![]() |
Re: Club CIELO
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
ms frumos pt poze...cred k o sa incerc si eu sa le fac...sa vedem c o sa iasa:D...sper sa arate frumos:>
|
Atentie mare la scoaterea sticlei,ca eu era sa o comit.
|
ok...o sa am grija...:D ms frumos
|
6 Attachment(s)
Cel mai usor e sa le incalzesti cu feon. Se incalzeste doar stical nu si plasticul din spate. Nu recomand feon la semnalizzari. Alea merg mai bine in apa fiarta! Cu feonul risti sa le deformezi si sa le strici.
|
Si intreabarea mea curioasa.... Cum naiba mai deschideti capota? Mai ajungeti la blocajul ala de protectie cand aveti bad boy?:?:
|
Sigur ca se deschide,cu o prelungire pentru degete :D Glumesc.E putin mai dificil dar se ajunge la clapeta.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu am pus sigurante :d
|
mai ai poze q masina?pare interesanta:D
|
Quote:
de ce ai ales sa lipesti si bara de caroserie? |
evazarile sunt facute pt jante 9j,iar depre unirea barii cu caroseria ce pot sa iti spun...arata mai bine :D
|
Si in caz ca te trozneste/atinge vreunu in spate? Nu trebuie dupa aia sa vopsesti/repari cam mult?
|
Sa speram ca nu ma va lovi nimeni,si in cazul in care ma va lovi ghinionul o rezolvam intr-un fel sau altul.:D
|
|
Quote:
|
Da-mi si mie nr de telefon pe un PM.
Merci. |
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc mult,dar nu eu merit sa fiu laudat:P
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o mica mare intrebare:am cva probleme cu masina dimineata cand e rece,sta la relanti de abia la a 3 a sau a 4 a cheie dar si atunci cu intreruperi,s a schimbat iacul,fise,bujii,bobina delcou,capac delcou-are cumva legatura cu senzorul de la clapeta de acceleratie?astept pareri
|
incearca sa desfaci motorasu ala de la relantii, curatal putin si punel la loc , ai grija cum il scoti sa tii minte pozitia lui si dupa il reglezi punand contactu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de unde pot sa fac si eu rost d stikerul 4tuning?as vrea sa pun si eu poze cu masina, cum fac:D k sunt mai nou p aici si nu prea stiu:( multumesc:)
|
Quote:
|
Quote:
|
http://www.daewoo.ro/ :???: De ce le-ai face reclama? :)
|
Quote:
|
nu vorbea cu tine :)))
|
nu d reclama e vb...am citit in alte posturi si am vazut k aveti un stiker cu cielo runers...as fi mai mult interesat d cel cu 4tuning...dar nush d unde sa fac rost:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning