![]() |
Re: Chat
Quote:
Am luat de vreo 3 ani o pereche de Police nici nu ai zice ca nu-s vero , ma tin si acum si am dat pe ei vreo 5 eur . In schimb O pereche de Aviators au fost 180 eur la shop iar i o pereche de gucci tot asa originali au cedat dupa 1 an de purtat . Recomand magazinele gen Jack&Jones sau River Island unde au ochelari foarte cool la preturi destul de rezonabile si as zice autentici . |
Aveti careva firme, prieteni cu firme ce sunt dispusi sa ofere sponsorizari in perioada asta?
|
Quote:
Ii drept ce zici tu.. Dar depinde de la cine ii cumperi..cand cunosti persoana si sti cu ce si cum se ocupa e mai greu sa-ti iei plasa |
Rugaminte urgenta
Doresc sa achizitionez de Petre Cristea - Cum sa devii campion, Arta de a conduce automobilul - cine stie unde sa le gasesc sau poate le are in dublu exemplar si doreste sa faca un bine si sa mi le vanda sa imi dea un pm. cu multumiri anticipate:help: |
http://www.foxytag.com/en/presentation.html ce spuneti de programelu asta ?:)
|
Unde gasesc un magazin de vinuri vechi ( in afara de cel de pe Eroilor ) ?
|
Quote:
|
Multumesc. Caut un vin rosu din 1972.
|
pe I.C. Bratianu, pe Napoca, in piata marasti.
Si pe napoca si pe bratianu, ii magazin dedicat cu vinuri, au de prin 1900 pana in 2009. s...daca retin bine, parca am vazut inca un magazin de vinuri peste drum de restaurantul casa matei corvin |
Salut baieti. Vreau cateva sfaturi despre alarme auto. Care sunt mai bune, unde merita sa le montez, cine monteaza la pret bun, etc...Pt masina mea.Mersi
|
man, eu am viper pe clk si e super buna. insa din cate am inteles, e destul de scumpa una klumea, si montajul la fel, ca au multe optiuni. Du-te daca vrei la calin de la audiotop pt ceva sfaturi si poate mai stiu si altii pe ceva baieti care se ocupa cu astea.
|
pe sobarilor vis-a-vis de G4S in curtea aia mare chiar in capat pe stanga sunt niste baieti care te pot ajuta, au ei alarme iti spun care e mai buna si care nu si au si un pret accesibil...
|
salut,
am avut un accident din vina mea si am dat asigurarea. chestia ar fi ca eu am mai multe masini. intrebarea ar fi: o sa imi vina mai mult de plata pentru asigurare la toate masinile sau doar la masina cu care am avut accidentul? |
Quote:
PS: daca mergi la biblioteca sa le imprumuti la etaj 4 sa mergi |
Exista la biblioteca Octavian asa ceva? Nu credeam.
Zici ca partea cu cartile auto ii sus la etaju 4? |
Intrebare!
Scuzati ca fac un nou topic, da am tot cautat pe aici pe cluj si nu am gasit, stiu ca avea un user de aici din cluj o lancia kappa 2,4 tdi...nu i stie nimeni useru?[ as dori sa il intreb unele lucruri despre masina ]
|
Quote:
|
Quote:
sursa: http://cedam.csa-isc.ro/index.php?id=2 |
Re: Intrebare!
Cred ca despre userul KoKozula este vorba... sau poate nu :rolleyes2
|
Multumesc pentru informatiile cu privire la cartile lui Petre Cristea
Arta de a conduce automobilul am gasit-o pe net scanata si am luat-o iar pe cealalta o sa o caut la biblioteca:woowoo: |
Re: Intrebare!
a lui ii chiar thema daca nu ma lasa memoria:lol::lol::lol:
|
Stie careva cat ii taxa de imatriculare la noi la un pejos 306 din 95 , 1998 cc , euro 2 ?
Sau la bulgari ? |
in weekend o iau spre delta cu masina, imi poate cineva recomanda ce traseu sa aleg pana acolo (tulcea)?
cluj - mures - brasov - ploiesti - buzau - braila - tulcea e ok? sau e mai sigur pe la bucuresti? merci |
Eu am locuit o vreme in Tulcea si obisnuiam sa vin pe ruta cluj tg mures sovata miercurea ciuc tg ocna onesti adjud galati tulcea 620 sau 30 nu mai tin minte dar destul de gol si de bun
|
merci dan! sper sa fie in continuare buna varianta :)
|
sa ne ti la curent cu drumul cum a fost in ce stare e?drum bun sa ai
|
are cineva informatii despre cum decurge traficul pe langa polus?
|
1 Attachment(s)
grav, am mers pe jos de la bila pana la polus, dar grav.
se circula doar pe o banda/sens pe 2 benzi este pus gard , rockeri, betivi, drogati, tatuati, dezastru. a nu se intelege ca am ceva cu cei care asculta rock, dar am ramas socat de ce am vazut asta seara ps: am icnarcat poza direct de pe aparat :)) |
Superb concertul nota 10 cu stelute
|
Quote:
Cam tarziu, dar Gilau - Cluj a durat putin peste 2 ore. In opinia mea totul din cauza ca a inceput lumea sa foloseasca si banda de refugiu. Asa, cand ajungeai inainte de Polus trebuia sa se tot opreasca coloana pentru a intra si cei de pe banda de refugiu. Politia a fost pentru decor. Si smecheria romaneasca "eu nu stau la coada, depasesc", la cote maxime. |
Nu stie nimeni pe careva care dezmembreaza astra g? Ma intereseaza mai multe, bara, faruri, capota, radiator, electrovent, vent clima, rad clima, traeger, grila faruri.
|
da ce faci pui bara de pe opel pe golf?
:)) |
pai nu asa se poarta?:D:D
|
bine bine , sa nu te vad cu plasticaraie pe golfulet :d
|
baieti, care ma puteti ajuta cu un mondeo benzinar? :D mi-au furat din curtea unde mi-e epava releele de pe blocul de sigurante de sub bord, si as vrea sa vad ce tipuri de relee imi trebuie. daca ma puteti ajuta va raman dator
|
Quote:
|
da mha... m-am descurcat, am gasit un tablou identic la dezmembrari in sanicoara si am luat de pe el releele. de-abia astept sa-l aud cum zbarnaie:D
|
Nu stie nime de tuning show-urile din acest weekend?
|
Nu prea se stie da mai multe detalii daca stii ceva...
|
Eu ieri si azi am aflat ca sunt ceva tuning show-uri cica la Sibiu si Targu Secuiesc...atata stiu. Daca o sa mai aflu ceva va anunt
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning