Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Antonyo20 11-09-08 00:04

Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

Problema a-r mai fi...frane..care astea ma omoara! Cineva mi-a zis ca a-r merge un carp de Renault 5 turbo...si o turbina de peugeot 206 1.4 HDI si sa merg cu o presiune de 0.4..0.5 .Acuma..nush cat de sigura este chestia... .!Totusi nu vreau sa ma arunc la ceva ce nu este sigur...sa fac o investitie..si sa nici nu mearga..e cam aiurea.
Cu motorul de Daihatsu eu imi pun urmatoarele intrebari:
1)Cutia de viteze...va fi cea de Daihatsu sau cea de Tico?
2)Cu ce frane opresc eu acei CP?
3)Planetare...ce planetare merg..alea de Dahiatsu..din cate mi-a zis Alex..nu prea a-r merge.

Si lista poate continua... .

TM32CIP 11-09-08 00:31

deci
citez ce am auzit la randul meu:
-planetarele de daihatsu,rectificate si refacute dupa ampatametul masinii
- frane cat mai mari, discuti inclusiv pe spate (compatibilitate nu cunosc)
- cutia de daihatsu, e aceeasi chestie (timoneria necesita mici modificari)
- suportii motor facuti de la 0, in cazul in care nu sunt cei originali de daihatsu (care oricum trebuiesc modificati)
- ranforsari sasiu se pot face, la fel si rollbar (indicat)
- modificari ale caroseriei pentru jante mai late - aderenta - nu e cazul la tine
Ideea in mare e ca motorul sa fie cat mai complet,sa aiba anexele toate. Potriveala nu e o problema, si te asigur ca treaba nu e de mantuiala !

Mie imi pare sincer rau ca nu dispun de banii astia,nu in sensul ca nu ii am,dar ies mai bine in castig cu alta masina, cu vreo 6 cilindri :-" - plan de viitor :twisted:

Daca mai ai nelamuriri,da-mi add pe guashe07 si vb.
Salut si toate cele bune

topser 11-09-08 19:48

Merge motor de Suzuki Sfwit 999cmc 3 cilindri !

quick_5hifter 14-09-08 05:00

Aici puteti vedea noua mea masina si evolutia ei: https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/90577-toyota-celica-t20-reconditionata.html
Tico-ul verde de Constanta, care a ajuns material de dezmembrat, arata in ultimul hal si nu cred ca mai am ce sa va arat in legatura cu el. Motiv pentru care nu veti mai afla nimic despre el aici.
Toate cele bune, stimati posesori sau fani Tico! Multa bafta, Antonyo! Sper sa duci la capat ceea ce eu n-am mai avut rabdare sa duc!

Antonyo20 14-09-08 13:01

Sa o stapanesti sanatos Alex noua achizitie si ms frumos..sper sa reusesc sa duc si eu proiectul la capat...cu putin ajutor din partea ta .:DAi dat jos alea...dar fetele de usi...ca..le duc eu la capat toate nu este problema.

Momentan nu am mai adus nimic modificari masinii...pentru ca am ramas putin in pana cu banii. Peste 2 saptamani..urmeaza evacuare sport Magnaflow din inox.montata pana in puntea spate...iar dupa..sper sa reusesc sa fac ceva la motor..ori sa-l schimb..ori sa vad...ma preseaza rau de tot chestia cu motorul :(((( .

Stiti cumva..careva ceva ..daca se pot adapta alte discuri de frana...pe Tico? Perforate..striate..etc etc.

topser 14-09-08 19:48

De Matiz !

Antonyo20 17-09-08 23:37

M-am gandit la o idee...dupa multe sapaturi pe site-uri...am vazut pe aici pe forum niste poze cu niste Matiz-uri Turbo.Kit-ul turbo..nu stiu prin ce tara se gaseste...dar ma bate gandu` cu motorul de Matiz..si sa iau un asemenea kit turbo!Ce spunetzi?Sau alte variante de motoare ce merg pe Tico..sau modificari..accept orice sfat.

P.S: Vreau site-ul de unde se poate comanda kit-ul turbo! :D

morpheusmaster 17-09-08 23:43

Te intreb si eu...motorul de matiz...cu kit turbo la cat ajunge?? HP si NM...

Antonyo20 17-09-08 23:48

Sal Morpheus! Motorul de Matiz ma duce undeva pana in 20 de milioane complet!Aici vorbesc de absolut totul...instalatie electrica..ECU...tot tot tot.
Turbo in schimb..nu gasesc acel site despre care se vorbea mai de mult..care comercializeaza aceste kit-uri turbo pentru Matiz...asa ca nu iti pot spune un pret pentru kit-ul turbo.
Tu ai ceva idei...pe acolo ?:D

morpheusmaster 17-09-08 23:50

Man, nu ma refeream la dineros...ma refeream la performante, am mentionat...HP SI NM...putere si cuplu...la cat ajungi?? 80 cai? :-?? multi miau spus ca nu se merita sa imi pun turbo pe 1.1 meu dar ambitia ta imi da curaj :) Daca tu poti pe un 0.8 pot si eu pe un 1.1 nu? :D

Antonyo20 18-09-08 00:00

7 Attachment(s)
Hai sa iti zic ceva...Bani Sa Ai Ca se Poate Face Orice in partea de Tuning!
Deci din cate am citit pe aici pe forum un topic..mai de mult..am vazut poze..si am auzit ca se achizitioneaza kit-ul turbo pentru Matiz.In asta intra: Galerie,pistoane,turbina,intercooler,tubulatura. Uite si dovada si sa-mi zici daca nu cumva te tenteaza si pe tine :)))

morpheusmaster 18-09-08 00:05

Man...esti serios??? Stiu asta demult tare...dar eu te intreb...LASA BANII...eu te intreb...CAT CASTIGI!!!! CALUTI!!!? CUPLU??? CAT??? de la 44hamsteri cat are tico (asta stiu park) la cat ajungi??? 80 porcusori de guineaa??? :D sau cat???

Antonyo20 18-09-08 00:09

Pai...baietii spuneai ca se ajunge undeva la 107 CP..asa spuneau ei...dar eu ma multumesc si cu 90-100 :D .Cuplu nu stiu sa iti spun.Ideea este..ca se poate...dar daca nu gasesc chiar pe nimeni sa ma ajute...nu am cum sa fac..nimic :((

morpheusmaster 18-09-08 00:11

aha...ok...si de gasit...se gaseste... ;) bani sa ai :)) vb ta

TM32CIP 18-09-08 12:39

De ce sa te chinui cu un motor complet de matiz cand cu max 10 mil iti iei : chiulasa, injectoare, ecu, rampa benzina, pompa, aprindere (de matiz) care potrivesc perfect pe blocul de tico, si nici nu ai probleme cu seria :!: serpisorii de turbo ti-i poate face oricine are aparat de sudura MIG si coturi de inox, turbina se gaseste de cumparat (un t2 de ex) tubulatura e o nimica toata, un intercooler de dimensiunile astea e pana in 100 euro iar ultimii bani ii vei da pe un bov bengos si un soft. Imi pare rau ca nu am eu bani acum, ca ti-as demonstra. Dar numa de-al dracu o voi face acuma :lol: m-ai ambitionat 8) vedem soarele primaverii ce dezvaluie sub capotele noastre :twisted: succes antonyo, vb pe mess

All times are GMT +2. The time now is 04:21.

- Copyright 2026 4Tuning