |
Credeam ca nu o sa am probleme cu consumul dar .... cu 150 de lei am facut 320 km ( si in oras si la drum lung ) . Ce anume sa verific ? sonda lambda ? debimetru e bun si furtunele ok . Motorul e 1.8 i , nu am cip nu am nici o modificare nimic . De unde sa fie buba ?
|
pai ti-a consumat intre 10 si 11%...e destul de mult..daca mergeai doar in oras nu era nimic neobisnuit
|
Pai si unde sa fie problema ?
|
o idee cam mult,mie nu imi trece de 10 doar daca o omor in oras si nu trece de 11. Sonda sau debimetrul,una din ele s-ar putea sa fie problema. Sau ai roti mari pe masina ?
|
eu cred ca e de la sonda...defapt sunt sigur ca e de la sonda..si mie imi consuma mult iarna trecuta si i-am schimbat sonda...fluctua si relantiul cand era rece
|
sonda a fost si la mine. am schimbat-o si a scazut consumul cu 2L. referitor la schimbatul admisie de M52 cu cea de M50: mai e o treaba la care nu m-am gandit atunci. s-ar putea sa nu-ti vina pe chiulasa. nu snt sigur la 320i, dar la 328i e testata treaba, galeria de M50 320i nu vine. e prea mica. acum nu stiu, poate difera chiulasele de la 320 la 328, insa inainte sa dai banii pe o admisie de 320 m50, intereseaza-te. sau cumpara o admisie de m50 325i, si aia vine sigur. si inca o chestie, la 320i nu prea e mare diferenta intre admisiile de m50 si m52. deci cel mai bine mergi pe o admisie de 325i.
|
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
vezi ca e si poza cu regulatorul, si unde e, si cum il scoti etc. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Stie cineva daca se potriveste placa electronica de la un bord fara turometru la unul cu turometru?, ambele provin de la 316i |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning