![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
oricum... tot ramane cam stramb :lol:
|
Quote:
PS:nu voiam sa t jignesc shi sper k n-am facut-o...dar cam asha sta treaba...sa intzelegetzi shi voi...obsedatzi de "copyright" PS2:shi dak sa zicem n-ar fi nicio problema k luatzi...dar spoilerul spate d p impreza cred k mai ii pe enshpe mii de lucrari d p forumu` asta....se mai plictiseshte lumea nu crezi??? |
Trickz, nu te mai umfla in pene, ca nu e primu' caz cand cineva este prins copiind diverse parti de pe alte masini modificate virtual si iese "scandal", da' se pare ca daca unii lipsesc de pe aici, ori uita anumite reguli (care, in fond, tin de bunul simt al fiecaruia), ori se cred mai "smacheri" in ale VTului (chiar daca uita cateva "detalii").
Repet, nu-i o regula scrisa, dar este regula unui bun simt elementar, asa ca nu te mai ambala ca poate-ti cedeaza motoru'. Acelasi lucru este valabil pentru toti ceilalti useri care fac VT! PS: poate ma supar si-i propun lui Gratzian si lui Vali banarea fara nici un fel de explicatie a celor care fac astfel de falsuri. |
e ca o lege nescrisa, trebuie sa fiti fairplay
|
2 Attachment(s)
noah...ashtept comentarii...cat mai multe!!!:)
|
hai k arata super asa modifikat :))
|
Foarte mistoo curata simpla si la obiect (de ce nu ai pus si tu un:wink: "pokemon") poate putin cam blury aripa spate.
P.S. asteapta comentariile obiective !! :wink: :D |
Super tare!!! arata bine negru cu argintiu!!;)
|
Quote:
jmechera rau!! felicitari... si foarte simpla...dar de efect...8) |
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
2 Attachment(s)
Latest work...le scot ca pe banda... :)
|