![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
nu cred ca mai face treaba la legale..... |
Quote:
momentan e in stadiul de taxiu in regula...client fidel e fimiu :D, masina cara biciclete , trotinete, masinutze...jucarii...etc...:lol: se mai pune de-a latu, cerce, tot la cererea clientului...:))..deci momentan e masina de plimbare....:-) app.. acum 5 minute am primit comanda de la el sa ma duc sa il iau.....:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
cred ca mi-ar taia draq gumele daca le iau clienti...:lol: |
Quote:
|
mi-am facut-o cu mana mea.......trebuie sa incep serios sa pitesc cheile de la masina....:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=s9JK4xxIko4 |
Bravo boss ,sa iti traiasca :-)
|
Quote:
o sa il mai bag, dar de data asta nu ii mai limitez acceleratia....fiind prima data cand merge am zis sa nu ii dea talpa sa zboare prin gumele alea p-acolo...:lol: pacat ca nu am filmat cand ne-am dat noi.....Boby MOM, eu , Droopy si inca un baiat.....4 karturi pe pista...bahaos total....:lol::lol: |
pai chiar era de vazut :)) trebuia sa pui pe cineva sa va filmeze
|
Quote:
APP:Asa taxiu ca al tau sa tot vezi pe fiecare zi,as merge non stop cu taxiul:)) |
Peste cativa ani o sa dormi cu cheia la gat sa nu plece baiatu noaptea :-P .Sa iti traiasca.
|
Quote:
oricum arata superb..... |
mai e unu in oras la mine (timisoara) tot in 4 usi si tot galben...care arata foarte bine si pare ingrijit...poate faceti un S.R.L ceva:))
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare de amator asa,mane,cum ai pus semnu ala inferno in spate,capu' ala de dracusor,intre folie si parbriz?sau e pe exterior?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning