Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

Michael 14-01-06 18:52

iti trimit poza ei pe mess :lol: :lol: :lol:

merg cu masina ei dude :wink:

LaMishto 14-01-06 20:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
guys, i have 2 make a confession..
din plictiseala am facut un gest.. mm.. prostesc.. adica.. am postat poze cu o amica.. si am zis ca.. e altceva :(
ideea e ca acum.. a vazut iubita mea.. si.. normal.. s`a suparat.. si vreau sa imi cer scuze public fata de voi si fata de ea (e pe forum) si sa va promit ca nu se mai intampla.

Deci, ea e micutza mea.. si o iubesc!!! :hug:

frate ai grija cum o mai faci asa...ca o sa iti para rau...stiu cum sunt fomeile ;)
take care...e bine ca ai recunoscut :P

oke`, notat, it won`t happen again ;)

Quote:

Originally Posted by \"Edd\"
man ejti tare :lol: :lol: lasa ca sigur nu ejti tu singurul... oricum.... nu imi vine sa cred ca, ti-a iesit faza cu tipa asta.... ejti perseverent si iti iese... ^^ dar cam departe wa :P

c`est la vie..

:?

Psycho 14-01-06 23:24

nasol k mai umbla si \" politia \" p forum :))

BlueEyes 15-01-06 02:34

de observat si notat este faptul k rata d-nului psycho (kre in trecut posta adesea la \"Femei\" a scazut ingrijorator de cand si-a facut aparitia d-nishoara little devil ...
ps :faceti cu randul ????? :twisted: :twisted: :twisted:
(was only a joke)

d3vilish_lips 15-01-06 11:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
de observat si notat este faptul k rata d-nului psycho (kre in trecut posta adesea la \"Femei\" a scazut ingrijorator de cand si-a facut aparitia d-nishoara little devil ...
(was only a joke)

.....las k o sa`si revina nu ia mers calculatoru` :twisted: :twisted: :twisted: ...

Chelooo 16-01-06 09:24

7 Attachment(s)
Hai sa ma dau si eu mare cu 2 pretene dale mele ... si cu My little evil girl :P

needBrain 16-01-06 09:39

mmmm surioara ta dulce.....mmmmmm...chiar ca-i dulce!!! 8)

Chelooo 16-01-06 09:48

prima surioara e din Iasi dak te intereseaza treci mai intai pe la mine :D nui dau voie cu oricine :P :P

needBrain 16-01-06 09:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Chelooo\"
prima surioara e din Iasi dak te intereseaza treci mai intai pe la mine :D nui dau voie cu oricine :P :P

ooooo pai e bine,inseamna ca e d-aia focoasa,bai,nu ma inseala deloc instinctul :lol: :lol: :lol: :lol:

Chelooo 16-01-06 09:55

hehehe :P mai am poze cu ea dak te intereseaza :D mkr atata sa fac si eu ma mandresc cu ea :P :oops:

needBrain 16-01-06 09:57

ce draq bre.......tre sa-ti mai zic io??? :lol: be my guest

Chelooo 16-01-06 09:58

hai k deja facem trafik de carne vie ... mai bine dami un pm cu id`u tau de yahoo k ne zice lumea guru paicea pe urma :D :P

LaMishto 16-01-06 20:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Chelooo\"
Hai sa ma dau si eu mare cu 2 pretene dale mele ... si cu My little evil girl :P

welcome? :lol:
Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
mmmm surioara ta dulce.....mmmmmm...chiar ca-i dulce!!! 8)

uratule! e iubita mea! :bat:

Psycho 16-01-06 21:36

Re:

Quote:

(was only a joke)

bah ce m`a bunghit :))

Psycho 16-01-06 21:38

Re:

Quote:

(was only a joke)

bah ce m`a bunghit :))

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning