![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
[QUOTE=norbi_bidi;2595931]Mda, e al unui baiat din baia mare. Silard, care are un magazin de echipamente moto. Ne-a plimbat putin prin padure :D Merge bine masina...
PS: vrea cineva pui de rotwiler? 100euro catel si 80 catea. Sunt de rasa. Astept PM il cunosc pe baiatu cu aro-ul ii in bs nu bm:D frumos aro8) |
arata foarte bine ceed-ul :)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Atentie mare la drumul dintre Baia mare inspre Dej...Se fac lucrari la partea carosabila si nu's semnalizate... Eu am patit-o intre Satulung si Recea...Stiu vreo 3-4 persoane care au avut jante indoite sau sparte...eu am "scapat" cu capota indoita, amortizor strabat, flansa amortizor rupta si 2 zile de plimbat cu bicicleta prin Baia mare
|
Ieri am trecut pe acolo, iar lucrarile au fost foarte frumos semnalizate cu "limitare de viteza 40km/h" si "lucrari" .
|
Quote:
|
Quote:
vineri am mers la cluj si era de 2 ori sa ma pup cu altii care incercau disperati sa evite craterele, asa ca la intoarcere am luat-o pe remetea. |
Quote:
|
Quote:
|
doar spre dupa`masa au semnalizat lucrarile...joi dimineata si eu m`am jucat de`a frana de urgenta... yackone, du`te si depune plangere la politie, nu se poate asa ceva. au fost deja amendati, de aia au pus tablele alea..
|
Tocmai am avut onoarea sa aud si sa vad cum merge noua achizitie al lui Tengu, totul se rezuma la un singur cuvant,DUMNEZEULE!!! sa o stapanesti sanatos :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
|