Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

akaware 13-05-12 20:58

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

1 Attachment(s)
cumpar ghidon de pegas,modelul din poza

cretu_bs 13-05-12 21:04

5 Attachment(s)
Hehe!New:aplicatii:far stop kilometraj....furca fata ZOOM:X!
Attachment 2431071

Attachment 2431072

Attachment 2431073

Attachment 2431074

Attachment 2431075

Mht'u 14-05-12 15:49

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5021974)
Hehe!New:aplicatii:far stop kilometraj....furca fata ZOOM:X!

Ei si? Cum te descurci cu ea? Eu am Zoom pe amandoua. Una tare si care-si face treaba frumos, si una moale si comoda8):lol:

cretu_bs 14-05-12 18:50

Quote:

Originally Posted by Mht'u (Post 5022993)
Ei si? Cum te descurci cu ea? Eu am Zoom pe amandoua. Una tare si care-si face treaba frumos, si una moale si comoda8):lol:

Furca e tare si isi face foarte bine treaba!Merge super bine.

(!8Y_M 14-05-12 20:24

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 5021965)
cumpar ghidon de pegas,modelul din poza

ba panarama.. ce te-ai apucat u sa-ti faci de ai nevoie de un ghidon deala:-w ia scuipa tot:-w hai hai.. daca nu vrei sa divulgi secretul aici zi macar pe mess:D sau da si un un sms .. un tel ceva...:-w

nu prea se mai gasesc din pacate... cel mai sfant... FA-TI sau cauta pe la fiare vechi.. il cureti si-l cromezi.... ce-i drept te duce mai mult.. dar satisfactia e MAXIMA...

akaware 15-05-12 13:26

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5023437)
ba panarama.. ce te-ai apucat u sa-ti faci de ai nevoie de un ghidon deala:-w ia scuipa tot:-w hai hai.. daca nu vrei sa divulgi secretul aici zi macar pe mess:D sau da si un un sms .. un tel ceva...:-w

nu prea se mai gasesc din pacate... cel mai sfant... FA-TI sau cauta pe la fiare vechi.. il cureti si-l cromezi.... ce-i drept te duce mai mult.. dar satisfactia e MAXIMA...

am gasit un pegas in pod si vreau sa il reconditionez..si are ghidon de bmx din ala pt copii..

am si un proiect secret in plan, peste vreo saptamana ma apuc, ca nu gasesc ceva piese.iti povestesc eu pe mess..ca o sa mai am nevoie si de ceva idei

(!8Y_M 15-05-12 20:04

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 5024353)
am gasit un pegas in pod si vreau sa il reconditionez..si are ghidon de bmx din ala pt copii..

cam nasol.... greu cu el... bft cu cautatul...

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 5024353)
am si un proiect secret in plan, peste vreo saptamana ma apuc, ca nu gasesc ceva piese.iti povestesc eu pe mess..ca o sa mai am nevoie si de ceva idei

da un semn.. poate te ajut eu cu ceva piese... si cu cea mai mare placere pe partea de idei:P

tunerul 17-05-12 14:19

3 Attachment(s)
Vreau si eu o idee cum as putea sa desfac pinioanele de pe butuc si aparatoare din tabla ca sa schimb janta dar sa las acelasi butuc!??:?::?:

E un butuc de pegas cu coronite...

akaware 17-05-12 20:27

e o cheie speciala pt pinioane..incearca la un service de biciclete

(!8Y_M 17-05-12 20:32

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 5027620)
e o cheie speciala pt pinioane..incearca la un service de biciclete

sau varianta 2... scoti axul si bagi invers un surub cu capul de 19 parca sau 21... nu mai stiu exact... bagi `maciulia` la surub si invarti de surub... daca ai suficienta forta il desfaci...

CyPz 17-05-12 20:41

Sau sudeaza in capatul acelui surub o piulita si o desface frumos cu cheia fara mult efort;) bafta!

(!8Y_M 18-05-12 21:36

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5027640)
Sau sudeaza in capatul acelui surub o piulita si o desface frumos cu cheia fara mult efort;) bafta!

sau bagi 2 piulite... le strangi intre ele si nu mai stai sa sudezi.. ca dor nu tragea cu degetul de surub.. LOGIC ca prindea cu mox/ piulite cu cheie... eu am zis `invarti de surub` in ideea de.. sa inteleaga omu ca ramane surubul afara si capul e in butucul pinioanelor...

CyPz 18-05-12 22:32

Sau asa:-P

vlad_VSV 22-05-12 10:34

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 5005163)
Baieti , am ceva stickere pentru voi , daca intereseaza pe cineva , astept mesaj privat !

Valabil :-)

(!8Y_M 31-05-12 21:40

nimeni nimic? toata lumea tace? nu mai face nimeni nimic? nu se mai lauda nimeni cu nimic? hai..

PREZENTA!!!!!

Eu! PREZENT...

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning