Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

criminales 18-03-11 23:00

Re: Cafeneaua Ieşenilor

https://www.youtube.com/watch?v=vGQ1h...eature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=fcxxa...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=s5VX9...eature=related

2slow4u 19-03-11 10:33

Mnezo sunt mai frumoase jantele astea decat cele precedente, felicitari ;)

Abia astept sa scot si eu masina de la vopsit, sa imi ajunga setul de triple ca tot pe astea stricate le am, si sa arunc jantele pe ea :D

Succes celor care participa astazi la ERA !

MnezO 19-03-11 16:00

si eu abia te astept. !

4x4Grig 19-03-11 18:24

Mi-a placut peformanta data de pisicuta cu nr straine, bun sofer, buna masina :chainsaw:. Cine ii lasa pe cocalarii acestia sa participe?

26WRC 19-03-11 18:26

Quote:

Originally Posted by 4x4Grig (Post 4182972)
Mi-a placut peformanta data de pisicuta cu nr straine, bun sofer, buna masina :chainsaw:. Cine ii lasa pe cocalarii acestia sa participe?

nu jigni fara sa stii..

4x4Grig 19-03-11 18:31

Ok, nu stiu exact ce s-a intamplat la concurs, dar l-am vazut pe respectivul in trafic de cateva ori, nu am nici o lauda la adresa lui.

MihaiCsl 19-03-11 18:36

Quote:

Sa-mi zici si mie cu ce te-ai dat, ca poate vin si eu maine sa vad cat de bun esti fata de respectivul.

Xtremer 19-03-11 19:09

Quote:

Daca nu ai fost atent la ce s-a spus...daca te referi la e36-le cu nr de bulgaria..cica soferul avea 16 ani. Am ramas masca cand am vazut cum a mers. Tot 16 ani am si pe mine ma impresioneaza 90 de cai in drum drept. El cu 200 si de-a latu :rolleyes2 ...

4x4Grig 19-03-11 19:15

Ma refeream la concurentul care a pierdut controlul si a intrat prin cauciucuri in spectatori.

Xtremer 19-03-11 19:26

:???: atunci imi cer scuze :D Eu n-am stat decat pana pe la vreo 2 jumate. A patit cineva ceva?

Bondellu 19-03-11 20:15

Daca zici de cel cu ursuletul nu a intrat in spectatori si doar in cauciucuri si asta se poate intampla oricui si nu cred ca ar trebui sa il judecam ca nu multi au curajul sa faca ce fac baietii.Noi dinafara pistei ne dam mari artisti dar sa incercam sa facem ce fac ei nu e chiar usor.Din partea mea tot RESPECTUL pentru baieti si mi-a placut azi, e superb ce fac ei.Ne vedem maine tot pe acolo.Numai bine!

D3m0N 19-03-11 20:22

Quote:

nu stiu daca stii ce inseamna asta, sau macar sa vezi, dar sa merga prin oras poate oricine... iti doresc si tie sa ajungi in postura celor de azi sa vad cat de bine te descurci cu cele 2 maini, si la schimbator, si la frana de mana si la volan, sa umbli cu pedalele si sa mai fii atent si la traseu toate in acelasi timp.

Quote:

Originally Posted by Bondellu (Post 4183280)
Daca zici de cel cu ursuletul nu a intrat in spectatori si doar in cauciucuri si asta se poate intampla oricui si nu cred ca ar trebui sa il judecam ca nu multi au curajul sa faca ce fac baietii.Noi dinafara pistei ne dam mari artisti dar sa incercam sa facem ce fac ei nu e chiar usor.Din partea mea tot RESPECTUL pentru baieti si mi-a placut azi, e superb ce fac ei.Ne vedem maine tot pe acolo.Numai bine!

nu e vorba de el, s-a mai intamplat un mic incident....

Xtremer 19-03-11 20:47

Pai nu ne lasa cu ochii in soare. Povesteste pe scurt ce s-a intamplat te rog

D3m0N 19-03-11 20:54

Quote:

Originally Posted by Xtremer (Post 4183346)

nu e nimic de speriat, a scapat un baiat masina, a atins putin 2 oameni care s-au ales cu o sperietura doar... :-??

Xtremer 19-03-11 20:57

aaa...bine ca n-a patit nimeni nimic :D

4x4Grig 19-03-11 21:40

Eu chiar nu inteleg de ce tot vreti sa faceti comparatia intre abilitatile mele de pilot si ale respectivului concurent, nu eu m-am inscris in campionatul national de drift, nu pretind ca sunt un drifter mai skillat ca el si nu am nimic de dovedit.

Pana la urma ce s-a intamplat? A blocat rotile din fata, a ramas fara frane/directie, s-a blocat acceleratia, era prima lui incercare de drift, a fost o greseala de pilotaj?

26WRC 19-03-11 21:44

Quote:

Originally Posted by 4x4Grig (Post 4183467)
Pana la urma ce s-a intamplat? A blocat rotile din fata, a ramas fara frane/directie, s-a blocat acceleratia, era prima lui incercare de drift, a fost o greseala de pilotaj?

cu ce te ajuta daca aflii?

4x4Grig 19-03-11 21:50

Chiar doresc sa stiu, satisfactie personala :-)

Dan101 19-03-11 23:15

Eu personal nu am auzit de nici unu pusti de 16 ani , maine sper sa dau de el :D , ce masina spuneti ca se dadea ?:)

semecristian 19-03-11 23:49

Quote:

Originally Posted by Dan101 (Post 4183676)
Eu personal nu am auzit de nici unu pusti de 16 ani , maine sper sa dau de el :D , ce masina spuneti ca se dadea ?:)

Da, este un pusti de 16 ani care invarte binisor o pisica preparata. Ai sa-l vezi si maine, il anunta prezentatorul tot timpul. Bravo lui.

GAby645 20-03-11 08:16

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 4183743)
Da, este un pusti de 16 ani care invarte binisor o pisica preparata. Ai sa-l vezi si maine, il anunta prezentatorul tot timpul. Bravo lui.

IulianE36 are si topic cu prezentarea masinii pe forum !!

grg_92 20-03-11 11:33

Quote:

Originally Posted by Xtremer (Post 4183346)

despre asta e vorba! https://www.youtube.com/watch?v=BeEpU6fT1LQ

cotto 20-03-11 11:41

Cam aiurea, dar e ceva in neregula la masina...s-a dus tinta spre gardul de protectie :rolleyes2

grg_92 20-03-11 12:33

nu prea imi explic...viteza mare nu cred ca avea...iar cand a calcat frana si a virat dreapta masina a mers drept..in fine pilotul stie exact..nu noi

cotto 20-03-11 15:55

Tocmai am ajuns de la drift si vreau sa urez felicitari castigatorului Dobre!

Semifinale si finale extraordinare! Frumos show-ul, la mai multe :twisted:

4x4Grig 20-03-11 16:47

Am inghetat de frig in atata masura ca nici macar genunchii nu mai puteam sai indoi, iar fata imi era acoperita de bucatile de cauciuc care nu au reusit sa imi intre in ochi, per total a fost un weekend excelent :D

DeMoN94 20-03-11 17:02

A fost superb felicitari tuturor ( mergea si un burn la sfarsit :D)

CRyS` 20-03-11 18:11

Alte fotografii si filme & discutii despre ce a fost azi AICI GASITI!!

Dan101 20-03-11 18:30

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4184770)
nu prea imi explic...viteza mare nu cred ca avea...iar cand a calcat frana si a virat dreapta masina a mers drept..in fine pilotul stie exact..nu noi

Se vede cum s-au blocat rotile virate ( probabil a pus frana ) , din cate am vazut pe jos era ceva praf in zona in care nu se ajungea cu rotile ''de-a latu'' si sa dus sanie , cei care au fost prin preajma au spus ca masina a blocat rotile fatza dar spatele inca mergea :)

Dan101 20-03-11 18:33

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 4183743)

Nu am dat nici azi de ''pusti'' nu cred ca sa dat , am aflat niste detalii , masina este un e36 325 (Nu m3 cum ziceau mai multi ) , si instructorul sau sau mentorul este KNS:D

SeRee 20-03-11 20:38

cine imi zice unde pot sa imi pun o inchidere centralizata pt o masina in 4 portiere.. si la un pret nu mai mult de 100 ron montajul :P

r3sp3cT 20-03-11 21:06

Foarte frumos azi. Felicitari tuturor.
Mi-a placut mult dragos..parca are origini japoneze :))

MihaiCsl 20-03-11 22:33

Frumos show, s-au meritat banii si frigul indurat.
S-a vazut si de data asta cine are ceva de aratat, oricum, felicitari tuturor si pacat de aripa lli-ului :D

semecristian 20-03-11 22:56

Finala CND 1 - Iasi: https://www.youtube.com/watch?v=hoGwp5OGQLs

atat am filmat...

XSW 20-03-11 23:39

Ceva filmulete daca e careva curios, le-am lasat la urcat ca sunt hd si o sa mai sterg din ele apoi, textele vin maine.

https://www.youtube.com/user/iDriftRo

Pentru mine a fost super distractie si m-am bucurat enorm ca am putut participa.

Multa bafta,
Octav

ZyZ 21-03-11 06:53

Extraordinar show, dovada a nivelului la care s-a ajuns in sportul asta. Felicitari in primul rand moldovenilor nostri, Dragos, Razvan RAZ, Misu, Octav, Razvan LKN, baietilor din Excess. Bravo! E prima oara cand l-am vazut pe Octav la treaba, si-am ramas placut impresionat, mai ales in ideea in care concureaza pe o masina relativ noua.

Emiliannec 21-03-11 11:45

Corect Zyz, tin si eu sa felicit deopotriva organizatorii si participantii de ieri. Au asigurat un show la inaltime si am demonstrat ca se poate face si la noi ceva pentru lumea motorsportului.
Un salut special pentru Octav si felicitari pentru evolutia de ieri! :D Am stat toti baietii din BMW Club acolo si te-am incurajat. Am fost mandri de tine :lol:

XSW 21-03-11 14:54

Multumesc mult baieti, din suflet asta, stiu ca poate suna penibil insa chiar m-am simtit incurajat mult de cei de pe margine si m-a ajutat sa ma concentrez si sa incerc sa evoluez cat mai bine. Sper la urmatoarea etapa sa fiu mai obisnuit cu masina si sa fim amandoi mai bine pregatiti. Am simtit ca as putea mai mult dar lipsa de antrenament si-a spus cuvantul.

Nivelul anul asta este mult mai sus fata de anul trecut, deja cei 16 calificati mai toti merg f. bine iar cei de sus merg fara greseala, foarte impresionat de Calin, turele lui erau toate la indigo iar consistenta cred eu ca defineste cel mai bine deprinderile unui pilot.

Toate bune,
Octav

alex_maf2007 21-03-11 16:37

felicitari, chiar a fost super.

Mangobit 22-03-11 11:08

https://www.youtube.com/watch?v=oPi9x...h_response_rev Poze Sambata
https://www.youtube.com/watch?v=9HQx-EJTJD8 Poze Duminica

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning