Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

TheFasterMan 08-05-09 19:35

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

perfect,ajung si eu pe acolo

Vialy 09-05-09 20:05

si despre fibra de sticla ? rasina ? spoilare ? pleoape ? :D

Flow 10-05-09 10:51

Despre orice, daca avem posibilitatea sa ti raspundem o vom face cu cea mai mare placere, in plus sunt vreo 2 baieti care mai au legatura cu fibra in caz ca vrei sa devi mai tehnic in discutie :lol:

Dominic 10-05-09 14:31

Vulcanizare care practica umflarea anvelopelor cu azot stie cineva pe aici prin brasov???

Multumesc...

Numai bine!

coman razvan 10-05-09 14:48

E una acolo pe Temeliei! Acolo in deal! Stii unde zic? Daca nu, zi sa iti fac o schita! :)

Dominic 10-05-09 14:52

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2304801)
E una acolo pe Temeliei! Acolo in deal! Stii unde zic? Daca nu, zi sa iti fac o schita! :)

Stiu unde e...Multumesc mult...ai cumva idee de preturi si daca chiar baga azot??:oops:

coman razvan 10-05-09 14:55

1 Attachment(s)
Pana ai raspuns am facut si schita! O atasez, poate trebuie pentru altcineva! :)
Acolo la intare scrie : incarcare cu AZOT, sau ceva de genu'! :) Daca ar fi azot, ar trebui sa bage dintr-o butelie, ceva! Numai sa nu fie aer in butelia aia! :lol: Chiar nu stiu ce sa zic! :oops: Nici de preturi habar nu am, am auzit un zvon : 5 ron / roata!

tuner 10-05-09 16:38

ce le are la desen omu asta :D

Dominic 10-05-09 16:43

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2304810)
Pana ai raspuns am facut si schita! O atasez, poate trebuie pentru altcineva! :)
Acolo la intare scrie : incarcare cu AZOT, sau ceva de genu'! :) Daca ar fi azot, ar trebui sa bage dintr-o butelie, ceva! Numai sa nu fie aer in butelia aia! :lol: Chiar nu stiu ce sa zic! :oops: Nici de preturi habar nu am, am auzit un zvon : 5 ron / roata!

Multumesc mult!

Numai bine!:-)

coman razvan 10-05-09 18:35

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 2305003)
ce le are la desen omu asta :D

Ma, ce ma superi! :oops:

Quote:

Originally Posted by Dominic (Post 2305014)
Multumesc mult!

Numai bine!:-)

Nu ai pentru ce! Numai bine!

VWluci 10-05-09 20:41

Cred ca umflare cu azot e si la electrica...dar nu acolo la casierii, dincolo in corpul ala mic de 4 etaje, putin mai jos de ONIX.

Yce_206 11-05-09 16:50

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2304810)

si care e avantajul daca iti baga azot in loc de aer? :)

coman razvan 11-05-09 17:06

Aerul isi schimba volumul la schimbarile de temperatura! Azotul nu! :)

Yce_206 11-05-09 17:11

asta da tuning :P

strik3ru 14-05-09 20:34

Sa ma bag si eu in seama.

Am vorbit cu un om de la o vulcanizare, care nu aveau azot si el mi-a spus ceva de genu.
1. Azotul nu are culoare si nici miros, dupa cum stiti, deci ei pot sa iti bage aer in roata.
2. Azotul ajuta foarte mult tocmai pentru ca nu isi modifica volumul in functie de temperatura, insa se simte chestia asta este mai importanta in conditii de competitie.
3. Din cate stiu pretul este undeva la 5 lei de roata, deci nu e chiar o avere.

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning