![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
@quick_silver2 Eu zic ca e un Passat din '86
|
5 Attachment(s)
Salut la toata lumea..am revenit si eu cu o Toyota Supra..Pareri?(bune si rele)
PS-Se vede mai bine Grafica la joc acum?..multumesc |
7 Attachment(s)
RacingCars - frumoasa dar taie din poza
Toyota MR2 |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Back in bussiness :lol:
|
Quote:
Racing-ce suspensie e aia:))))? Ridico pe spate ii sta urat |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=VX3dX...eature=related cand am facut bentley ascultam asta :)) e cam ... vulgara =)) dar merge
|
Sunt Nou :D
As avea si eu nevoie de putin ajutor , mi-am downloadat de pe net o masina , Mazda Rx 7 VeilSide , da nu puteam sa ii pun nici un motor , asa ca m-am uitat un pic pe net si am vazut pe youtube ca i s-ar potrivi motorul acesta : http://www.streetlegalmods.com/page....Rotary-13B-REW Dar acum problema e alta ca am instalat motorolu exact cum scrie acolo si nu stiu de unde sa cumpar piesele , din cate am inteles e pentru versiunea 2.1.0 si eu am 2.3.0 dar am vazut ca s-ar potrivi si la 2.3.0 dar nici pack nu e si nici piesa cu piesa nu gasesc si daca ati avea vreo idee cum m-ati putea ajuta , v-as ramane recunoscator |
Quote:
|
Deci baieti ne bagam la un concurs de drag vad pe aici spirite incinse?
|
Da ne bagam...sa vina regulile >:)
|
baieti, stai asa:)) nu va grabiti cu concursul va rog pt ca imi vine laptopul de abia disearea si pana atunci nu am masina cu care sa concurez, si sa puneti si voi aici harta. Dar nimeni nu a explicat cum se fac aceste concursuri desi am cerut de vreo doua ori raspuns. Stati sa vad daca am inteles: alegem mapa pe care jucam si apoi vedem cine a scos cel mai mic timp? aia este?
|
Eu doar am dat o idee:-?Crazzy parka sau krypton se ocupau cu organizarea,ce ziceti baieti:lol:
|
Quote:
|
Quote:
EDIT:M-am razgandit, nu ma mai ocup, ca nu prea am timp... |
Quote:
Fa-l tu te rog |
10 Attachment(s)
insfarsit postez ! ! ! app, pt cei care zic ca mam incurcat la acel convertor...nu ca nu stiam eu, dar nu citea screenshot-urile
deci ce spuneti..nu stiu daca sa folosesc una din masinile astea la competitia de drag....cel mai probabil daca e sa bag una de acolo ar fi honda, ca cu celelalte am mici probleme la curbe, adica nu iau curbele, trebuie sa incetinesc ff mult si cu frana de mana nici atat, daca se dau cateva grade intr-o parte:-j |
rice ...
Cand am zis eu ca ma ocup??? ca io nu imi amintesc |
4 Attachment(s)
Golf Mk1 Rat Style(am incercat si eu ceva:D)..Pareri?
PS-Sursa de inspiratie https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...vlad-5802.html |
sincer numi place cum ti-a iesit ...
|
GHxOxST - este echipat cu aproape orice si slrr-ul meu si al lui marius X_X frate.. am mai zis de 2 ori au si prostiile alea de convertit si ce mai e ..
dary762 - m-as ocupa eu dar sunt cu examenu .. voi faceti masini si facem un concurs de "DRAG CAR SHOWOFF" |
8 Attachment(s)
deci.....golfarelul nu e prea rau, doar ca se presupune ca aici punem bolizi de curse, deci ar trebui macar sa ii dai chestiile alea de pe acoperis jos si sa ii dai si o culoare noua ( fara suparare, parerea mea )
P.S app culori, urcati si voi va rog eu frumos un paint job sau decals-uri ceva plz! am facut un nissan....dupa mn arata destul de bine, dar o sa ii mai fac niste teste sa ii vad top speed-ul si curbele etc ca poate concrez cu el la competitie (parare/critici):-) |
radu_cainamisir - nimic nu e bine :| in primu rand ce a incercat RacingCars este o masina RAT STYLE , in al doilea rand sunt niste pj-uri pe gom .. nimeni nu o sa iti faca decat daca iti faci tu ... cea ce ne duce la 3 a idee .. ca sa faci un pj itri trebuie photoshop sau gimp , renameall si muulte idei :)
iar a 4 a idee este ca .. nissanul nu este corect .. rotile din fata sunt \ / asa si este foarte ridicata cea ce nu este bine in rest e ok si apasa si tu TAB ca sa dispara HUD-ul |
deci stai asa ca nu stiu daca spui de mine....mai intai nu vb la o anumita persoana ca sa ma prind daca spui de mine, apoi la inceput spui "nimic nu este bine" si la sfarsit spui "in rest e ok", e clar ca ai spus ceva de nissan ca rotile sunt strambe...mrg, cum e cu TAB cand sa apas? cand sunt in joc?
|
Quote:
Si eu sunt cu examenele dar mai am decat la mate.. |
Daca se face concursu de drag sa se puna o regula importanta (Ma refer la Motoare)...adica sa nu avem sub capota motoare de 2000 sau 1000 de CP....stiti la ce ma refer
|
radu_cainamisir - greu iti dai seamam ma .. de tine vorbeam de cine altcnv :| fraatee :| daca am scris in fata radu_cainamisir cand am zis nimic adica vorbesti prostii , mama omule X_X esti noob rau X_X
RacingCars - fraate ai rabdare .. ma vezi pe mn ca am inceput competita si nu ti-am zis regulile ? |
Quote:
|
Multumesc pt raspuns la intrebarea cu motoru , chiar a mers , si as avea o intrebare :
Are cineva masina asta https://www.youtube.com/watch?v=hgcpN-YzPxA sau ar putea sa faca rost de ea , va rog mult :D |
Guyz...exista un "colt al incepatorului"?
Ca asi cam avea si eu oare ce intrebari si nu vad nici un rost de a le pune daca sunt deja raspunsuri ... |
1 Attachment(s)
Pentru cine a cerut,mai sus masina din filmulet.
Lambo. :arrow: |
Merci :*
|
Quote:
|
RacingCars - nici macar nu m-am ambalat :))
Robicutz - nu sunt dur dar sa fim seriosi ce intrebare e aia cand se ved clar numele lui in fata .. skyZZo - PM me si te ajut :) |
:lol:
Quote:
P.S:Din ce am vazut eu pana acum aveai voie cu orice motor in afar de Turbotehnic @Skyzzo-da-mi id tau te ajut si eu |
Multumesc baieti dar colegul Capa deja mia raspuns tuturor intrebarilor pe care le aveam...:)
|
vreau sa stiu si eu cum schimb masinile in joc ... adica sa bag altele:D
|
cred ca daca ai fi cautat putin ai fi aflat :P ia cauta
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning