Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

cristiano304 30-08-09 09:00

Re: Discutii despre orice!

[QUOTE=norbi_bidi;2595931]Mda, e al unui baiat din baia mare. Silard, care are un magazin de echipamente moto. Ne-a plimbat putin prin padure :D Merge bine masina...
PS: vrea cineva pui de rotwiler? 100euro catel si 80 catea. Sunt de rasa. Astept PM

il cunosc pe baiatu cu aro-ul ii in bs nu bm:D frumos aro8)

T@m@ngo 30-08-09 09:52

arata foarte bine ceed-ul :)

norbi_bidi 30-08-09 11:30

Quote:

Originally Posted by cristiano304 (Post 2596316)
il cunosc pe baiatu cu aro-ul ii in bs nu bm:D frumos aro8)

probabil e din BS... Dar magazinul il are in BM :P

Norbertinio 30-08-09 13:19

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 2596214)
Astea nu-s prizele de aer de pe loganul alb ?

Seamana dar nu rasare...dar arata bine masina.

Yackone 30-08-09 22:12

3 Attachment(s)
Atentie mare la drumul dintre Baia mare inspre Dej...Se fac lucrari la partea carosabila si nu's semnalizate... Eu am patit-o intre Satulung si Recea...Stiu vreo 3-4 persoane care au avut jante indoite sau sparte...eu am "scapat" cu capota indoita, amortizor strabat, flansa amortizor rupta si 2 zile de plimbat cu bicicleta prin Baia mare

vacuul 30-08-09 22:27

Ieri am trecut pe acolo, iar lucrarile au fost foarte frumos semnalizate cu "limitare de viteza 40km/h" si "lucrari" .

teen.ager 30-08-09 23:40

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 2595931)
Mda, e al unui baiat din baia mare. Silard, care are un magazin de echipamente moto. Ne-a plimbat putin prin padure :D Merge bine masina...
PS: vrea cineva pui de rotwiler? 100euro catel si 80 catea. Sunt de rasa. Astept PM

Alta intrebare, il stie cineva pe proprietarul masinii din poza?

Il vad des in zona Melodiei...

Brabus 31-08-09 06:37

Quote:

Originally Posted by vacuul (Post 2598028)
Ieri am trecut pe acolo, iar lucrarile au fost foarte frumos semnalizate cu "limitare de viteza 40km/h" si "lucrari" .

de ce trebuie sa treaca zile pina apare un semn cu "ne batem joc de voi"? alea numai lucrari nu sint. afacerile lui man cu "pretenii" lui, sa-l f...
vineri am mers la cluj si era de 2 ori sa ma pup cu altii care incercau disperati sa evite craterele, asa ca la intoarcere am luat-o pe remetea.

botdriver 31-08-09 08:08

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2597986)
Atentie mare la drumul dintre Baia mare inspre Dej...Se fac lucrari la partea carosabila si nu's semnalizate... Eu am patit-o intre Satulung si Recea...Stiu vreo 3-4 persoane care au avut jante indoite sau sparte...eu am "scapat" cu capota indoita, amortizor strabat, flansa amortizor rupta si 2 zile de plimbat cu bicicleta prin Baia mare

imi pare rau pentru ce ai patit si eu am patit-o dar din fericire nu s-a intamplat nimic grav,dar erau semnalizate lucrarile numai ca am ignorat eu semnele,poate ai prinz o zona unde atunci incepusera sa lucreze si o uitat sa semnalizeze...asta-i romania:rolleyes2

Yackone 31-08-09 08:13

Quote:

Originally Posted by vacuul (Post 2598028)

Eu am patit-o joi dimineata la ora 8:30...Cred ca au avut prea multe "reclamatii" si le-au semnalizat intre timp...

bluewmaster 31-08-09 16:21

doar spre dupa`masa au semnalizat lucrarile...joi dimineata si eu m`am jucat de`a frana de urgenta... yackone, du`te si depune plangere la politie, nu se poate asa ceva. au fost deja amendati, de aia au pus tablele alea..

T@m@ngo 31-08-09 19:54

Tocmai am avut onoarea sa aud si sa vad cum merge noua achizitie al lui Tengu, totul se rezuma la un singur cuvant,DUMNEZEULE!!! sa o stapanesti sanatos :D:D:D

Yackone 31-08-09 23:50

Quote:

Originally Posted by bluewmaster (Post 2599962)
doar spre dupa`masa au semnalizat lucrarile...joi dimineata si eu m`am jucat de`a frana de urgenta... yackone, du`te si depune plangere la politie, nu se poate asa ceva. au fost deja amendati, de aia au pus tablele alea..

Norocul meu a fost ca am casco la masina...Cei de la asigurari au zis ca ii dau ei in judecata pe cei de la drumuri...Din punctul asta de vedere m-au scutit de un stres...

vacuul 31-08-09 23:57

Quote:

Originally Posted by T@m@ngo (Post 2600579)
Tocmai am avut onoarea sa aud si sa vad cum merge noua achizitie al lui Tengu, totul se rezuma la un singur cuvant,DUMNEZEULE!!! sa o stapanesti sanatos :D:D:D

Daca vorbesti de nissan silvia, atunci o are de ceva vreme, sper sa o poata inmatricula.

MephistoBM 01-09-09 00:20

Quote:

Originally Posted by vacuul (Post 2601338)
Daca vorbesti de nissan silvia, atunci o are de ceva vreme, sper sa o poata inmatricula.

eu cred ca e vorba de skyline.

All times are GMT +2. The time now is 06:42.

- Copyright 2026 4Tuning