![]() |
|
re: Club Ford Capri
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
e foarte rar OSI..m-ash mira putin ce-i drept, nu mult..pt k am gasit destule raritati prin tara asta :rolleyes2 Silencer..ALEC s-a exprimat gresit knd a afirmat k trebuie CIV-ul motorului...oricum nu exista CIV pt motor, dar o copie dupa un act oficial..e ff buna pt dovedirea provenientei motorului :D URGENTTTT P.S. caut transport pe platforma, camioneta..camion, TIR de la bucale la TM de azi pana in 3 saptamani. Se poate elibera CIV in alt judet decat cel in care a fost inmatriculata masina (pe nr vechi)??? La bucale si de la firma de intermedieri mi s-a zis k se poate..desi stiu cazuri concrete(pana anul trecut) in care nu s-a putut asa ceva :( |
Quote:
|
Quote:
Daca nu ai carte de identitate nu poti inmatricula masina => n-are rost sa mai faci schimbare de motor. Inainte de schimbare motor trebuie sa-i faci carte de identitate, si in principiu CIV se poate elibera si in alt judet, dar dureaza mai mult si e mai greu. In mod normal daca ai toate actele in cateva ore o rezolvi. Masina are cumva numere vechi acum sau are cartea pierduta? |
Quote:
|
Quote:
masina lui are CIV, nr noi..e OK.dar nu va putea omologa 2.8-le din cauza k nu indeplineste una din cele 3 Noi conditii pt schimbarea de motor..si anume, depaseste cu peste 40% puterea actualei uzine, si anume cu 55% :( |
Florineeee, tu stii din surse sigure faza asta cu 40% din puterea actuala ???
Nu de alta dar am un prieten care si-a pus pe un Taunus (avea mot de 1600) un 2,9 injectie....si cica omologarea il costa 40 de mil (dar nu ar fi nicio restrictie). La putere mai mare de 40% fata de fostul motor, platesti o taxa mai mare pentru ca va trebui sa iti testeze masina (dinamice etc etc ). Adevarul ca toate aceste suspiciuni se pot rezolva cu un telefon la RAR. Bafta la fordisti |
pai acestea sunt conditiile de baza, pt o taxa de omologare cam de 400RONi ..puterea sa nu depaseasca 40%, sa nu se schimbe cobustibilul(benzol-dizol....si cred k si invers) si sa fie motorul din linia de fabricatie a modelului respectiv.
Dk vrei altceva.."se poate"..intre ghilimele sa zic asa...dar faci testul acela dinamic..care costa peste 1.000Eurokoi si doar la buc se face..la RAR Grivitei cred...si se joaca inginerii vreo zi intreaga cu masina ta prin hala lor....si dk nu-ti acorda omologarea..ai ramas cu motorul cumparat, montat, adaptat si tre sa-l schimbi cu originalul.. fain, nu? :( |
3 Attachment(s)
va rog sa-mi spuneti unde duc firele care ies din locatia respectiva!
mufa e de conectare cu instalatia electrica dar mai sunt 4 fire care..... unde duc? |
Quote:
|
depinde din ce capat privesti...tu pe unde esti?
ramane valabila intrebarea |
cam cat sunt de lungi....e instalatia originala ??
|
e originalul si au cam un metru
|
banuiesc ca pleaca pe partea dreapta..vasul de la spalator parbriz.alarma,proiectoare. ;) dimineata ma uit.
mai iesi si tu pe mess. |
salutare .. zi si mie ce lista de componente ai
motorul..de care si in ce stare |
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning