![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Sigur ai strans bine axul acolo? Bratele pedalelor sunt stranse de asemenea bine? "Contra piulita" daca ii pot spune asa...de la ax ai strans-o ? Verifica, ce ti-am spus acum...daca nu e una din cazurile de mai sus...:rolleyes2...desfaci axul..si ii faci cateva poze in amanunt, inclusiv coroanele.
|
Quote:
|
da te-ai uitat atent? ai joc din ax sau intre ax si pedale... se prind pe con si daca nu strangi bine se desfac foarte repede... daca totusi ai din ax... desfa.. curata tot.. si nu mai unge cu vaselina filetul... deasemenea strage calumea... si vezi care pe ce parte e... `contrapiulita` aia nu e degeaba pusa.... dar un sfat... daca tot zici ca te dai la ea.. pune ax cu rulmenti:P eu schimbam coroanele cam la 3 sapt.. ala cu rulmenti capsati are deja 2 ani:X
|
Quote:
|
bai frate:(( eu iar nu primesc replay de la topicul asta:((
HELP ME!!!! care ai pe acasa vr`un cadru de aluminiu rup.. bulit.. bubuit... sau de fier.. (ma intereseaza butucul pedalier (Al si Fe))sau o furca dubla cu suspensie bubuita (suportii de furca)sau o furca simpla (ma intereseaza teava care intra in cadru si pe care stau ceausurile de bile... deci filetul sa fie bun) ... si un butuc roata spate...nu ma intereseaza axul janta sau spitele.... restu nu ma intereseaza in ce stare sunt... nu am nevoie de ele:P + o janta fata dubla contra-cost... dreapta sa fie... si sa nu fi fost centrata pana acum... deasemenea... un electromotor de camion sau ceva masina diesel cu motor mare (12 sau 24v) nu ma intereseaza starea carbunirol sau a bucsilor sau a bendixului)... accept si de masina mica.. dar sa aibe peste 4,5-5kw hai ca a venit vara peste mine si am 3 proiecte (2 pe 2 roti si 1 pe 4) si am nevoie de ele:( dau de baut... |
Nici chiar asa !
3 Attachment(s)
Am surprins aceasta "bijuterie pe doua roti" care nu mai are nevoie de prezentare. Sper ca pozele sa spuna tot ! incotro ne indreptam ? eu inteleg ca trebuie sa se respecte legea daca circuli pe drumuri publice, dar nici chiar asa ! astept si parerile voastre !
P.S. : cred ca valoarea stopurilor si a farurilor depaseste cu mult valoarea bicicletei ! |
cred ca a luat multe amenzi ca nu avea catadioptrii :)) si atunci a luat sa aiba :)))))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Multumesc mult oricum:-) |
gabi1294 - le dai moca omule ?:O
|
1 Attachment(s)
Baieti , am ceva stickere pentru voi , daca intereseaza pe cineva , astept mesaj privat !
|
Quote:
Daca te intereseaza ceva..astept pm |
Quote:
|
Quote:
Se pot face si pe comanda presupun nu? |
1 leu bucata , se vand toate la pachet ! Cine e interesat, astept mesaj privat cu adresa si le trimit prin posta romana sau curier (la alegere) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning