![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Wroonng :twisted: :twisted:
sunt pt liniutze..better sprint, better E.T. :oops: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
beton..dar unde-i iarna??? :lol:
ca nici macar nu se zice de ninsoare la meteo... |
5 Attachment(s)
duminica - targ - Arad , sincera sa fiu nik interesant !!!! ma asteptam la mai multe !!!
|
din muncii pana la floreasca la shaorma si inapoi: M6, ML 63 AMG, RS4 nou, Aston Martin DB9... phew!
LE: aaa, si Range Rover Sport, care are un sunet fenomenal. mai periculos si decat la DB9!!! e cel care tot umbla pe la delea veche. il vad mereu cand sunt la juj la spalatorie... |
4 Attachment(s)
mrrrr sfw.. frumos crop .. la semnatura.... mrrrrr :D
asa... continuand.. cayman ... e tare,nu-i tare .. mie-mi place,si e masina .. vazuta la noi bla bla :) 4 poze :) |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Nici eu nu-s de acord cu felul cum a abordat omul problema, in still A seis din Spania, dar cred ca si restul au cam exagerat. , de exemplu omul asta mi se pare de N ori mai mitocan decat cel cu chargerul: " Quote:
rar am vazut pe un forum atata tziganism, mitocanie si pana la urma, prostie pura , intr-un singur post, si destul de scurt pe deasupra. apoi vine si Blowind care simte nevoia sa se laude cu masina "lu mama"....ma rog, samd trist oricum...... |
7 Attachment(s)
1998 Porsche Turbo S
tuning de la 450 de cai la 600-650 de cai... :shock: n-am mai pus poza cu interiorul pt. ca nu e nimic spectaculos... |
Quote:
stiam ca in general raman 'secrete' cele ce se inampla pe la acel garaj....8) |
aha..deci o stii!
spune-mi ce mai stii despre ea pe un pm ca vrea sa o ia unchiul meu. daca a fost avariata...etc. thanks! :D |
Am avut ceva de sters... SWF si Sil4Tuning, nu e frumos ce ati facut. Daca cineva greseste, nu trebuie sa-i raspundeti la fel ca el, adica jignind. E cel mai usor sa iti bagi pwla si sa fii smecher. Mai greu era sa ii ziceti omului "sa fii sanatos frate cu masinile tale" si cu asta basta. In schimb, ati antrenat o discutie de 3 pagini total aiurea si fara rost. Rusine! Userul ChargerRT are o scuza - este nou si are cateva posturi numai. Dar voi?:evil:
ps: invatati sa judecati postul, nu persoana... si poate atunci nu o sa mai conteze ce masina am eu sau mama, dar ce persoana sunt si cum ma vede un forum cu 10.000 de useri. |
Quote:
Sorry pt offtopicul provocat, nu era locul (desi raman la parerea mea, ca persoana merita), si pt noul offtopic din postul asta. |
Nu stiu ce faceti voi cu masinilea astea de sute de mii de euro , consum , intretinere , intradevar sunt misto masinile dar ... ce naspa e ca uni sa isi doreasca si uni sa aiba ..... :((
|
gata cu masinile tari?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning