![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Sunt destul de supraexpuse pozele cu Opel-ul Corsa si o rezolutie destul de slabuta (cel putin pentru mine..) Incearca sa faci poze cu un (alt) aparat foto.
|
la mine se baga cineva acolo o ideie cat de mica ar fi bine venita o alta culoare m ar iteresa un verde mai deschis cu plafonu si capota negre nu se baga nimeni??pt ca asteas niste masini mai rare si nu prea sunt tunate si nu am de unde ma inspira asa ca apelez la voi sa vedem ce iese
|
1 Attachment(s)
Dacia Logan
|
1 Attachment(s)
dacia logan...:D Spatele o sa-l fac cand o sa mai am timp.
|
1 Attachment(s)
Hellman
|
Din nou ajung la concluzia că unii fac VT ca să nu se plictisească !
|
Quote:
nici eu nu's prea bun , dar cand väd ca nu am idei ptr o masina [ex. Loganul asta] nu mä bag...scuze ca ti-am zis :sad: |
Loganu asta tocmai a terminat o cursa cu politia in Most Wanted :)):))
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
salutare. un vt la un matiz ? dar vreau ceva realizabil... nu vreau sa il faceti ozn. un spoiler, un eleron... poate / sigur geamuri negre... jante... cele care sunt postate... usa spate fara "maner" portbagaj fara insigne si inscrisuri... cred ca le zice "shaved"... si daca va mai trece ceva prin cap... :lol:multam,
|
2 Attachment(s)
TZN 85 BUB
|
2 Attachment(s)
golan... ( neoanele sunt de forma... inca exersez )
|
1 Attachment(s)
Ceva foarte rapid ! :D
Din pacate janta postata de tine nu se poate suprapune pe masina deoarece nu este de pe o masina reala, adica nu are disca de frana etc si nu prea vine reala, se poate dar doar la poza pe lateral si vine ireal. Eu ti-am pus jantele astea, nu sunt chiar potrivite dar cat de cat... |
1 Attachment(s)
@Eagle - Lucrezi foarte frumos! Sper ca nu te superi. :-?Am mai adaugat eu ceva la poza ta. Nu ca ar fi incompleta, dar sunt lucruri usor de realizat!
Din pacate nu stapanesc bine Photoshop, asa ca am facut ceva repede in Paint :) Quote:
Colantare plafon, negru lucios: ~100Ron |
2 Attachment(s)
TZN 85 BUB
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning