Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

Silencer Power 01-04-07 08:33

re: Club Ford Capri

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 826616)
silencer, 2.8u tau e injectie mono/multi sau carburat? e din ala cu 4 tevi pe admisie sau 6? daca e injectie cate sonde are? una sau 2/pe fiecare evacuare cate 1?

... carburatie:)

florin_cars 01-04-07 14:52

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 826706)
cum suna anuntul..."vand ford osi 20m,pret 2100 euro, negociabil"- florine....?

suna nestial..dk ar fi adevarat..dar acuma imi spui si tu dupa ce joi am fost la bucale si mi-am luat o "rabla" de 45 ani si una de 27? :oops::twisted: :twisted:

e foarte rar OSI..m-ash mira putin ce-i drept, nu mult..pt k am gasit destule raritati prin tara asta :rolleyes2

Silencer..ALEC s-a exprimat gresit knd a afirmat k trebuie CIV-ul motorului...oricum nu exista CIV pt motor, dar o copie dupa un act oficial..e ff buna pt dovedirea provenientei motorului :D

URGENTTTT
P.S. caut transport pe platforma, camioneta..camion, TIR de la bucale la TM de azi pana in 3 saptamani. Se poate elibera CIV in alt judet decat cel in care a fost inmatriculata masina (pe nr vechi)??? La bucale si de la firma de intermedieri mi s-a zis k se poate..desi stiu cazuri concrete(pana anul trecut) in care nu s-a putut asa ceva :(

-=Alec-007=- 02-04-07 09:27

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 825950)
doctoreeeeeee adu naiba stampilele alea!!!!!!! dupa paste neaparat ca ma injura lumea

Ce stampile man???

-=Alec-007=- 02-04-07 09:39

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 825259)
... pai eu daca nu am CIV sa inteleg ca nu-l pot omologa?

CIV=Carte Identitate Vehicul, adica, cartea de identitate masinii tale.

Daca nu ai carte de identitate nu poti inmatricula masina => n-are rost sa mai faci schimbare de motor.

Inainte de schimbare motor trebuie sa-i faci carte de identitate, si in principiu CIV se poate elibera si in alt judet, dar dureaza mai mult si e mai greu. In mod normal daca ai toate actele in cateva ore o rezolvi.

Masina are cumva numere vechi acum sau are cartea pierduta?

cosmineloo 02-04-07 17:55

Quote:

Originally Posted by -=Alec-007=- (Post 828875)
Ce stampile man???

alea cateva cifre

florin_cars 03-04-07 03:27

Quote:

Originally Posted by -=Alec-007=- (Post 828892)
CIV=Carte Identitate Vehicul, adica, cartea de identitate masinii tale.

Daca nu ai carte de identitate nu poti inmatricula masina => n-are rost sa mai faci schimbare de motor.

Inainte de schimbare motor trebuie sa-i faci carte de identitate, si in principiu CIV se poate elibera si in alt judet, dar dureaza mai mult si e mai greu. In mod normal daca ai toate actele in cateva ore o rezolvi.

Masina are cumva numere vechi acum sau are cartea pierduta?

Adi, Silencer a inteles gresit..de fapt tu te-ai exprimat gresit cu CIV-ul..motorului..si el n-a inteles :-P :-)
masina lui are CIV, nr noi..e OK.dar nu va putea omologa 2.8-le din cauza k nu indeplineste una din cele 3 Noi conditii pt schimbarea de motor..si anume, depaseste cu peste 40% puterea actualei uzine, si anume cu 55% :(

bil1706 03-04-07 12:41

Florineeee, tu stii din surse sigure faza asta cu 40% din puterea actuala ???
Nu de alta dar am un prieten care si-a pus pe un Taunus (avea mot de 1600) un 2,9 injectie....si cica omologarea il costa 40 de mil (dar nu ar fi nicio restrictie). La putere mai mare de 40% fata de fostul motor, platesti o taxa mai mare pentru ca va trebui sa iti testeze masina (dinamice etc etc ).
Adevarul ca toate aceste suspiciuni se pot rezolva cu un telefon la RAR.
Bafta la fordisti

florin_cars 03-04-07 15:38

pai acestea sunt conditiile de baza, pt o taxa de omologare cam de 400RONi ..puterea sa nu depaseasca 40%, sa nu se schimbe cobustibilul(benzol-dizol....si cred k si invers) si sa fie motorul din linia de fabricatie a modelului respectiv.
Dk vrei altceva.."se poate"..intre ghilimele sa zic asa...dar faci testul acela dinamic..care costa peste 1.000Eurokoi si doar la buc se face..la RAR Grivitei cred...si se joaca inginerii vreo zi intreaga cu masina ta prin hala lor....si dk nu-ti acorda omologarea..ai ramas cu motorul cumparat, montat, adaptat si tre sa-l schimbi cu originalul..
fain, nu? :(

codrin44 04-04-07 21:40

3 Attachment(s)
va rog sa-mi spuneti unde duc firele care ies din locatia respectiva!
mufa e de conectare cu instalatia electrica dar mai sunt 4 fire care..... unde duc?

cosmineloo 05-04-07 02:47

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 834003)
va rog sa-mi spuneti unde duc firele care ies din locatia respectiva!
mufa e de conectare cu instalatia electrica dar mai sunt 4 fire care..... unde duc?

eu unul sunt convins ca duc la capatul celalalt. daca stie altcineva altceva sunt gata sa il contrazic

codrin44 05-04-07 17:28

depinde din ce capat privesti...tu pe unde esti?
ramane valabila intrebarea

panaitescud 05-04-07 22:19

cam cat sunt de lungi....e instalatia originala ??

codrin44 06-04-07 00:56

e originalul si au cam un metru

panaitescud 06-04-07 01:06

banuiesc ca pleaca pe partea dreapta..vasul de la spalator parbriz.alarma,proiectoare. ;) dimineata ma uit.

mai iesi si tu pe mess.

zippo 06-04-07 06:50

salutare .. zi si mie ce lista de componente ai
motorul..de care si in ce stare

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning