Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Radu A.K.A. G.R.M. 19-06-11 21:32

Re: Street Legal Racing - Redline v2

@quick_silver2 Eu zic ca e un Passat din '86

RacingCars 19-06-11 21:33

5 Attachment(s)
Salut la toata lumea..am revenit si eu cu o Toyota Supra..Pareri?(bune si rele)
PS-Se vede mai bine Grafica la joc acum?..multumesc

CraZzy_K1D 19-06-11 21:45

7 Attachment(s)
RacingCars - frumoasa dar taie din poza
Toyota MR2

RacingCars 19-06-11 22:13

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4408726)
Toyota MR2

Cum adica sa tai din poze??

CraZzy_K1D 19-06-11 22:58

Quote:

Originally Posted by RacingCars (Post 4408793)
Cum adica sa tai din poze??

CUT\CROP ;;) scoate prostiile alea de sus cu timmp si alte alea

ANDR31 20-06-11 09:13

4 Attachment(s)
Back in bussiness :lol:

dary762 20-06-11 11:00

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4408726)
Toyota MR2

Ca in totdeauna crazzy e creativ:)bv
Racing-ce suspensie e aia:))))?
Ridico pe spate ii sta urat

radu_cainamisir 20-06-11 12:59

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4408684)
KrYpToN - tot mai sunt ma mici "zgarieturi" .. deci nu se comapra ... asa se vedea si la mn bine dar cu mici imperfectiuni
frumos bentley si masina ta ma duce cu gandu la : https://youtu.be/iBmvz3vzRT8
radu_cainamisir - daca nici atat nu sti ... atunci m-ai convins .. deschizi folderu cu poza selectezi una sau cate poze ai tu de convertit cu CLICK stanga daca vrei sa selectezi mai multe apesi CTRL+CLICK stanga dupaa acolo jos arata output format dai acolo si e asa de greu sa vezi butonu ala convert ? :|
all - am descoperit focu :workout::clap::woowoo: :D pe RDM team sunt niste masini pe care le cautam de multa vreme :)) daca cineva dupa aici stie rusa .. sa ma ajute cu un link :D :)) pls :D :))
quick_silver2 - vad ca are 4 roti :)) .. nuj ce masina este ?

mersi crazzy, eu cand am incercat stiu ca o data mi-a iesit ( prima oara ) iar apoi cand sa mai incerc nu imi mai aparea acolo butonul "convert" . In seara asta imi va veni laptopul inapoi si o fac asa cum ai zis pt a posta masinile, ce se mai aude cu acel concurs de drag, nimeni nu a spus nimic :sad:

KrYpToN 20-06-11 13:03

https://www.youtube.com/watch?v=VX3dX...eature=related cand am facut bentley ascultam asta :)) e cam ... vulgara =)) dar merge

RazorrozaR 20-06-11 14:24

Sunt Nou :D
As avea si eu nevoie de putin ajutor , mi-am downloadat de pe net o masina , Mazda Rx 7 VeilSide , da nu puteam sa ii pun nici un motor , asa ca m-am uitat un pic pe net si am vazut pe youtube ca i s-ar potrivi motorul acesta :

http://www.streetlegalmods.com/page....Rotary-13B-REW

Dar acum problema e alta ca am instalat motorolu exact cum scrie acolo si nu stiu de unde sa cumpar piesele , din cate am inteles e pentru versiunea 2.1.0 si eu am 2.3.0 dar am vazut ca s-ar potrivi si la 2.3.0 dar nici pack nu e si nici piesa cu piesa nu gasesc si daca ati avea vreo idee cum m-ati putea ajuta , v-as ramane recunoscator

GHxOxST 20-06-11 14:34

Quote:

Originally Posted by RazorrozaR (Post 4410226)
Sunt Nou :D
As avea si eu nevoie de putin ajutor , mi-am downloadat de pe net o masina , Mazda Rx 7 VeilSide , da nu puteam sa ii pun nici un motor , asa ca m-am uitat un pic pe net si am vazut pe youtube ca i s-ar potrivi motorul acesta :

http://www.streetlegalmods.com/page....Rotary-13B-REW

Dar acum problema e alta ca am instalat motorolu exact cum scrie acolo si nu stiu de unde sa cumpar piesele , din cate am inteles e pentru versiunea 2.1.0 si eu am 2.3.0 dar am vazut ca s-ar potrivi si la 2.3.0 dar nici pack nu e si nici piesa cu piesa nu gasesc si daca ati avea vreo idee cum m-ati putea ajuta , v-as ramane recunoscator

salut si bine ai venit... ia de la semnatura lui crazzy_kid torentul cu versiunea 2.2.1 le2mwm ,baga masina si motorul care le vrei tu...foloseste programul slrr editor pus de mine pe pagina 357 postul#5342 si te descurci tu.. scrie in postul ala ce sa faci cu programul...bafta la joc:)

dary762 20-06-11 14:39

Deci baieti ne bagam la un concurs de drag vad pe aici spirite incinse?

GHxOxST 20-06-11 14:42

Da ne bagam...sa vina regulile >:)

radu_cainamisir 20-06-11 15:46

baieti, stai asa:)) nu va grabiti cu concursul va rog pt ca imi vine laptopul de abia disearea si pana atunci nu am masina cu care sa concurez, si sa puneti si voi aici harta. Dar nimeni nu a explicat cum se fac aceste concursuri desi am cerut de vreo doua ori raspuns. Stati sa vad daca am inteles: alegem mapa pe care jucam si apoi vedem cine a scos cel mai mic timp? aia este?

dary762 20-06-11 15:56

Eu doar am dat o idee:-?Crazzy parka sau krypton se ocupau cu organizarea,ce ziceti baieti:lol:

radu_cainamisir 20-06-11 16:00

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 4410398)
Eu doar am dat o idee:-?Crazzy parka sau krypton se ocupau cu organizarea,ce ziceti baieti:lol:

si ideea a fost ff buna:D eu inainte sa intru pe acest forum citeam de reugula tot ce scrie ti voi pt a inavata mai multe despre street legal racing si mai vedeam competitii organizate si am intrebag "orea cum s-or jucat" sau "eu ce-as face intr-o competitie dasta" etc, de aia imi doresc asa tare sa intru sa jucam stiti voi, doar amuzament :D

Radu A.K.A. G.R.M. 20-06-11 18:33

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 4410398)

M-as ocupa eu de ea. Ce ziceti?:D

EDIT:M-am razgandit, nu ma mai ocup, ca nu prea am timp...

dary762 20-06-11 20:31

Quote:

Originally Posted by Radu A.K.A. G.R.M. (Post 4410714)
M-as ocupa eu de ea. Ce ziceti?:D

EDIT:M-am razgandit, nu ma mai ocup, ca nu prea am timp...

Te angajezi la un lucru si te lasi?te bat:))
Fa-l tu te rog

radu_cainamisir 20-06-11 21:42

10 Attachment(s)
insfarsit postez ! ! ! app, pt cei care zic ca mam incurcat la acel convertor...nu ca nu stiam eu, dar nu citea screenshot-urile

deci ce spuneti..nu stiu daca sa folosesc una din masinile astea la competitia de drag....cel mai probabil daca e sa bag una de acolo ar fi honda, ca cu celelalte am mici probleme la curbe, adica nu iau curbele, trebuie sa incetinesc ff mult si cu frana de mana nici atat, daca se dau cateva grade intr-o parte:-j

KrYpToN 20-06-11 21:59

rice ...

Cand am zis eu ca ma ocup??? ca io nu imi amintesc

RacingCars 20-06-11 22:40

4 Attachment(s)
Golf Mk1 Rat Style(am incercat si eu ceva:D)..Pareri?

PS-Sursa de inspiratie
https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...vlad-5802.html

KrYpToN 20-06-11 22:50

sincer numi place cum ti-a iesit ...

CraZzy_K1D 20-06-11 23:34

GHxOxST - este echipat cu aproape orice si slrr-ul meu si al lui marius X_X frate.. am mai zis de 2 ori au si prostiile alea de convertit si ce mai e ..
dary762 - m-as ocupa eu dar sunt cu examenu .. voi faceti masini si facem un concurs de "DRAG CAR SHOWOFF"

radu_cainamisir 20-06-11 23:37

8 Attachment(s)
deci.....golfarelul nu e prea rau, doar ca se presupune ca aici punem bolizi de curse, deci ar trebui macar sa ii dai chestiile alea de pe acoperis jos si sa ii dai si o culoare noua ( fara suparare, parerea mea )
P.S app culori, urcati si voi va rog eu frumos un paint job sau decals-uri ceva plz!

am facut un nissan....dupa mn arata destul de bine, dar o sa ii mai fac niste teste sa ii vad top speed-ul si curbele etc ca poate concrez cu el la competitie (parare/critici):-)

CraZzy_K1D 20-06-11 23:50

radu_cainamisir - nimic nu e bine :| in primu rand ce a incercat RacingCars este o masina RAT STYLE , in al doilea rand sunt niste pj-uri pe gom .. nimeni nu o sa iti faca decat daca iti faci tu ... cea ce ne duce la 3 a idee .. ca sa faci un pj itri trebuie photoshop sau gimp , renameall si muulte idei :)
iar a 4 a idee este ca .. nissanul nu este corect .. rotile din fata sunt \ / asa si este foarte ridicata cea ce nu este bine in rest e ok si apasa si tu TAB ca sa dispara HUD-ul

radu_cainamisir 21-06-11 00:15

deci stai asa ca nu stiu daca spui de mine....mai intai nu vb la o anumita persoana ca sa ma prind daca spui de mine, apoi la inceput spui "nimic nu este bine" si la sfarsit spui "in rest e ok", e clar ca ai spus ceva de nissan ca rotile sunt strambe...mrg, cum e cu TAB cand sa apas? cand sunt in joc?

dary762 21-06-11 08:23

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4411366)
GHxOxST - este echipat cu aproape orice si slrr-ul meu si al lui marius X_X frate.. am mai zis de 2 ori au si prostiile alea de convertit si ce mai e ..
dary762 - m-as ocupa eu dar sunt cu examenu .. voi faceti masini si facem un concurs de "DRAG CAR SHOWOFF"

Ocupate tu ca radu ala e dracusor si nu vrea:">
Si eu sunt cu examenele dar mai am decat la mate..

RacingCars 21-06-11 09:26

Daca se face concursu de drag sa se puna o regula importanta (Ma refer la Motoare)...adica sa nu avem sub capota motoare de 2000 sau 1000 de CP....stiti la ce ma refer

CraZzy_K1D 21-06-11 14:24

radu_cainamisir - greu iti dai seamam ma .. de tine vorbeam de cine altcnv :| fraatee :| daca am scris in fata radu_cainamisir cand am zis nimic adica vorbesti prostii , mama omule X_X esti noob rau X_X
RacingCars - fraate ai rabdare .. ma vezi pe mn ca am inceput competita si nu ti-am zis regulile ?

Robicutz 21-06-11 14:35

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4412524)
radu_cainamisir - greu iti dai seamam ma .. de tine vorbeam de cine altcnv :| fraatee :| daca am scris in fata radu_cainamisir cand am zis nimic adica vorbesti prostii , mama omule X_X esti noob rau X_X
RacingCars - fraate ai rabdare .. ma vezi pe mn ca am inceput competita si nu ti-am zis regulile ?

Ce esti asa dur cu ei? :P :))

RazorrozaR 21-06-11 14:50

Multumesc pt raspuns la intrebarea cu motoru , chiar a mers , si as avea o intrebare :

Are cineva masina asta https://www.youtube.com/watch?v=hgcpN-YzPxA sau ar putea sa faca rost de ea , va rog mult :D

skyZZo 21-06-11 18:30

Guyz...exista un "colt al incepatorului"?

Ca asi cam avea si eu oare ce intrebari si nu vad nici un rost de a le pune daca sunt deja raspunsuri ...

quick_silver2 21-06-11 19:17

1 Attachment(s)
Pentru cine a cerut,mai sus masina din filmulet.
Lambo.
:arrow:

RazorrozaR 21-06-11 20:08

Merci :*

RacingCars 21-06-11 21:36

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4412524)

Nu te enerva asa ma...eu doar am spus atat...nu-mi sari in cap

CraZzy_K1D 21-06-11 23:54

RacingCars - nici macar nu m-am ambalat :))
Robicutz - nu sunt dur dar sa fim seriosi ce intrebare e aia cand se ved clar numele lui in fata ..
skyZZo - PM me si te ajut :)

dary762 22-06-11 11:27

:lol:
Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4413682)
RacingCars - nici macar nu m-am ambalat :))
Robicutz - nu sunt dur dar sa fim seriosi ce intrebare e aia cand se ved clar numele lui in fata ..
skyZZo - PM me si te ajut :)

Au trecut si examenele si domnu k1d aici de fata poate are timp sa organizeze el.
P.S:Din ce am vazut eu pana acum aveai voie cu orice motor in afar de Turbotehnic
@Skyzzo-da-mi id tau te ajut si eu

skyZZo 22-06-11 11:30

Multumesc baieti dar colegul Capa deja mia raspuns tuturor intrebarilor pe care le aveam...:)

CoCoBistrocel 22-06-11 14:47

vreau sa stiu si eu cum schimb masinile in joc ... adica sa bag altele:D

KrYpToN 22-06-11 20:21

cred ca daca ai fi cautat putin ai fi aflat :P ia cauta

All times are GMT +2. The time now is 15:56.

- Copyright 2026 4Tuning