![]() |
|
hai bah ca e sexy rau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
guys, i have 2 make a confession..
din plictiseala am facut un gest.. mm.. prostesc.. adica.. am postat poze cu o amica.. si am zis ca.. e altceva :( ideea e ca acum.. a vazut iubita mea.. si.. normal.. s`a suparat.. si vreau sa imi cer scuze public fata de voi si fata de ea (e pe forum) si sa va promit ca nu se mai intampla. Deci, ea e micutza mea.. si o iubesc!!! :hug: |
bai andrei,io nu am inteles nik din ce ai scris acolo
|
deci.. cu cateva pag in urma.. am pus niste poze cu o amica.. dar.. am zis ca reprez altceva pt mine.. si acum.. in fine, ai inteles sau tre` sa desenez? :?
|
gata gata............
|
:oops: :oops: :oops:
how sweeet.... nooooooooooooot ... :) |
Re:
Quote:
take care...e bine ca ai recunoscut :P |
vsa
bun topic e prima oara cin il vad am sa aduc si eu ceva nou!!!!!! :shock: :shock: love you
|
man ejti tare :lol: :lol: lasa ca sigur nu ejti tu singurul... oricum.... nu imi vine sa cred ca, ti-a iesit faza cu tipa asta.... ejti perseverent si iti iese... ^^ dar cam departe wa :P
|
Re:
Quote:
|
Re: vsa
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ps:michaelos ... cand o vad si eu pe avocata ? :D |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu stiu mane, diseara ies cu ea, poate ne vedem...nu stiu :lol: te pup aaaa...poate ma duc si eu la film :wink: |
daca e ceva da un tzzzar ..
:) have fun :) nebunache si invat-o sa puna benzina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :oops: sry :P p.s: pana atunci poti sa-mi dai o poza sa stii :P |
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning