Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

raul_rebelul2005 09-01-10 17:24

Re: discutii Satu Mare

deja incepe....foarte bine,numa sa se anunte va rog ca si anu trecut am pierdut prima etapa si is importante punctele stranse din fiecare etapa.

SM-91-JDM 09-01-10 18:48

e oficial,20 februarie,bineinteles daca ne permite timpul..de fapt daca ai permite timpul la nea David...

szambi77 10-01-10 10:29

Sper sa-mi fie gata ursu' pana atunci :???: daca nu, ma duc cu Golfu' la prima etapa ;)

SM-91-JDM 10-01-10 13:54

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 2962327)
Sper sa-mi fie gata ursu' pana atunci :???: daca nu, ma duc cu Golfu' la prima etapa ;)

fac cumva sa-ti fie gata,numa adul odata...:rolleyes2

raul_rebelul2005 10-01-10 17:33

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 2962327)

szambi ti-ai luat urs:peace:....prezintane cateva poze,date tehnice daca nu ii secret

szambi77 10-01-10 17:35

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2963636)
szambi ti-ai luat urs....prezintane cateva poze,date tehnice daca nu ii secret

http://www.forum.365hp.ro/my-car-f7/bmw-e30-t71.htm

Aici este istoricul masinii pana in prezent. Chiar daca topicul este pe limba maghiara se poate vedea din poze despre ce e vorba .... Este un 320 ; acum are motor de 2,5 ;)turbodisel pe benzina :lol:

szambi77 10-01-10 23:35

http://www.adevarul.ro/locale/satu_m...186581591.html

SM-91-JDM 13-01-10 07:10

un an ce se promite interesant,cu multe curse grele,putin mai neaccesibile pilotilor cu masini mai putin pregatite de competitie.va fi oare o dezamagire s-au un succes?ramane sa vedem...din partea spectatorilor??super tare,un an in care vor avea multe de vazut.

raul_rebelul2005 14-01-10 18:44

Quote:

Originally Posted by SM-91-JDM (Post 2972042)
un an ce se promite interesant,cu multe curse grele,putin mai neaccesibile pilotilor cu masini mai putin pregatite de competitie.va fi oare o dezamagire s-au un succes?ramane sa vedem...din partea spectatorilor??super tare,un an in care vor avea multe de vazut.

Da de ce zici "mai putin neaccesibile pilotilor cu masini mai putin pregatite",crezi ca nu o sa facem fata competitiei,daca atata mi-am permis deocamdata asta e,exemplu anu trecut am luat o cupa si am batut motoare mai tari de cat al meu,la o indemanare auto conteaza mai mult soferul,la liniute mai mult motorizarea,nu o lua in nume rau dar nu mi-a placut afirmatia.Salut

SM-91-JDM 15-01-10 07:12

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2977470)
Da de ce zici "mai putin neaccesibile pilotilor cu masini mai putin pregatite",crezi ca nu o sa facem fata competitiei,daca atata mi-am permis deocamdata asta e,exemplu anu trecut am luat o cupa si am batut motoare mai tari de cat al meu,la o indemanare auto conteaza mai mult soferul,la liniute mai mult motorizarea,nu o lua in nume rau dar nu mi-a placut afirmatia.Salut

nu tre sa te superi pe mine,nu era vorba de rally sprint.rally sprintul ramane la fel.vei afla detalii de la drag de la Gergo la momentul oportun,si atunci vei stii despre ce vb.

szambi77 15-01-10 10:37

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2977470)

Bosu' ! nu te supara pe Misu ca ceea ce a zis intr-adevar nu a zis-o din rautate, vanitate etc. si chiar nu s-a referit la rally-sprint ! s-a referit la alt gen de competitii si la faza asta tind sa fiu de acord cu el pana la un punct (vom vedea care vor fi categoriile)...
In rest, referitor la rally-sprint, sa ne vedem pe pista in grupul de prieteni si gata de start ;)

raul_rebelul2005 15-01-10 12:03

Stai linistit ca nu m-am suparat,nici nu vreau sa ma supar pe nimeni de pe forum sau din gasca pt.ca sunteti ok toti,Misu imi cer scuze daca te-am jignit,ne vedem pe pista la Rally si Szambi bafta la urs,poate ne onorezi cu prezenta lui la concurs.

szambi77 15-01-10 12:39

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2979393)
Stai linistit ca nu m-am suparat,nici nu vreau sa ma supar pe nimeni de pe forum sau din gasca pt.ca sunteti ok toti,Misu imi cer scuze daca te-am jignit,ne vedem pe pista la Rally si Szambi bafta la urs,poate ne onorezi cu prezenta lui la concurs.

Doamne ajuta !!!

Se pare ca ursul va fi gata pana la prima etapa sau cel putin gata in masura in care sa ma pot da cu el ;)

SM-91-JDM 15-01-10 16:27

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2979393)

e ok Raul,cand o sa vina timpul iti vei da seama despre ce am vb si imi vei da dreptate,dar totusi eu sper sa fie ok,precum am propus si eu si multi altii precum Szambi.

szambi77 15-01-10 17:53

Eu zic sa nu ne antepronuntam. Fie cum o fi, important este ca va fi ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:10.

- Copyright 2026 4Tuning