![]() |
Re: discutii Satu Mare
deja incepe....foarte bine,numa sa se anunte va rog ca si anu trecut am pierdut prima etapa si is importante punctele stranse din fiecare etapa.
|
e oficial,20 februarie,bineinteles daca ne permite timpul..de fapt daca ai permite timpul la nea David...
|
Sper sa-mi fie gata ursu' pana atunci :???: daca nu, ma duc cu Golfu' la prima etapa ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aici este istoricul masinii pana in prezent. Chiar daca topicul este pe limba maghiara se poate vedea din poze despre ce e vorba .... Este un 320 ; acum are motor de 2,5 ;)turbodisel pe benzina :lol: |
|
un an ce se promite interesant,cu multe curse grele,putin mai neaccesibile pilotilor cu masini mai putin pregatite de competitie.va fi oare o dezamagire s-au un succes?ramane sa vedem...din partea spectatorilor??super tare,un an in care vor avea multe de vazut.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In rest, referitor la rally-sprint, sa ne vedem pe pista in grupul de prieteni si gata de start ;) |
Stai linistit ca nu m-am suparat,nici nu vreau sa ma supar pe nimeni de pe forum sau din gasca pt.ca sunteti ok toti,Misu imi cer scuze daca te-am jignit,ne vedem pe pista la Rally si Szambi bafta la urs,poate ne onorezi cu prezenta lui la concurs.
|
Quote:
Se pare ca ursul va fi gata pana la prima etapa sau cel putin gata in masura in care sa ma pot da cu el ;) |
Quote:
|
Eu zic sa nu ne antepronuntam. Fie cum o fi, important este ca va fi ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning