Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
Originally Posted by 69WRX
(Post 3382009)
multumesc pentru raspunsuri. ce alte modificari se mai pot face cu piese de pe 2.5 ? ca deja piesele de m3 sunt cam scumpe...in afara de softuri ?
edit: admisia de m50, filtru sport cu un soft optimizat ar stabiliza consumul ? ma gandesc ca pe admisia aia de 2.5 fara un soft optimizat pentru admisia aia poate fii cauza consumului foarte ridicat...nu ma pricep, de-asta intreb...
|
banuiesc ca nu te intereseaza consumul "pe blana", te intereseaza cel de plimbare/exterior. acolo daca ai o lambda buna, nu o sa ai prob cu consumul, si-l regleaza ECU singur. cred ca ai putea sa iei si injectoarele de pe 2.5, de 170cc. nu mai stiu cat are 2.0, da' parca snt de 150. filtru sport, dar obligatoriu cu scut de caldura, altfel mai bine opresti cutia de aer stock. altceva, nu prea ai ce sa faci, poate eventual sa iei si evacuarea de pe 2.5, desi daca tu ai M52, nu cred ca va merge din cauza lambdelor. dar poti sa-ti faci tu o evac custom, la pitesti sau oriunde altundeva. soft, clar, trebuie. alte modificari mici, poti sa anulezi vascul si sa mergi pe electroventilator (poti sa dai un google e36 FDM - fan delete mod -pt detalii). nu castigi mare branza, da' mai pui 2-3 cai. e cam greu la aspirate sa pui cai multi fara bani multi. soft, obligatoriu. si.. nu stiu, nu imi mai vine nimic in cap, din modificari "de buget". poate mai completeaza si ceilalti.
|