![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
Am cautat de zor de unde m ai citat dar chiar nu gasesc
Daca mi dai postul complet iti raspund cu cea mai mare placere Altfel n am inteles nimic din ce m ai intrebat mai sus Oricum deja suna promitator si cand vine vorba de fete raspunsul e mereu DA :lol: |
sa dam un party dala cu spume (la gura) , cu alcool chestii..si tu sa aduci bagaboante :D
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Criza asta ... :lol:
|
Cat de manelist sa fii?
|
stie cineva unde se face chip tuning in orasul asta......dar chip nu resoftare!!!!am auzit k in bartolomeu dak e adevarat imi da si mie cineva un nr de tel de acolo!!!
|
mai bine faci o excursie pana la bucuresti
|
deocamdata e greu sa gasesti pe cineva care sa iti faca un cip cu soft bun pentru o masina...cel ma aproape ungaria sa fie ceva bun cu 200 euro +cazare+transport....:((deci scump:(
|
am auzit k in bucuresti ar fi ceva calumea dar nush c sa zic...astept recomandari!!!
|
in bucuresti ai de unde alege, depinde de ce fonduri ai
vrei pentru gti? |
da pt un golf 3 gti 2000 16v abf.....cam la c bani ajunge un chip dar sa fie bun sa se simta diferenta si la cuplu si la cai??????
|
Fiind aspirat nu mi as pune prea multe sperante intr o crestere spectaculoasa doar dintr un soft
Incearca incet incet sa te orientezi catre partea mecanica si anume internele motorului eventual o supra alimentare cu compresor sau turbo, alte axe cu came etc |
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning