Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

IONUT-GBP 13-12-08 17:18

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

daca ploua zic sa mergem la un peco la barfa :)

D o n n 13-12-08 22:09

frumoasa intalnire....din toate masinile de acolo una nu a fost pe masura mea sa se dea cu mine?o luai de unu singur si apropo....lua 110...dar sfarsitul il vazurati la a2a tura.....se opri dealatul acolo la damb:)))) sper sa ne vedem sambata viit

IONUT-GBP 13-12-08 22:10

am vazut :))))

da poate DACA sunt doritori facem si sambata ! :D

am fost si acum vreo 10 masini :rolleyes2

D o n n 13-12-08 22:13

io oricum o sa trec pe acolo....ati vazut ca vin cam des pe la vl....daca sunteti acolo de bine...daca nu ma intorc....dar o sa fie puturoasa furia mea k ii reglez motorul pe consum putin...ca imi lua 15 litri toata distractia...dragsani-vl...intors si ce ma jucai pe acolo:))

si ...poate poate ...ii fac franele ...daca ma aveti in spate...cedatimi locul ca poate va fac spatele masinilor :))

IONUT-GBP 13-12-08 22:15

N'are nimic le faci hatchback :)))

Victor_WRC 13-12-08 22:16

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1919428)
io oricum o sa trec pe acolo....ati vazut ca vin cam des pe la vl....daca sunteti acolo de bine...daca nu ma intorc....dar o sa fie puturoasa furia mea k ii reglez motorul pe consum putin...ca imi lua 15 litri toata distractia...dragsani-vl...intors si ce ma jucai pe acolo:))

si ...poate poate ...ii fac franele ...daca ma aveti in spate...cedatimi locul ca poate va fac spatele masinilor :))

cam era in seara asta sa iei bordura :lol:cand ai tras frana de mana:rolleyes2

D o n n 13-12-08 22:17

pai franai ....si se dete pe modulul sanie...apoi trasai frana de mana si se seta pe modulul snowboard..apoi ultimul modul schiuri si o pusai putin dealatul sa se opreasca martzoaga :D

GOGU_VL 13-12-08 22:34

Ba al dreaq esti ma :))))))))))))))))) Tu cu stilurile tale.......ma speriai un pic in spate knd vazui k pusasi si frana de picior si knd te vazui cu mana pe frana de mana :shock: DIOSSSSSS MIOOOO

trafy-vr6 13-12-08 22:36

statusi in spatE?:))))))))))

GOGU_VL 13-12-08 22:37

:shock::shock::shock:pai el ma lua de acasa el ma dusa acasa :shock::shock::shock:
K tu nu raspunsasi la telefon ;)

D o n n 13-12-08 22:41

hai ma jmeker de mik....si nu iti place cum merg?:(( vrei tu sa fi singurul caruia nu`ii place....trebe sa te plimb mai mult ca sa te obisnuiesti cu mine...fata care era cu mine in dreapta saear cand am ajuns in oras....a vomitat ca in TAXI. :)) am murit de ras....

saraca masina....zi de zi...da 100% din ce poate...si stai asa sa imi pun franele ,sa fac frana de mana ca nu tine ca a intrat vaselina in oale acolo...si apoi mai vb :P

p.s. scuze...nu mai fac :)

L.E. : de ce crezi ca am nickul pe mess TRANSPORTER? (uitete la film sa vezi cum conduce ala si cum cond eu :P el ma invatat )

SaproDVL 13-12-08 22:42

maine (duminica) se va mai strangeti ? ca astazi nu am primit mail ca se face conversatie aici si am pierdut toata distractia :)

D o n n 13-12-08 22:43

nu cred...adica eu unul nu mai am curaj...ca mor cu ea....ca ma lasara franele de tot...smabata viit ;)sigur eu o sa fiu acolo

DannyKid 13-12-08 22:45

Maa....care sambata viitoare?:)))
Mai bine in 2009 ca sa se simta ca nu ne`am mai strans de mult...sa vina lumea cu drag si dor la intalnire :lol:

P.s. si cu ocazia acestui post...facui si eu 500 de posturi :-P

lupalb 14-12-08 09:03

ia uite, ia-ti o suzeta, felicitari... acum numara din astea 500 de posturi cate sunt la subiect...
Trafy ia fa tu un pic curatenie in posturile lu` emoKid, sa vedem ce mai zice.
Eu zic sa facem o intalnire pe 2-3, la un borcan cu muraturi, ca ma gandesc ca eu nu sunt singuru` care abea asteapta revelionu` sa consume.

All times are GMT +2. The time now is 11:21.

- Copyright 2026 4Tuning