![]() |
Re: B 28 N U T
Proprietaru`....mergi cu masina asta? Te bucuri de ea cel putin odata la 3 zile?
Daca da, felicitari si incet incet o sa faci tu tot ce iti propui... Daca nu, da-o repede cu 2700 -2800 lei ca e pacat de ea.... PS. Daca vrei sa o dai, incearca sa te asiguri ca o ia cineva care poate sa-i dea o fata macar, sa nu mancam si din asta pateu, ca din multe altele...:idea: |
Quote:
WRONG! De ce nu o cumperi tu eu am o masina care nu am lasat-o sa cada si eu zic ca nu am lasat-o de izbeliste...Te poti uita si la golf cum arata cand l-am luat...in fine nu asta e ideea.. Nu inteleg de ce te ataci tu este un forum public si asta e STRICT PAREREA MEA DESPRE MASINA! De ce trebuie sa ne ataci cu chestiile de genu? Frate nu ai bani macar sa o tii pe linia de plutire nu te baga...dacia e dacie nu bagi benzina si atat! Parerea mea sa ma judece oricum ...love haters :lol: |
masina se vinde din motive personale! nu iau in seama nici o critica....suntem o tara libera
|
Quote:
|
eu mai am de munca la CVM-ul meu caci este cam "cobza" dar,totusi,un ultim pret pt dacia ta?
|
oare gaseste cineva asemanarea dintre dacia asta si evo9 din tokio drift?
|
1 Attachment(s)
Poza de ultima ora de pe Facebook :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Era de asteptat...
|
frumos... Mai bine o dadea la bani de fier vechi.
|
Asta a si facut! :) A dat-o pe 1000 lei unuia care dezmembreaza dacii.
|
Sa-i fie rusine actualului proprietar pt ca a facut un asemenea lucru,si si-a batut joc de toata munca si pasiunea pe care domnul Ionut a depus-o la masina aia. RIP Nut-ule..
|
Quote:
Pacat de ea, a fost una dintre daciile cele mai urmarite de mine. Inca o data MARE PACAT. |
Pana la urma urmei e masina omului si face ce vrea cu ea....DAR..in halu asta ? nu e pacat de masina asta ? a aratat bine masina...la fostul proprietar a tinut foarte mult si s-a bucurat de ea....pacat...ti-ai batut joc de ea...Sa-ti fie rusine....Mai bine o tineai intr-un garaj ca impozitul nu era mare sa il platesti pana aveai bani sa o faci calumea....Rusine !
https://www.youtube.com/watch?v=JMRvKfjYV28 https://www.youtube.com/watch?v=MISAjpmKBSA |
1 Attachment(s)
Ce a fost si ce a ajuns...pacat
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning