![]() |
Re: Diverse discutii
cerceteaza atunci daca vrei sa iesi din multime. incepe cu wikipedia si poate gasesti si linkuri.
|
e de vara platon...;) e de treaba
|
|
aha , merci frumos ;)
|
nu ai pt ce.
si mie imi plac. |
propun sa facem un Thread +18 ani unde putem sa ne rezolvam unele probleme...:)):)) sa ne injuram..sa ne mascarim ca la usa cortului :)) fiecare cum il tai capu..!!! asa mai scapam de unii care fac posturi aiurea!!!
|
pai tu vrei thread -18 ani!
ar fi bine sa impartim forumul in "Ce e pt Platon" -versusuri de NFS, poze cu femei pt "picior de urs", si Opel rullz, si restul, adica despre masini. si mai bine facem restul conferinte pe mess si ne balacarim acolo... |
:lol: :lol: se pare ca incepi sa-l adori pe platon
vineri,sambata si duminica e festivalul Motor Rock, la bucov ... concerte, bere, mici, motoare, rockeri ... galagie mergem si noi ? :D |
Quote:
si da Opel Rullz ....and that's that:2gun: |
Quote:
panini rullz :) |
cna dmai vine platonu' la sala si nu isi prinde geaca in masina cand vorbeste cu mine (deci nu pot sa uit faza aia :))))))))))) ) sa imi dati si mie un beep, ca vad ca a uitat ce am vb cu el.
a...paltoane, ai PM> |
hooo mah gata am vazut postu inainte sa stearga Shantzu.....si acu ce vrei vreun premiu ceva k mi-am prins geaca in usa lu HRZ!!!! cred k ai facut tensiune!! credeam k esti mai klm din fire:chillpill :chillpill :chillpill .Hai k incep sa plang dak te mai iei de mine:cry2: :cry2: :cry2:
|
hai poate vreti sa vin la voi acum ..... :lol:
|
Quote:
Brasov, Powerd by Panini! :peace: |
trompeta .... ai mai intrat si tu pe forum :lol:
|
Ce sa fac frate..., munca ma omoara..., nu vezi ca nu mai am timp...?
N-am timp nici sa incep treaba la VR. |
ce cretin o fi pus anuntul asta la vrajeala https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...0-xx61318.html :lol: si mai sunt o gramade de genul asta
|
Tot eu vin cu o intrebare
Sal tot eu sant va multumesc pt ca ma ti ajutat cu combinatia cu fordu dar acu am o alta intrebare pt voi daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturii.Veau sa ma combin cu un mert 190e are poze pa net unul alb cu un vinil mic negru. Biatul vrea sa ii dau Kadettu" cabrio acela rosu si 100eur. Care ar fi problema mertu" e fab 83.Fac o greseala sau pot sa ma combin?? Multumesc pt sfaturii:D
|
Re: Tot eu vin cu o intrebare
nu stiu ce kadet ai tu dar parerea mea e sa stai linistit
|
am vaz kadetu` si sincer il aprob pe pitu`...stai potol...
|
eu nu vad anuntul...
|
Frate, cam cat poti lua pe Kadett?
Mai bine il vinzi tu si scapi de belea, mai pui niste banutzi si iti iei o Vectra sau ceva in care sa te incadrezi si gata... Pe bune, n-are rost sa faci schimb de masini, nu stii ce iei, cine e proprietarul, daca e in regula masina la acte..., asa voi faceti schimb, ii dai si suta si poate nu-l mai vezi p-ala. In ziua de azi nici in frate sa n-ai incredere cand iti vinde o masina. Eu asa zic; scapa de Kadett si cumpara-ti alta masina daca vrei alta neaparat. In al doilea rand tine minte ca piese pentru masini vechi se gasesc din ce in ce mai greu, mertzul e masina shmekera, dar nu merita din cauza ca e vechi. |
plus ca mertzanu e pt varsta a 2-a...
|
https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/42924-4tuningfever-20-22-iulie-2007-a.html
Pana atunci VR6-le este gata. Cine merge? O sa fie super show! La mine locurile se rezerva din timp, iar ocupantzii la VR6 sunt stabilitzi deja. Strangetzi bani de zeama ca mergem la 4tuning Fever! :peace: |
o sa iasa frumos :-)
|
mergem. sa mai dati cate-un bump la thread sa nu uit.
|
gigi
ce s-a intamplat ma? de ce ii vbesti asa urat? :???: |
tre, ce faci duminica? :D
mergem sambata la BV? seara cred ca merg si eu daca mergeti. tre, si nu intram in BV direct ;) o luam pe langa usor usor..unde e drumul ala bun! seara ;) |
chiar e o moda acum?
toti si-au pus la semntarura, la avatar.. "baietzii cu "XX" de care ti-a zis ma-ta sa te feretsi?!?" WTF? am vazut la f multi... oare ce e asa interesant? |
nu-nteleg ce zici. :)
|
la f multi am vazut fie la avatar, fie la semnatura..
"baietzii cu dacia/opel... de care ti-a zis ma-ta sa te feresti" |
iarta-i shi tu.... au avut lipsa de inspiratzie probabil... :lol:
|
nu e vb ca tre sa ii iert..doar ca nu inteleg :)
|
probabil ca pun de o grupare terorista shi asha se recunosc intre ei..... :twisted: :lol:
|
eram curios de ce asa multi? si care e faza? cui i-a zis ma-sa sa se fereasca!!
|
s-au luat din versurile melodiei lu' "La Familia" "...Tase,noi suntem baietzii de care tzi-a zis ma-ta sa te feresti..." ;)
|
Quote:
Da frate, si mie mi-a zis mama sa ma feresc ca astia n-au frane niciodata... (nici macar din fabrica) :twisted: |
ok, am inteles de unde vin. DAR DE CE??toti asa?
mda..nu are rost sa ma chinui! |
probabil din cauza ca-s bine organizati.
|
tu nu ai cu cine sa te organizezi ma ca esti singurul cu masina chinezeasca din gasca!!!:);)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning