![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Nu Dolb.
Pe asfalt vara. Masina avea 430nm si era putin cam complicat sa pleci cu ea de pe loc altfel :) |
Deci slabe sanse ca un 2.0 tedy stock sa atinga 100 km/h in 8 secunde daca al lui bluey care era modificat era capabil de asta.
|
La 430NM cuplu probabil ca audi-ul respectiv e trecut bine de 200de cai;
2.0 140cp stock pe golf5/a3/leon are undeva in 9s suta. Nici vorba de 8s. Nici macar un leon FR TDI, tot de 2.0tdi dar cu 170cp nu are 8.0, ci 8.2s :). |
Quote:
|
Mi se pare cam aiurea comparatia. Daca e benzina fara turbo vs. motorina fara turbo,castiga benzina.
Daca e benzina fara turbo vs. motorina cu turbo,castiga motorina. Daca e benzina cu turbo vs. motorina fara turbo...mai are rost? Daca sunt aman2 cu turbo,castiga tot benzina. Deci e 3-1. Mie mi se pare cam aiurea sa comparam benzina aspirat vs. motorina turbo. Nu e cinstit. Nu spun ca motorina nu e buna,ca as minti ca un nesimtit. Motorina e buna,dar pana la un anumit nivel. Motoarele de 2 litri pe motorina sunt bune,dar deja de la 2 litri incolo,mi se pare ca nu isi au rostul decat pe dube,camioane,si asa mai departe. Adica nu pentru uzul personal. Intr-adevar,e buna,consuma putin,are cuplu,si asa mai departe,dar aici e un forum in cadrul caruia se pune accentul pe sportivitate,deci eu zic ca e mai buna benzina. E ca si cum ai compara Mercedes vs. Dacia,si ai zice ca e mai buna Dacia,pentru ca are consum mai bun. Votul meu merge la benzina :) |
Ma intreb cum arata topicul asta pe un forum de camionagii sau de taximetristi :D
Dar cum suntem numai raceri si fiecare tinde catre 0 in drumul catre 100km/h cu bestia sa pe benzina ...:) |
Bun. Ignora ce am spus pana acum. Compara motorina turbo vs benzina turbo. Sau motorina fara turbo cu benzina fara turbo. Si ia vezi... Cum sta treaba??
|
Quote:
Oricum titlul se poate referi si la mirosuri :D Votez benzina ca are un miros mai sportiv asa :) |
Si eu votez benzina pt gustu mai bun
|
Eu am votat motorina, pt ca faci grataru mai bine!..benzina arde prea repede..si nu tine !
|
Quote:
|
Amandoua sunt bune.
Poti sa mergi sportiv cu amandoua si poti sa mergi ca un pensionar cu amandoua. Performante gasesti si la benzina si la diesel dar difera feeling-ul si consumul. |
Ba...deci chiar mi-a placut postul asta!
Si nu pentru ca se ia de Germanicus,ca eu nu am nimic cu nimeni,dar spune multe adevaruri generale! O sa il salvez intr-un document word! |
Quote:
|
Iti place mult sa te bagi aiurea in seama,nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning