Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

makaya_gaby 01-07-09 14:50

Re: Street Legal Racing - Redline

foarte frumoase masinile de pe site german stiu ca romanii sunt inventivi si isteti nu le am prea bine cu engleza si alte cele nu ma pricep sa umblu pe siturile alea chiar asa de bine ca voi de aceea sper ca macar voi sa gasit o solutie sa aduceti masinile alea si pe forumul acesta (mi-am facut si eu accont pe acel site dar degeaba)

strada 01-07-09 15:56

cineva de pe acest forum care le are cu zmodeler si modifica/creaza masini pentru slrr sa intre pe acel site,sa prezinte lucrarile si sa faca rost de permisiunea pentru download.;)

Mikidude 01-07-09 17:16

da mi-au anulat ambele conturi, :| si asa erau dejeaba ! Cei care fac pt gom masini chesti etc ar putea sa incerce cva acolo, bne gandit [strada] :D

Maryus_x90 01-07-09 17:39

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2453768)
da mi-au anulat ambele conturi, :| si asa erau dejeaba ! Cei care fac pt gom masini chesti etc ar putea sa incerce cva acolo, bne gandit [strada] :D

mikidude normal ca ti leau anulat daca intri si intrebi ca disperatuu numai de download....eu am "negogiat" cu ei....le-am dat un model de bmw seria 1 in 3ds max...procurat de la taz1vaz(mersi pt model) si le-am dat lor...sa vad ce parare au despre el si poate se ajunge la ceva...si o rugaminte daca va faceti cont acolo....numai intrebati intruna asa de masini cum a facut mikidude ca va sterge contu si ne punem si rau cu ei.....incet dar sigur:):D

si inca ceva...multe din masinile care le-ati vazut acolo sunt VIP ceea ce inseamna ca nu vor fi niciodata date la altcineva decat la aia german slr editor modders care sunt 4...morpheus, badwolf, roli, si nush mai cine....deci nu prea avem sanse sa vedem toate masinile de la ei decat daca le ajungem la inima si ii ajutam....un lucru bun ar fii sa vb cu cnv de pe gom care stiie bine cu 3ds maxu si sa ne ajute sa facem macar o masina ca sa ne upgradeze contu:D

Mikidude 01-07-09 22:36

bne ma, aranjeaza tu acolo si urcale si pentru noi ;) dak nu te fac astia V.I.P acolo ;))

Maryus_x90 01-07-09 22:43

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2454526)
bne ma, aranjeaza tu acolo si urcale si pentru noi ;) dak nu te fac astia V.I.P acolo ;))

frate daca deja o lauti cu dastea...suparari dastea de copii mici e greu cu voi....mikidude eu am zis asa doar ca sa numai ii futeti pe aia la cap ca se enerveaza pe noi(romanii)si ne mai da pulea masini...daca vreti sa stiti am dat 3 masini la aia in 3ds max si mi-au multumit..deci daca esti de treaba cu ei si ei sunt de treaba cu tn...

Mikidude 01-07-09 22:45

da ma pai si am zis eu ceva? Incearca tu sa rezolvi problema....dak zici ca e asa!! si vezi ce faci !;)

NONE 01-07-09 22:55

Vä ajut eu ... scrieti aici un mesaj în românä, eu îmi fac cont, si îl traduc pe germanä ... :D descarc masinile si le uploadez aici :D dai in puii mei de nazisti...
Care se bagä sä facä un mesaj d-ala cu prosteala mare ? :D

EDIT: Acum am väzut cä äia dau masinile doar la editorii lor... :-| am înteles cä le dau numai la nemti :rolleyes2:rolleyes2

Maryus_x90 01-07-09 23:02

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2454578)
Vä ajut eu ... scrieti aici un mesaj în românä, eu îmi fac cont, si îl traduc pe germanä ... :D descarc masinile si le uploadez aici :D dai in puii mei de nazisti...
Care se bagä sä facä un mesaj d-ala cu prosteala mare ? :D

EDIT: Acum am väzut cä äia dau masinile doar la editorii lor... :-| am înteles cä le dau numai la nemti :rolleyes2:rolleyes2

da none asa e le dar doar la moderatori cat despre treaba cu tradusu nu e nimik...merge si in engleza cea ce eu stiu si sper ca dandule modele 3ds max...ca mai mult nu stiu..sa po t sa fac si eu rost de ceva.....

Maryus_x90 01-07-09 23:44

care aveti 3ds max 5 vreau si eu id vostru va rog ca al meu iam facut ceva si sa stricat si numai am kitu de instalare...va rog....ca imi tre ptr germani

Maryus_x90 02-07-09 00:28

am o idee pt voi...o competitie de tuning...luam 2 masini stock si vedem cn le face mai frumoasee....ce ziceti se baga cnv???

djandrewbv 02-07-09 05:07

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2454800)
am o idee pt voi...o competitie de tuning...luam 2 masini stock si vedem cn le face mai frumoasee....ce ziceti se baga cnv???

super ideea....imi place....

Maryus_x90 02-07-09 08:57

baietii am gasit si masinile....vw golf 3 si mazda rx7....ambele au f multe bodykituri astept parerile voastre

Mikidude 02-07-09 09:22

da merge cu golf 3 !!

L4uR 02-07-09 09:24

pai si in ce modific un kit?...in 3dmax?

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning