![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
Quote:
|
1 Attachment(s)
na ca mi s-a intamplat si mie :))
|
perioada asta e cea mai nasoala toata lumea e tensionata nu mai e atenta ..cand sa plec de la biserica de la inmormantarea lui GAN :( ditamai jeep-u ma incalecat bine ca nu am avut viteza sau el !
|
cat m-am abtinut sa nu te parasc :D las gagule asta e se intampla bine ca nu a fost mai rau si ca sunteti toti intregi ... la politie ai scapat ok?
|
dap am iesit am intrat rpd bine ca m-am inteles cu ala dupa ce l-am injurat chestia era ca nu avea asigurare si a facut pe catelu :P!
|
trebuia sai dai numaru meu ma ca ii faceam asigurarea pe loc...
|
Pt userii mai noi...exista reguli de postare pe acest forum...v-as ruga sa le cititi...principala regula este "fara off topic".Nu am chef de sarbatori sa stau sa sterg mesaje aiurea...
|
care useri noi??? =))
|
Quote:
voi ..fiule ! |
Quote:
|
Quote:
lasa ca se face repede .... eu am avut mai grav si s-a facut ... un an nou mai bun si fara evenimente la toata lumea .. sa shomeze topicu asta la sectiunea asta :lol: |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/images/ranks/2.gif Stage 1 Join Date: Dec 2007 |
lasa mah a intrat si el acu pi forum .. e nou .. e ca mircu .. e mai greu la inceput .. dupa aia incepi cu asl pls ;)
|
2 Attachment(s)
1 ianuarie 2008: orele 2.30-3.00
Intersectia Mircea Cel Batran cu Ion Ratiu: Audi A4 vs. Seat Altea (parca:?: ) |
Sau toledo, si mai era un logan lovit in spate, n-am idee cum
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning