![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
si ai facut 17000 de posturi pt asta...
marfa poze tng.... promit ca aduc un concurent pt way... asa mi s-a promis ca vine sa se dea cu el... ca e dieselul 'eftin.. :P dar sa vedem cand il aduc..tinem legatura.. -nu, nu e F Mortii Matii kraven , marfa evacuare. nu ceva de genul ala are si RCu? mai e un nissan din ala in PL. maroniu. paltoane...ce faci mah..unde pleci cu familia??... nu sunt putini 75 de cai pt masina aia? 4 pers si bagaje si s-a dus draq acceleratia... |
RC`u.??? peugeotu`???...nu ....are altfel....dar orikum se aude prea marfa si la RC!!!....iti trimit later un pm cu un link....cu un filmuletz cu evacuarea:D
|
9 Attachment(s)
Un opel vectra...
Mc ... Kraven ... o super masina 240 km \ h max ... ce`i ... |
bmw ramane bmw :lol::lol:https://forum.4tuning.ro/showthread.p...781#post766781
|
Quote:
Frumoasa rau vectra asta, dar pacat ca nu are si ea un volan adevarat :twisted: ca al meu. Aaa, 240 km/h??? Si 18 WAY fuge tot 240 daca isi pune cutia originala ;) Si Celalalt WAY, fara modificari ar trebui sa ia 260..., si cu cipurile aditzionale trebuie sa ajunga pana pe la 300 km/h. So... |
se referea bon`ule k atata avea in bord...din pakte nu se vede....am vrut poza cu bordu` doar pentru kdrane...si mashina imi place...mai ales semnu` ala de GM in spate...si stopurile..si jantele..si culoarea sincer e marfa rau:)...
|
1 Attachment(s)
poza cu un mare smecher!;)
|
cine e tipu?
|
Pitu NSL si urmeaza o tzeava grava de poze ! Rog protagonistii sa nu se supere nu am pus chiar tot !;)
|
10 Attachment(s)
Si acum poze interesante ! Nu incercati asta acasa si o sa va rog sa-l vizionati pe celebrul Grasu Zis si TUB:twisted:
|
10 Attachment(s)
Episodul 2 ! :lol: :twisted: Sper sa nu se supere nimeni :lol:
|
10 Attachment(s)
Episodul 3 ! :lol: Identic cu celelalte!:twisted:
|
10 Attachment(s)
Ultimul episod pe noaptea asta ! Sper sa nu aveti atac de cord !:lol:
P.S.: Astept pareri si impresii aici sau la 0722.224.574! cIVIDIAMO !:twisted: |
7 Attachment(s)
Primu episod din DISGUISSED:lol: jmekerii cu FORDZILLA:lol:
|
Platon ai mai pus filmuletele astea! Te rog nu polua topicul !;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning