![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
get over it .. las-o in pace .. e mai bine asa .. nu a mers odata .. nu se stie daca va merge si a doua oara .. iesi . cunoaste lume ... fete .. si la un momentdat dupa 1000 de haimanale vine una care iti ia mintile ..
|
Face misto de tine...
|
m-am indragostit iar :D
|
Quote:
|
multumiri multumiri
e foarte simplu sa uiti persoana de care te-ai despartit cand gasesti o alta provocare care sa iti ocupe toate gandurile. bine..poate e prea mult spus ca m-am indragostit dar este vorba de un sentiment aproape la fel de placut ca dragostea asta care ne omoara pe toti. :) |
Psycho, tata, te intreb pe tine, ca tu esti mai convingator, asa...
Da-mi idei... ce sa fac sa nu ma impac cu fostul :| E grav... stiu clar ca nu trebuie sa ma impac cu el, si totusi mai am putin si ma las luata de val... imi rasar din nou toate sentimentele alea frumoase de la inceput... si trebuie sa le tai de la radacina, ca altfel o iau de la inceput. HELP! |
Quote:
|
Uimeste-ma... cu ceva ce nu am facut inca!
|
pai te combini din interes
iti gasesti unu` care sa te plimbe si sa te scoata toata ziua din casa...sa te tina ocupata, si asta e rezolvarea. sau iti gasesti un barbat mai greu accesibil si atunci o sa-ti concentrezi toti neuronii in directia lui. sper sa incerci si promit ca o sa dea rezultate |
Quote:
|
Quote:
|
a trecut un an si ceva de cand am scris prima data pe topicu asta, eram disperat ma despartisem de prietena pe care o consideram unica mea iubire, eram distrus......de atunci aprox un an de zile am tot incercat sa o readuc in viatza mea, m-am impacat de 2 ori cu ea apoi iar m-am despartit, am incercat sa fiu prietenul ei cel mai bun doar ca sa fiu aproape de ea....dar dupa un an am ajuns sa fiu indiferent.....o iubesc insa acum si daca ar veni in genunchi la mine nu as mai primio, fratzilor va zic ca toate trec, cand imi zicea acum un an lumea pe forum chestia asta nu credeam.....acum am ajuns intr-o stare in care ma simt foarte bine, imi traiesc viatza ca plm am 20 de ani si nu imi pasa de nimeni.....ranile se vindeca si raman cicatricile.......si inca o data spun, nu uiti persoana pe care o iubesti.....treci doar peste......bafta la toata lumea
|
Quote:
|
Ma gandesc la o masina care'mi place...imi fac un proiect pe hartie...calcule tot si ma apuc de el...uit de ea imediat...sau varianta care cam tot timpul la mine a mers cunosc alta fata...am avut o relatie de 3 ani deci pot spune ca am minim de cunostinte pentru o relatie de durata...zic eu.
|
Clau ... tu esti masochista? :)
Impaca-te cu el... o sa stai 2 saptamani sau mai mult cu el. Va despartiti din nou, iar vei spune ca e definitiv si iar o sa o iei pe ulei. Eu nu inteleg de ce nu poti trece peste? Vrei neaparat sa treci peste? IGNORE TOTAL si gata! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning